• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای وایرلس کردن پرینتر دارای پورت شبکه RJ-45

100x100

Registered User
لایک‌ها
37
چطور میتونم پرینتر را جوری تنظیم کنم که از طریق وایرلس مثلا لپ تاپ بتواند پرینت بگیرد؟

چه باید بخرم؟ راتر یا اکسس پوینت؟

آیا مودم ADSL وایرلس می تواند برای اینکار استفاده بشه؟ (در حالیکه همزمان وظیفه مودم را دارد انجام میدهد( آنلاین شده باشه).

مرسی

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
چطور میتونم پرینتر را جوری تنظیم کنم که از طریق وایرلس مثلا لپ تاپ بتواند پرینت بگیرد؟

آیا مودم ADSL وایرلس می تواند برای اینکار استفاده بشه؟ (در حالیکه همزمان وظیفه مودم را دارد انجام میدهد( آنلاین شده باشه).

مرسی
سلام
به طور كلي شما تو شبكه بايد پرينتر رو شير كنيد و از اونجا بوسيله هر دستگاهي كه تو جريان شبكه تعريف شده ميتونيد پرينت بگيريد !
واسه مورد شما هم يك اکسس پوینت نياز هست كه وظيفه اون هم ارتباط ساير ديوايس بي سيم باهم هست و هم تقسيم ديتاي نت كه دقيقا موردي كه خواستيد ( شبكه و اينترنت ) ولي برعكس هر روتر وايرلسي نميتونه كار اكسس يونيت رو هم انجام بده /
تو يك نسخه اي از ويندوز 7 يك بحثي هست كه امكان وقوع همه حالات رو با روتر وايرلس كه بهش Hotspot ميگن قرار ميده كه ي سري دنگ و فنگ خودش رو داره و اطلاع كاملي ازش ندارم.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449

مرسی

درود،

شما این دستگاهِ بریج رو لازم دارین. صددرصد جواب میده. یک نوع اکسس پویینته برای وایرلسی کردنِ دیوایس های دارای پورتِ RJ-45

بالا