• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برا خرید گوشی تا سقف 700هزار تومان !

BasetGhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!!

من یه گوشی تا رنج 700 هزار تومان برا داداشم میخام (البته به جز N95)

شما فکر میکنید برا یه فرد 13-14 ساله چی خوبه !!!

ترجییها :

1-دوربین از 3.2 کمتر نباشه!
2-سیمبین و جاوا پشتیبانی کنه !
3-سگ جون (ببخشید) باشه !
4-با گارانتی به این قیمت باشه !!! (امکانات gprsوmms هم که حتما داشته باشه))):blink::blink:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نياز نيست 700.000 رو خرج کنيد
فعلا و با این شرايط بهترين گزينه بازار رو بخر ( عالی از نظر امکانات - عالی از نظر قيمت ) : Nokia N73 & Nokia N73 ME

BasetGhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نياز نيست 700.000 رو خرج کنيد
فعلا و با این شرايط بهترين گزينه بازار رو بخر ( عالی از نظر امکانات - عالی از نظر قيمت ) : Nokia N73 & Nokia N73 ME

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
:eek:
ببینم دبلیو960 کی میاد ؟!

راستی در مقایسه با 990 با 73 کدومو میگیرین !؟

ما که تجربه خوبی با 73 نداریم (بابام):blink:

-----------------------------
تو سونی اریکسون یعنی از 73 بهتر نیست ؟؟؟؟

البته یارم رفت بگم سونی باشه بهتره !(ولی نوکیا یا گزینه های دیگه هم فرقی نمیکنه)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
تفاوت بين N73 و P990 رو نوشته بودم قبلا ( فقط الان قيمت N73 هم اومده پايين ) :

این مقايسه N73 و P990 از نظر من هست
298.gif
:

توضيحاتی پيرامونشون ، مشخصات کلی و اصلی گوشيهارو که میدونی ولی عملا اگر بخوای بدونی با خريد این 2 چه چيزی به دست میاری و تفاوت هاشون کجاست میشه گفت به این صورت
kurby2.gif
:

مزايای P990 :

1: صفحه نمايش P990 اولين نکته ای هست که به چشم میاد ، يه صفحه نمايش با ابعاد بينظير و با کيفيت فوق العاده ، به طوری از کارکردن باهاش لذت میبری
rollingf.gif

2: کيبورد P990 ، کیبوردش واقعا راحت و قابل کرکردن هست و میشه گفت جنبه دکور رو نداره واقعا کار راه انداز و خوب عمل میکنه
v2.gif

3: پخش Mp4 و Mp3 ، به طور کلی P990 فايلهای Mp4 [ تصويری مثل فيلم ، موزيک ويدو و .. ] رو اگر اصولی کانورت بشن [ که برنامه مخصوص ش هم موجوده ] عالی پخش میکنه ، مثل يک برليان ! چيزی در حد يک PPC و از نظر پخش موسيقی از هندزفری هم واقعا با کيفيت و قوی عمل میکنه
padded.gif

4: دوربين 2 مگاپيکسل واقعا عالی ، دوربين P990 چيزی فراتر از 2Mp هست به نظر من ، در نظر داشته باشه حين عکس برداری با در اختيار داشتن چنين صفحه نمايشی عکاسی + کيفيت در چه لولی قرار میگيره ، در کل P990 کار يک دوربين دستی همراه رو برات انجام میده
shy2.gif

5: سيستم عامل ش يعنی UIQ 3.0 ، حالا UIQ 3.0 کلی بحث داره و هم در قسمت مزايا و هم در قسمت معايب قرار میگيره ، به این دليل مزيت به حساب میاد که واقعا کار کردن باهاش لذت بخش هست
mpr.gif

6: ساپورت A2DP داره برای استفاده از هندزفری بلوتوث مثل Ds970 که واقعا لذت بخش هست
shy.gif

معايب P990 :

1: به طور کلی اسپيکر آنچنان قوی ای نداره [ نسبت به W ها و حتی نسبت به P910 ] ، البته این ضعف قدرت پخش باعث افت کيفيت نشده
305.gif

2: سيستم عامل ش ، حالا عيبی که UIQ 3.0 داره نبود برنامه ، بازيهای زياد هست ، چون خودم زياد دنبالش بودم میتونم دقيق نام ببرم به طور کلی و روی هم رفته [ فعلا ] بيش از 14 برنامه و 22 بازی نمیتونی داشته باشی روی UIQ 3.0 که مفيد باشن ، حالا اگر خواستی لينک چند سايت رو میدم که توش دقيقا برنامه بازيهای UIQ 3.0 هست و چون خيلی کم هستند سریع دستت میاد به چه صورته
2mpe5id.gif

