از من میشنوی سمت کن نرو ، فرحزاد هم یه صافکاری بود به اسم صافکاری شاهین که آقا احسان نامی توش کار میکرد و کارش عجیب غریب بود من ریو دارم و خیلی بد صاف میشه و موج میفته ، یه گلگیر رو جوری صاف کرد که دهنم باز مونده بود ، هفته پیش رفتم گفتن جمع کرده رفته شهرستان
برعکس هفته پیش یه گلگیر دیگه رو بردم فرحزاد توی یکی از گاراژ هاش طرف جفت پاشو گذاشت روی گلگیر یه حال اساسی به یه ذره فرو رفتگی داد که 3 برابر شد جای یه کف دست فرو رفتگی:blink:
از من نصیحت اگر به ماشینت مثل من حساسی
اول برو نموه کارش رو همونجا ببین بعد ماشین رو بده دستش
دوم باهاش طی کن ، گلگیر یا درب سالم رو بهش نشون بده بگو من مثل این میخوام بشه، اگه موج بیفته بهت پول نمیدم
پ ن : این چیزی که گفتم برای فرو رفتگی های معقول هست
کن رو هم واسه این گفتم خوب نیست چون : ماشینم تصادف شدید داشت ( پراید داشتم ) ، بردم طرف گفت جوری برات درست میکنم نمایشگاهی هم نفهمه (البته خیر سرش من بخاطر حساسیت میخواستم خوب در بیاد ، وگرنه موقع فروش اولین چیزی که میگفتم این بود که ماشینم رنگ داره )
خلاصه ماشین رو 1000 بار دبه سر قیمت در اورد و اخر از همه ، رفتم دیدم رنگ جدیدی که زده بیشتر شبیه دودیه تا نقره ای و پر گرد و خاک :blink:
خلاصه ما از جماعت مکانیک صافکار خیری ندیدیم شما خیلی خیلی مراقب باش و همه چی رو طی کن قبل از اینکه دست به ماشینت بزنه