• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای Raid هارد SSD Adata SP900 64GB

vahidati

Registered User
لایک‌ها
24
سلام به تمامی دوستان یکی از دوستان از دبی برام هارد SSD Adata SP900 64GB آورده که میخوام هر دو رو Raid 0 کنم طبق چیزی که تو سایت Adata سرعتش این مقدار هست
Premier Pro SP900 Solid
64GB Performance (ATTO) :
Read : Up to 545MB/s
Write : Up to 525MB/s
Multimedia Data Transfer (AS-SSD)
Read : Up to 250MB/S
Write : Up to 85MB/S
MAX 4K write IOPS up to 86K

اگر Raid 0 کنم سرعت بازم بالاتر میره مادربردم هم Asus H97PRO_GAMER هست و پورت SATAIII هم داره

vahidati

Registered User
لایک‌ها
24
قیمت هارد رو هم برای من 138 تومان آورده قیمتش مناسبه و کارانتی لایف هم داره و دوستم هم هر سه ماه یک بار میره دبی و مشکلی هم بابت گارانتی نداره

vahidati

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان کسی نیست راهنمایی بکنه

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
دوستان کسی نیست راهنمایی بکنه
دقیقا متوجه نمیشم قصد دارین دو تا SSD رو راید کنین؟ اگر اینطور هست که باید بدونین افزایش محسوس پرفورمنس به صورت کلی هم تو خوندن و نوشتن و هم تو بعضی نرم افزارها رو تجربه خواهید کرد.
یا یک هارددیسک (HDD) و یک درایو وضعیت جامد(SSD)؟ که به هیچ وجه توصیه نمیکنم، بهترین حرکت همون ریختن ویندوز و نرم افزار های مخصوص روی درایو وضعیت جامد هست.

vahidati

Registered User
لایک‌ها
24
دوتا ssd رو میخوام راید کنم
ولی مشکلی که هست اینه که مثلا وقتی راید رو در مادربرد فعال میکنم برای هارد معمولی کلید Ctrl +i میاد و هر دو هارد رو راید میکنم ولی برای دوت هارد ssd این گذینه نمیاد
مادربردم هم
Asus
H97-PRO GAMER

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
خب مشکل چیه؟ raid0 کن حالشو ببر
تازه پیشنهاد من اینه که ۴ تا رو رید کنی
پانویس۱: این یه مدل ارزون قیمته و خیلی چیز جالبی نیست
پانویس۲: اصلا اس اس دی خرابی نداره که به گارانتی نیاز داشته باشه

vahidati

Registered User
لایک‌ها
24
میخواستم راید کنم ولی کلید ctrl+i رو اصلا نشون نمیداد و نمیتونستم راید کنم. که مجبور شدم دوتا هارد 500 گیگ معمولی بیارم اونا هم وصل کنم بعد کید ctrl+i اومد و از قسمت سلکت دیسک دوتا ssd انتخاب کنم

بالا