• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای صافکار رنگکار تو تهران...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

miladIII

Registered User
لایک‌ها
129
دوستان کسی صافکار رنگکار خوب و منصف سراغ داره تو تهران معرفی کنه ادرسم بده...نزدیک غرب تهران باشه بهتره

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
ستارخان خیابون زنجان پر صافکاره.
چنتا صافکار فوق حرفه ای هم داره که فقط ماشینای خاص رو قبل میکنن.

miladIII

Registered User
لایک‌ها
129
ستارخان خیابون زنجان پر صافکاره.
چنتا صافکار فوق حرفه ای هم داره که فقط ماشینای خاص رو قبل میکنن.

دوست عزیز فرحزادم پر صافکاره ولی پیش کی ببرم...که ماشینای معمولیم صاف کنه

Last edited:

daya

Registered User
لایک‌ها
7
سلام یه صافکار خوب تو خیابون کچویی درست بهد از سر پایینی به سمت درکه هست به اسم رضا فراهانی کارشون بیسته ولی سرشون همیشه شلوغه . همه نوع ماشین قبول میکنه ولی بیشتر مشتریاش ماشینای مدل بالا هستن خواستی یه سر پیشه اونا هم ببر

miladIII

Registered User
لایک‌ها
129
سلام یه صافکار خوب تو خیابون کچویی درست بهد از سر پایینی به سمت درکه هست به اسم رضا فراهانی کارشون بیسته ولی سرشون همیشه شلوغه . همه نوع ماشین قبول میکنه ولی بیشتر مشتریاش ماشینای مدل بالا هستن خواستی یه سر پیشه اونا هم ببر

سلام به نظرم اینجور ادما قیمت صافکاریه یه ماشین مدل بالارو از پراید میگیرن...ولی اگه شماره ای دارین بدید زنگ بزنم ببینم چی میگه

hamed_aa

Registered User
لایک‌ها
71
سلام به نظرم اینجور ادما قیمت صافکاریه یه ماشین مدل بالارو از پراید میگیرن...ولی اگه شماره ای دارین بدید زنگ بزنم ببینم چی میگه

از من میشنوی سمت کن نرو ، فرحزاد هم یه صافکاری بود به اسم صافکاری شاهین که آقا احسان نامی توش کار میکرد و کارش عجیب غریب بود من ریو دارم و خیلی بد صاف میشه و موج میفته ، یه گلگیر رو جوری صاف کرد که دهنم باز مونده بود ، هفته پیش رفتم گفتن جمع کرده رفته شهرستان

برعکس هفته پیش یه گلگیر دیگه رو بردم فرحزاد توی یکی از گاراژ هاش طرف جفت پاشو گذاشت روی گلگیر یه حال اساسی به یه ذره فرو رفتگی داد که 3 برابر شد جای یه کف دست فرو رفتگی:blink:

از من نصیحت اگر به ماشینت مثل من حساسی

اول برو نموه کارش رو همونجا ببین بعد ماشین رو بده دستش

دوم باهاش طی کن ، گلگیر یا درب سالم رو بهش نشون بده بگو من مثل این میخوام بشه، اگه موج بیفته بهت پول نمیدم

پ ن : این چیزی که گفتم برای فرو رفتگی های معقول هست

کن رو هم واسه این گفتم خوب نیست چون : ماشینم تصادف شدید داشت ( پراید داشتم ) ، بردم طرف گفت جوری برات درست میکنم نمایشگاهی هم نفهمه (البته خیر سرش من بخاطر حساسیت میخواستم خوب در بیاد ، وگرنه موقع فروش اولین چیزی که میگفتم این بود که ماشینم رنگ داره )

خلاصه ماشین رو 1000 بار دبه سر قیمت در اورد و اخر از همه ، رفتم دیدم رنگ جدیدی که زده بیشتر شبیه دودیه تا نقره ای و پر گرد و خاک :blink::eek:

خلاصه ما از جماعت مکانیک صافکار خیری ندیدیم شما خیلی خیلی مراقب باش و همه چی رو طی کن قبل از اینکه دست به ماشینت بزنه

miladIII

Registered User
لایک‌ها
129
از من میشنوی سمت کن نرو ، فرحزاد هم یه صافکاری بود به اسم صافکاری شاهین که آقا احسان نامی توش کار میکرد و کارش عجیب غریب بود من ریو دارم و خیلی بد صاف میشه و موج میفته ، یه گلگیر رو جوری صاف کرد که دهنم باز مونده بود ، هفته پیش رفتم گفتن جمع کرده رفته شهرستان

برعکس هفته پیش یه گلگیر دیگه رو بردم فرحزاد توی یکی از گاراژ هاش طرف جفت پاشو گذاشت روی گلگیر یه حال اساسی به یه ذره فرو رفتگی داد که 3 برابر شد جای یه کف دست فرو رفتگی:blink:

از من نصیحت اگر به ماشینت مثل من حساسی

اول برو نموه کارش رو همونجا ببین بعد ماشین رو بده دستش

دوم باهاش طی کن ، گلگیر یا درب سالم رو بهش نشون بده بگو من مثل این میخوام بشه، اگه موج بیفته بهت پول نمیدم

پ ن : این چیزی که گفتم برای فرو رفتگی های معقول هست

کن رو هم واسه این گفتم خوب نیست چون : ماشینم تصادف شدید داشت ( پراید داشتم ) ، بردم طرف گفت جوری برات درست میکنم نمایشگاهی هم نفهمه (البته خیر سرش من بخاطر حساسیت میخواستم خوب در بیاد ، وگرنه موقع فروش اولین چیزی که میگفتم این بود که ماشینم رنگ داره )

خلاصه ماشین رو 1000 بار دبه سر قیمت در اورد و اخر از همه ، رفتم دیدم رنگ جدیدی که زده بیشتر شبیه دودیه تا نقره ای و پر گرد و خاک :blink::eek:

خلاصه ما از جماعت مکانیک صافکار خیری ندیدیم شما خیلی خیلی مراقب باش و همه چی رو طی کن قبل از اینکه دست به ماشینت بزنه

اوکی ممنون دوست عزیز حتما همینکارو میکنم

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
اوکی ممنون دوست عزیز حتما همینکارو میکنم

+داشتن محوطه مخصوص رنگ (اگر میخوایید کارتون بقول دوستمون بدونم ذرات غبار و تمیز دربیاد)+به توافق رسیدن قیمت!!!!!!!!

mobin_v8

Registered User
لایک‌ها
24
سلام منم سمت غرب تهرانم . یه ماشین امریکایی دارم میخوتم رنگ کنم. ممنون میشم به منم امار بدید. قیمت فضایی نمیخوام.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آقا سمت سه راه آذری یه دونه سراغ دارم 20000000000
کارش عالیه ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا