morteza676
Registered User
سلام به همه دوستان گلم در پرشین تولز.
من چند سالی هست که قصد زدن یک مغازه موبایل فروشی رو دارم. ولی خیلی تو این زمینه تجربه ای ندارم.
ممنون میشم از دوستانی که مغازه دارن و وارد کننده گوشی و لوازم جانبی هستن منت به سر بنده بگذارند و تجربیاتشون رو در اختیار بنده حقیر بگذارند و بنده رو راهنمایی کنن.
سوالات بنده:
۱:برای گرفتن جواز کسب باید مدرک خاصی داشته باشم؟ اگه اره چه مدرکی؟
۲:فروش گوشی چقدر میتونه سود داشته باشه؟ یعنی گوشیامو از کجا باید وارد کنم و چطور میتونم با قیمت بازار رقابت کنم؟
۳:چه کسی میتونی از نظر گوشی ساپورتم کنه؟ یعنی گوشی هارو از این شخص بخرم البته با قیمت خوب و سود منصفانه.
۴:تو بحث لوازم جانبی چه کسی میتونه کمکم کنه و ساپورتم کنه؟ و در لوازم جانبی چقدر میشه سود گرفت؟
۵:و در بحث تعمیرات و سخت افزار چه لوازمی نیازه؟ و به چه قیمت؟
۶:راستی چه گوشی هایی رو میتونم تو مغازه بفروشم؟ که باعث دردسر و جریمه نشن؟
۷:فروش گوشی های چینی به چه صورته؟ چه گوشی هایی فروش خوبی داره؟
ممنونم میشم که راهنماییم کنید دوستان.
منتظرم. یا علی
Sent from my HTC One using Tapatalk 2
من چند سالی هست که قصد زدن یک مغازه موبایل فروشی رو دارم. ولی خیلی تو این زمینه تجربه ای ندارم.
ممنون میشم از دوستانی که مغازه دارن و وارد کننده گوشی و لوازم جانبی هستن منت به سر بنده بگذارند و تجربیاتشون رو در اختیار بنده حقیر بگذارند و بنده رو راهنمایی کنن.
سوالات بنده:
۱:برای گرفتن جواز کسب باید مدرک خاصی داشته باشم؟ اگه اره چه مدرکی؟
۲:فروش گوشی چقدر میتونه سود داشته باشه؟ یعنی گوشیامو از کجا باید وارد کنم و چطور میتونم با قیمت بازار رقابت کنم؟
۳:چه کسی میتونی از نظر گوشی ساپورتم کنه؟ یعنی گوشی هارو از این شخص بخرم البته با قیمت خوب و سود منصفانه.
۴:تو بحث لوازم جانبی چه کسی میتونه کمکم کنه و ساپورتم کنه؟ و در لوازم جانبی چقدر میشه سود گرفت؟
۵:و در بحث تعمیرات و سخت افزار چه لوازمی نیازه؟ و به چه قیمت؟
۶:راستی چه گوشی هایی رو میتونم تو مغازه بفروشم؟ که باعث دردسر و جریمه نشن؟
۷:فروش گوشی های چینی به چه صورته؟ چه گوشی هایی فروش خوبی داره؟
ممنونم میشم که راهنماییم کنید دوستان.
منتظرم. یا علی
Sent from my HTC One using Tapatalk 2