3: مشکلات پايداری P990 ، به طور کلی P990 در ورژنهای [ Firmware ] های اوليه ناپايداری شديدی داشت ، اما روز به روز Firmware های جديد عرضه میشن و مشکلات رو رفع میکنن و به طور کلی اگر P990 خريدی اولين کار Update کردن Firmware هست !
birgits_snill.gif

جمع بندی : خوب به این ترتيب تو با خريد P990 به چه چيزی میرسی !؟

پاسخ : يه گوشی شيک [ از نظر من ] که میتونه 1: نقش يک Mp4 Player بينظير رو برات ایفا کنه با پخش فايلهای تصويری 2: يک Mp3 Player خوب با هندزفری خودش يا خريد يک چيزی مثل Ds970 براش 3: يک اسمارت واقعی که کار رو هنگام فرستادن SMS راحت میکنه
4bhn7et.gif
و اگر از خدماتی مثل Data يا GPRS استفاده کنی کار با P990 رو لذت بخش میکنه 4: يه دوربين عکس برداری واقعا مناسب جهت گرفتن عکس 5: يه سيستم عامل که رفته رفته داره کاملتر میشه و برنامه ، بازيهای بيشتری براش عرضه میشه
7165.gif

اما حالا میريم سراغ N73 :

مزايا :

1: دوربين 3.2 مگاپيکسل واقعا خوب
tooth.gif

2: اسپيکر بينظير [ کلا من هميشه تست اسپيکر گوشيهای مختلف رو صورت میدادم ، هرگوشی که دستی در " اسپيکر " داره رو يا داشتم يا تست کردم اگر 5300 و 6233 رو در نظر نگيريم [ چون نداشتم ] میشه گفت N73 بلندترين اسپيکر رو داره يعنی از این نظر کمبودی نخواهی داشت
mf_ymca.gif

3: سيستم عامل سيمبين ش که برنامه بازيهای مخصوص خودش رو داره
14.gif

معايب :

1: يکی از بزرگترين معايب N73 به نظر من Joy-Stick ش هست ، به طور کلی Joy-Stick که N73 داره کمی بيش از حد بلند هست در نتيجه با کار طولانی مدت و يا بد کار کردن [ کشتی گرفتن ] میشکنه ، چند مورد N73 که Joy-Stick نداشتن رو هم من ديدم
ugly002.gif

2: سرعت N73 با استفاده از مموريهای ارزون زياد جالب نيست ، به طور مثال 1 گيگ کينگستون تقلبی که روش هست اگر بخوای SMS هات رو بخونی واقعا منصرف میشی
cry222.gif

3: کيپد ش کلا يجوری هست ، به نظر من زياد لذت بخش نيست
905.gif

نتيجه گيری : با خريد N73 به چه چيزی میرسيم !؟

پاسخ : يه گوشی که بهمون 1: دوربين 3.2 واقعا خوبی میده که کار يک دوربين ديجيتال کوچيک رو هم انجام میده 2: يه اسپيکر فوق العاده قوی بهمون میده و البته کيفيت نسبتا خوبی هم از هندزفری میده 3: يه سيستم عامل جهت بازيها و برنامه های خاص خودش رو بهمون میده
3772.gif

این مطلب رو 2 ، 3 ماه پيش نوشته بودم برای همين قسمتهايی'ش شايد جور نباشه با زمان حال
302.gif

راجبه P990 هم که بيش از n صفحه مطلب پيدا میشه
298.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
p990 مشکل اس ام اس فارسیش حل شد

بحث تاپیک رو منحرف نکن!!!!....بعله حل شد برنامه crystal arabic رو نصب کن sms فارسی رو هم میگیره!!!

BasetGhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تفاوت بين N73 و P990 رو نوشته بودم قبلا ( فقط الان قيمت N73 هم اومده پايين ) :

این مقايسه N73 و P990 از نظر من هست
298.gif
:

توضيحاتی پيرامونشون ، مشخصات کلی و اصلی گوشيهارو که میدونی ولی عملا اگر بخوای بدونی با خريد این 2 چه چيزی به دست میاری و تفاوت هاشون کجاست میشه گفت به این صورت
kurby2.gif
:

مزايای P990 :

1: صفحه نمايش P990 اولين نکته ای هست که به چشم میاد ، يه صفحه نمايش با ابعاد بينظير و با کيفيت فوق العاده ، به طوری از کارکردن باهاش لذت میبری
rollingf.gif

2: کيبورد P990 ، کیبوردش واقعا راحت و قابل کرکردن هست و میشه گفت جنبه دکور رو نداره واقعا کار راه انداز و خوب عمل میکنه
v2.gif

