• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید fm2

arash_dvb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام.بین این پردازنده AMD A8-5600K FM2 APU و AMD A8-6600K BE FM2 Processor و AMD A10-5800K FM2 APU کدوم رو پیشنهاد میدین؟قیمت اولی 350 و دومی و سومی هم تقریبا 450 هستند.گراف هم 7790 میخوام بگیرم.به نظر دوستان واسه بازی کردن ارزش داره؟مورد استفاده فقط بازیه

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
به نظر من با توجه به اینکه قصد خرید کارت جداگانه دارید بهتره سراغ apu نرید و اینم بدونید که پردازنده های سوکت +FM2 نیمه ی فوریه ی سال آینده ی میلادی عرضه میشه و فکر نمی کنم زمان مناسبی برای خرید یک پردازنده بر پایه ی سوکت FM2 باشه.
بهتره با یه افزایش بودجه 4570 core i5 رو تهیه کنین.
ولی اگر روی APU اصرار دارین، من نظرم روی A10-6700 هست.

MW2

Registered User
لایک‌ها
96
به نظر من با توجه به اینکه قصد خرید کارت جداگانه دارید بهتره سراغ apu نرید و اینم بدونید که پردازنده های سوکت +FM2 نیمه ی فوریه ی سال آینده ی میلادی عرضه میشه و فکر نمی کنم زمان مناسبی برای خرید یک پردازنده بر پایه ی سوکت FM2 باشه.
بهتره با یه افزایش بودجه 4570 core i5 رو تهیه کنین.
ولی اگر روی APU اصرار دارین، من نظرم روی A10-6700 هست.

دوستمون درست میگه.وقتی گرافیک میخوای بگیری ‏APU‏ خریدن اشتباهه و از نظر پردازشی ‏APU‏ جالب نیست.

arash_dvb

Registered User
لایک‌ها
31
من فکر میکردم apu با گرافیگ که جدا میخرم یا هم ترکیب میشه گرافیک قوی تری بهم میده این طوری نیست؟
یه سوال دیگه اگه گراف جداگانه نخرم با همین پردازنده بازی bf3 رو میتونم اجرا کنم؟

MW2

Registered User
لایک‌ها
96
من فکر میکردم apu با گرافیگ که جدا میخرم یا هم ترکیب میشه گرافیک قوی تری بهم میده این طوری نیست؟
یه سوال دیگه اگه گراف جداگانه نخرم با همین پردازنده بازی bf3 رو میتونم اجرا کنم؟

درسته که ترکیب میشه و گرافیک هم قوی میشه ولی نه به اون صورت.قدرتمندترین مدل را تهیه کن و دو عدد رم باس 1866 هم اضافه کن و حالشو ببر!فعلا قید گرافیک جدا گانه را بزن تا وقتی که دیگه گرافیک نتونه فریم دلخواه را بده یک گرافیک اضافه کن.

arash_dvb

Registered User
لایک‌ها
31
درسته که ترکیب میشه و گرافیک هم قوی میشه ولی نه به اون صورت.قدرتمندترین مدل را تهیه کن و دو عدد رم باس 1866 هم اضافه کن و حالشو ببر!فعلا قید گرافیک جدا گانه را بزن تا وقتی که دیگه گرافیک نتونه فریم دلخواه را بده یک گرافیک اضافه کن.
یعنی میشه بازی های جدید رو راحت بازی کرد؟توقع زیاد ندارم فقط در کیفیت تصویر در حدی باشه که بشه بازی کرد مثلا فریز نکنه؟من قبلا x4955 داشتم و گراف 6870 مشکلی نداشتم.با این سیستمی که میخوام بخرم هم همین طوری میشه یا نه؟

MW2

Registered User
لایک‌ها
96
یعنی میشه بازی های جدید رو راحت بازی کرد؟توقع زیاد ندارم فقط در کیفیت تصویر در حدی باشه که بشه بازی کرد مثلا فریز نکنه؟من قبلا x4955 داشتم و گراف 6870 مشکلی نداشتم.با این سیستمی که میخوام بخرم هم همین طوری میشه یا نه؟

