تفاوت بين N73 و P990 رو نوشته بودم قبلا ( فقط الان قيمت N73 هم اومده پايين ) :
این مقايسه N73 و P990 از نظر من هست
:
توضيحاتی پيرامونشون ، مشخصات کلی و اصلی گوشيهارو که میدونی ولی عملا اگر بخوای بدونی با خريد این 2 چه چيزی به دست میاری و تفاوت هاشون کجاست میشه گفت به این صورت
:
مزايای P990 :
1: صفحه نمايش P990 اولين نکته ای هست که به چشم میاد ، يه صفحه نمايش با ابعاد بينظير و با کيفيت فوق العاده ، به طوری از کارکردن باهاش لذت میبری
2: کيبورد P990 ، کیبوردش واقعا راحت و قابل کرکردن هست و میشه گفت جنبه دکور رو نداره واقعا کار راه انداز و خوب عمل میکنه
3: پخش Mp4 و Mp3 ، به طور کلی P990 فايلهای Mp4 [ تصويری مثل فيلم ، موزيک ويدو و .. ] رو اگر اصولی کانورت بشن [ که برنامه مخصوص ش هم موجوده ] عالی پخش میکنه ، مثل يک برليان ! چيزی در حد يک PPC و از نظر پخش موسيقی از هندزفری هم واقعا با کيفيت و قوی عمل میکنه
4: دوربين 2 مگاپيکسل واقعا عالی ، دوربين P990 چيزی فراتر از 2Mp هست به نظر من ، در نظر داشته باشه حين عکس برداری با در اختيار داشتن چنين صفحه نمايشی عکاسی + کيفيت در چه لولی قرار میگيره ، در کل P990 کار يک دوربين دستی همراه رو برات انجام میده
5: سيستم عامل ش يعنی UIQ 3.0 ، حالا UIQ 3.0 کلی بحث داره و هم در قسمت مزايا و هم در قسمت معايب قرار میگيره ، به این دليل مزيت به حساب میاد که واقعا کار کردن باهاش لذت بخش هست
6: ساپورت A2DP داره برای استفاده از هندزفری بلوتوث مثل Ds970 که واقعا لذت بخش هست
معايب P990 :
1: به طور کلی اسپيکر
آنچنان قوی ای نداره [ نسبت به W ها و حتی نسبت به P910 ] ، البته این ضعف قدرت پخش باعث افت کيفيت نشده
2: سيستم عامل ش ، حالا عيبی که UIQ 3.0 داره نبود برنامه ، بازيهای زياد هست ، چون خودم زياد دنبالش بودم میتونم دقيق نام ببرم به طور کلی و روی هم رفته [ فعلا ] بيش از 14 برنامه و 22 بازی نمیتونی داشته باشی روی UIQ 3.0 که مفيد باشن ، حالا اگر خواستی لينک چند سايت رو میدم که توش دقيقا برنامه بازيهای UIQ 3.0 هست و چون خيلی کم هستند سریع دستت میاد به چه صورته
3: مشکلات پايداری P990 ، به طور کلی P990 در ورژنهای [ Firmware ] های اوليه ناپايداری شديدی داشت ، اما روز به روز Firmware های جديد عرضه میشن و مشکلات رو رفع میکنن و به طور کلی اگر P990 خريدی اولين کار Update کردن Firmware هست !
جمع بندی : خوب به این ترتيب تو با خريد P990 به چه چيزی میرسی !؟
پاسخ : يه گوشی شيک [ از نظر من ] که میتونه 1: نقش يک Mp4 Player بينظير رو برات ایفا کنه با پخش فايلهای تصويری 2: يک Mp3 Player خوب با هندزفری خودش يا خريد يک چيزی مثل Ds970 براش 3: يک اسمارت واقعی که کار رو هنگام فرستادن SMS راحت میکنه
و اگر از خدماتی مثل Data يا GPRS استفاده کنی کار با P990 رو لذت بخش میکنه 4: يه دوربين عکس برداری واقعا مناسب جهت گرفتن عکس 5: يه سيستم عامل که رفته رفته داره کاملتر میشه و برنامه ، بازيهای بيشتری براش عرضه میشه
اما حالا میريم سراغ N73 :
مزايا :
1: دوربين 3.2 مگاپيکسل واقعا خوب
2: اسپيکر بينظير [ کلا من هميشه تست اسپيکر گوشيهای مختلف رو صورت میدادم ، هرگوشی که دستی در " اسپيکر " داره رو يا داشتم يا تست کردم اگر 5300 و 6233 رو در نظر نگيريم [ چون نداشتم ] میشه گفت N73 بلندترين اسپيکر رو داره يعنی از این نظر کمبودی نخواهی داشت
3: سيستم عامل سيمبين ش که برنامه بازيهای مخصوص خودش رو داره
معايب :
1: يکی از بزرگترين معايب N73 به نظر من Joy-Stick ش هست ، به طور کلی Joy-Stick که N73 داره کمی بيش از حد بلند هست در نتيجه با کار طولانی مدت و يا بد کار کردن [ کشتی گرفتن ] میشکنه ، چند مورد N73 که Joy-Stick نداشتن رو هم من ديدم
2: سرعت N73 با استفاده از مموريهای ارزون زياد جالب نيست ، به طور مثال 1 گيگ کينگستون تقلبی که روش هست اگر بخوای SMS هات رو بخونی واقعا منصرف میشی
3: کيپد ش کلا يجوری هست ، به نظر من زياد لذت بخش نيست
نتيجه گيری : با خريد N73 به چه چيزی میرسيم !؟
پاسخ : يه گوشی که بهمون 1: دوربين 3.2 واقعا خوبی میده که کار يک دوربين ديجيتال کوچيک رو هم انجام میده 2: يه اسپيکر فوق العاده قوی بهمون میده و البته کيفيت نسبتا خوبی هم از هندزفری میده 3: يه سيستم عامل جهت بازيها و برنامه های خاص خودش رو بهمون میده
این مطلب رو 2 ، 3 ماه پيش نوشته بودم برای همين قسمتهايی'ش شايد جور نباشه با زمان حال
راجبه P990 هم که بيش از n صفحه مطلب پيدا میشه