3: پخش Mp4 و Mp3 ، به طور کلی P990 فايلهای Mp4 [ تصويری مثل فيلم ، موزيک ويدو و .. ] رو اگر اصولی کانورت بشن [ که برنامه مخصوص ش هم موجوده ] عالی پخش میکنه ، مثل يک برليان ! چيزی در حد يک PPC و از نظر پخش موسيقی از هندزفری هم واقعا با کيفيت و قوی عمل میکنه
padded.gif

4: دوربين 2 مگاپيکسل واقعا عالی ، دوربين P990 چيزی فراتر از 2Mp هست به نظر من ، در نظر داشته باشه حين عکس برداری با در اختيار داشتن چنين صفحه نمايشی عکاسی + کيفيت در چه لولی قرار میگيره ، در کل P990 کار يک دوربين دستی همراه رو برات انجام میده
shy2.gif

5: سيستم عامل ش يعنی UIQ 3.0 ، حالا UIQ 3.0 کلی بحث داره و هم در قسمت مزايا و هم در قسمت معايب قرار میگيره ، به این دليل مزيت به حساب میاد که واقعا کار کردن باهاش لذت بخش هست
mpr.gif

6: ساپورت A2DP داره برای استفاده از هندزفری بلوتوث مثل Ds970 که واقعا لذت بخش هست
shy.gif

معايب P990 :

1: به طور کلی اسپيکر آنچنان قوی ای نداره [ نسبت به W ها و حتی نسبت به P910 ] ، البته این ضعف قدرت پخش باعث افت کيفيت نشده
305.gif

2: سيستم عامل ش ، حالا عيبی که UIQ 3.0 داره نبود برنامه ، بازيهای زياد هست ، چون خودم زياد دنبالش بودم میتونم دقيق نام ببرم به طور کلی و روی هم رفته [ فعلا ] بيش از 14 برنامه و 22 بازی نمیتونی داشته باشی روی UIQ 3.0 که مفيد باشن ، حالا اگر خواستی لينک چند سايت رو میدم که توش دقيقا برنامه بازيهای UIQ 3.0 هست و چون خيلی کم هستند سریع دستت میاد به چه صورته
2mpe5id.gif

3: مشکلات پايداری P990 ، به طور کلی P990 در ورژنهای [ Firmware ] های اوليه ناپايداری شديدی داشت ، اما روز به روز Firmware های جديد عرضه میشن و مشکلات رو رفع میکنن و به طور کلی اگر P990 خريدی اولين کار Update کردن Firmware هست !
birgits_snill.gif

جمع بندی : خوب به این ترتيب تو با خريد P990 به چه چيزی میرسی !؟

پاسخ : يه گوشی شيک [ از نظر من ] که میتونه 1: نقش يک Mp4 Player بينظير رو برات ایفا کنه با پخش فايلهای تصويری 2: يک Mp3 Player خوب با هندزفری خودش يا خريد يک چيزی مثل Ds970 براش 3: يک اسمارت واقعی که کار رو هنگام فرستادن SMS راحت میکنه
4bhn7et.gif
و اگر از خدماتی مثل Data يا GPRS استفاده کنی کار با P990 رو لذت بخش میکنه 4: يه دوربين عکس برداری واقعا مناسب جهت گرفتن عکس 5: يه سيستم عامل که رفته رفته داره کاملتر میشه و برنامه ، بازيهای بيشتری براش عرضه میشه
7165.gif

اما حالا میريم سراغ N73 :

مزايا :

1: دوربين 3.2 مگاپيکسل واقعا خوب
tooth.gif

2: اسپيکر بينظير [ کلا من هميشه تست اسپيکر گوشيهای مختلف رو صورت میدادم ، هرگوشی که دستی در " اسپيکر " داره رو يا داشتم يا تست کردم اگر 5300 و 6233 رو در نظر نگيريم [ چون نداشتم ] میشه گفت N73 بلندترين اسپيکر رو داره يعنی از این نظر کمبودی نخواهی داشت
mf_ymca.gif

3: سيستم عامل سيمبين ش که برنامه بازيهای مخصوص خودش رو داره
14.gif

معايب :

1: يکی از بزرگترين معايب N73 به نظر من Joy-Stick ش هست ، به طور کلی Joy-Stick که N73 داره کمی بيش از حد بلند هست در نتيجه با کار طولانی مدت و يا بد کار کردن [ کشتی گرفتن ] میشکنه ، چند مورد N73 که Joy-Stick نداشتن رو هم من ديدم
ugly002.gif

2: سرعت N73 با استفاده از مموريهای ارزون زياد جالب نيست ، به طور مثال 1 گيگ کينگستون تقلبی که روش هست اگر بخوای SMS هات رو بخونی واقعا منصرف میشی
cry222.gif