چرا نشه داداش گلم.فريز نميكنه.بازيها را مثل شير اجرا ميكنه.فقط رم مقدارش بالا باشه و همينطور باس رم نيز بالا باشه(جهت بالا رفتن پهناي باند و رابط گرافيك انبرد).حداقل دو تا 4 گيگ بگير و 2 گيگش رو براي گرافيك انبرد شير كن(يكسري مادربرد ها حداكثر 1 گيگ شير ميكنه توي سايت مادربرد مورد نظرت به اين چيز دقت كن).سي پي يو مدل A10 5800K را تهيه كن چون گرافيك انبردش قدرتمنده(بين انبردها)

arash_dvb

Registered User
لایک‌ها
31
چرا نشه داداش گلم.فريز نميكنه.بازيها را مثل شير اجرا ميكنه.فقط رم مقدارش بالا باشه و همينطور باس رم نيز بالا باشه(جهت بالا رفتن پهناي باند و رابط گرافيك انبرد).حداقل دو تا 4 گيگ بگير و 2 گيگش رو براي گرافيك انبرد شير كن(يكسري مادربرد ها حداكثر 1 گيگ شير ميكنه توي سايت مادربرد مورد نظرت به اين چيز دقت كن).سي پي يو مدل A10 5800K را تهيه كن چون گرافيك انبردش قدرتمنده(بين انبردها)
دادا مرسی که جواب دادین.یه سوال دیگه قدرت گرافیک 5800k بیشتر یا amd 6870 ؟به نظرت ارزش داره به سوکت fm2 پول بدم؟
AMD A10-6800K
Integrated Graphics
AMD Radeon HD 8670D
فکر کنم گراف این مدل از بقیه قوی تر باشه این طور نیست؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
وقتی یه فن AMD میگه الان زمان مناسبی برای خرید APU نیست، بهتره قضیه رو جدی بگیرین:)

bioshok.png metro-1.png

vaheava

Registered User
لایک‌ها
151
molten جان میشه یه توضیح در رابطه با این آمار بدی.من چیزی غیر از AMD تو کتم نمیره:D
الان تو نمدار بالایی یعنی CORE I3 از A10 6800 بهتره:eek:؟
بنظرت سوکت FM2+ چه کارایی اضافه ای داره نسبت به FM2 ؟اگه قرار وباشه ماه فوریه سال دیگه بیاد فک کنم اینجا تا 2015 طول بکشه ، مثل FM2 که بعد از 1 سال اینطورا اونم فقط جند مدل محدود اومد بازار ایران:(

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
molten جان میشه یه توضیح در رابطه با این آمار بدی.من چیزی غیر از AMD تو کتم نمیره:D
الان تو نمدار بالایی یعنی CORE I3 از A10 6800 بهتره:eek:؟
بنظرت سوکت FM2+ چه کارایی اضافه ای داره نسبت به FM2 ؟اگه قرار وباشه ماه فوریه سال دیگه بیاد فک کنم اینجا تا 2015 طول بکشه ، مثل FM2 که بعد از 1 سال اینطورا اونم فقط جند مدل محدود اومد بازار ایران:(
اتفاقا منم چیزی عیر از AMD تو کتم نمیره ولی وقتی بحث مشاوره در میونه دیگه نباید صداقت رو نادیده گرفت.
در مورد بنچ مارک بالا هم از یکی از سایت های معتبره و بقیه ی سایت های معتبر هم نتیجه ای شبیه اینو دارند : http://forum.persiantools.com/t216537-page92.html#post8091115
اما سوالتون در مورد ویژگی های سوکت : http://forum.persiantools.com/t9046-page196.html#post8462580 و http://forum.persiantools.com/t9046-page196.html#post8485042
بورد های مجهز به این سوکت مدت زیادی هست که عرضه شده و تا سه ماه آینده باید وارد بازار ایران هم بشه. اما پردازنده های این سوکت فکر نمی کنم نهایت بیشنر از دو سه ماه تاخیر داشته باشه، سری ریچلند، برج ششم امسال (2013) عرضه ی جهانی شده و خیلی وقته که داخل بازار در دسترسه.

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
از گیگابایت مدل GA-F2A88XM-HD3 با قیمت 285 ساپورت FM2+ فکر میکنم ارزش خرید خوبی داره به همراه یک a8 5600 اینده هم cpu سری fm2+ امد ارتقا میدهیم

Last edited:
بالا