• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید Motorola Milestone 2

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوستان ، قصد داشتم که گوشی motorola milestone 2 رو بخرم ولی بین این و galaxy s موندم. میخواستم از دوستانی که تا حالا این گوشی رو امتحان کردند خواهش کنم که تجربه و برداشتشون از این گوشی رو اینجا نقل کنند. همچنین در مورد قیمت مناسب دستگاه و اینکه ساخت کجا باشه بهتره هم ممنون میشم راهنماییم کنید چون مثل اینکه تمام موتورولاهای بازار چینی هستند و من زیاد به جنس چینی اعتماد ندارم. ممنون

silvershop7

Registered User
لایک‌ها
3
عزیز 100% galaxy s بگیر 1- کیفیت ساخت و امکانات فوق العاده galaxy s 2 و 2 خرید فروش بیشتر گوشی های سامسونگ نسبت به موتورلا

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
عزیز 100% galaxy s بگیر 1- کیفیت ساخت و امکانات فوق العاده galaxy s 2 و 2 خرید فروش بیشتر گوشی های سامسونگ نسبت به موتورلا

دوست عزیز ، galaxy s i9000 مد نظرم هست نه galaxy s2 i9100 .
آخه من شنیدم کیفیت ساخت گوشیهای موتورولا خیلی بالا هستش و دیرتر به کهولت میرسند و به اصطلاح سگ جونتر هستند.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
منم میگم galaxy s چون موتورولا توی ایران از نظر سخت افزاری ساپورت چندانی نمیشه!!!!!.....البته این سوای بحث فنی گوشیها....اگر این مورد هم نبود من باز هم مثل بقیه دوستان galaxy s رو انتخاب میکردم!!!!!

N'ash

Registered User
لایک‌ها
18
دوست عزیز قسمتی از قیمت Milestone 2 واسه کیبرد سخت افزایش هست. اگر کیبرد واستون مهمه میتونید مایلستون رو در نظر داشته باشید وگرنه Galaxy S یک گوشی قوی تر و سبک تر هست

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوست گرامی گلکسی یمقدار خز شده
ولی باز تو این رنج قیمت بهترین هست
مایلستون 2 گوشیه که دست هر کسی نیست
اتفاقا قدرت خیلی خوبی داره ولی مشکل اساسیش رنگ درب باتری هست که فوری کنده میشه

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
ممنون از کمک همگی ، با توجه به بنچمارک gsmarena گوشی milestone 2 یکی از قویترین گوشیهاست و اونطور که نشون میداد از galaxy s هم قویتره.
بازم ممنون ، البته آخر سر هیچ کدوم رو نگرفتم ، Samsung Vibrant گرفتم و خیلی از گوشیم راصیم.:D

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ممنون از کمک همگی ، با توجه به بنچمارک gsmarena گوشی milestone 2 یکی از قویترین گوشیهاست و اونطور که نشون میداد از galaxy s هم قویتره.
بازم ممنون ، البته آخر سر هیچ کدوم رو نگرفتم ، Samsung Vibrant گرفتم و خیلی از گوشیم راصیم.:D
:D همون گلکسی رو گرفتی که Samsung Galaxy S, for T-Mobile U.S.A

بالا