3: کيپد ش کلا يجوری هست ، به نظر من زياد لذت بخش نيست
905.gif

نتيجه گيری : با خريد N73 به چه چيزی میرسيم !؟

پاسخ : يه گوشی که بهمون 1: دوربين 3.2 واقعا خوبی میده که کار يک دوربين ديجيتال کوچيک رو هم انجام میده 2: يه اسپيکر فوق العاده قوی بهمون میده و البته کيفيت نسبتا خوبی هم از هندزفری میده 3: يه سيستم عامل جهت بازيها و برنامه های خاص خودش رو بهمون میده
3772.gif

این مطلب رو 2 ، 3 ماه پيش نوشته بودم برای همين قسمتهايی'ش شايد جور نباشه با زمان حال
302.gif

راجبه P990 هم که بيش از n صفحه مطلب پيدا میشه
298.gif

=======================================================

فقط میتونم بگم شاهکار بود :blink: !!

پس اگه شما جای من بودین برا یه پسر 13-14 ساله که میخاد با گوشی کشتی بگیره ، 73 رو پیشنهاد میکنید !!

-----------------------------------------------------
از راهنماییتون ممنونم ! :lol:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
بحث تاپیک رو منحرف نکن!!!!....بعله حل شد برنامه crystal arabic رو نصب کن sms فارسی رو هم میگیره!!!

برای یکی از دوستام میخواستم مدتیه که خریده و اس ام اس فارسی رو نمیبینه. شما هم کاسه آش تر از داغ نشو

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
2 ، 3 راه کار + برنامه که بود ولی نمیدونم هيچ کدوم 100% جواب میدن يا نه
115.gif

میخوای " اینجا " مطرح کن ، زودتر به جواب میرسی
298.gif

فونت خاصی نداره بریزه و راحت باشه؟ برنامه اش بعد توی همون مونوی اصلی مسیجها کار میکنه دیگه؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
فونت خاصی نداره بریزه و راحت باشه؟ برنامه اش بعد توی همون مونوی اصلی مسیجها کار میکنه دیگه؟
برای دیدن مسیجهای فارسی تو P990 اینجا و اینجا رو ببینید

برای نوشتن مسیج فارسی هم یه فایل Html وجود داره که تو brpwser گوشی اجرا میشه و هرچی خواستین اونجا تایپ میکنید و تو قسمت مسیج کپی میکنید

فقط دور Crystal arabic رو خط بکشید که ممکنه کار گوشی شما رو به فلش بکشونه

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
فقط دور Crystal arabic رو خط بکشید که ممکنه کار گوشی شما رو به فلش بکشونه

رو گوشی ما که داره مثل ساعت کار میکنه!!!...چند تای دیگه هم دیدم نصب کردن مشکلی نداشتن!!!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
رو گوشی ما که داره مثل ساعت کار میکنه!!!...چند تای دیگه هم دیدم نصب کردن مشکلی نداشتن!!!
مبارکه...نکنه تو هم P990 گرفتی و صداتو درنمیاری؟!
38.gif

چند وقته دارین استفادع میکنین از این برنامه؟ مدتش تموم نشده؟

هرچی باشه نصب این برنامه روی گوشی ریسکه چون اگه مهلتش تموم بشه گوشی ممکنه دیگه بالا نیاد و حداقل یه آپدیت باید بشه مخصوصا" اگه از محتویات گوشی بک آپ نداشته باشی مشکل واقعی خودشو نشون میده
bad_boys_20.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مبارکه...نکنه تو هم P990 گرفتی و صداتو درنمیاری؟!

چند وقته دارین استفادع میکنین از این برنامه؟ مدتش تموم نشده؟

هرچی باشه نصب این برنامه روی گوشی ریسکه چون اگه مهلتش تموم بشه گوشی ممکنه دیگه بالا نیاد و حداقل یه آپدیت باید بشه مخصوصا" اگه از محتویات گوشی بک آپ نداشته باشی مشکل واقعی خودشو نشون میده

نه بابا...من منتظر ک850 هستم!!!!...مال خواهر زادم هست!!!!!...اه راست میگی؟!!!....برم بهش بگم !!!!....ممنون از راهنمایی!!!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
نه بابا...من منتظر ک850 هستم!!!!...مال خواهر زادم هست!!!!!...اه راست میگی؟!!!....برم بهش بگم !!!!....ممنون از راهنمایی!!!
آره تا مهلت برنامه تموم نشده بگو Uninstall کنه

وگرنه تو دردسر میفته

metal snake

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از کجا میتونم تشخیص بدم n73که میخوام بخرم اصله و بدل نیست؟

بالا