• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برا خرید 1 سیستم تا سقف 2 میلیون بدون کیس

mohgold

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
بچه ها من 1 سیستم میخام جمع کنم ، برا جایی ، که تا سقف 2 تومن بشه ، ضمنا گرافیک نمیخاد (آنبرد مادربرد یا cpu کافیه ) و کیس وهارد هم نمیخام
ممنون میشم لطف کنید راهنمایی کنید
سیستم هم بعنوان دیتاسنترهستش ، 1 چیزی تو این مایه هاست ، پروسس و پردازشش خیلی برام مهمه و استیبل بودن سیستم .
1-اینایی که من انتخاب کردم ایناست :

M.B

ASUS - P8Z77-V DELUXE=670T

ASUS - P8Z77 WS / Servers=810T

Cpu
Intel Core i7 - 3.9GHz - 3770 K=710T
Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K=615T

Ram
G.SKILL - Dual Channel 16GB - 2133-(2x8GB) - X - CL9=440T

Power :GREEN-GP600A-EU=105T

نظرتون رو هم در مورد اینا بکید دوستانه اساتید
ASUS - P9X79=730t
Intel Core i7-3820 Sandy Bridge-E 3.6GHz=630T

3-قیمتام از نته ، اگه کمو زیاد به بزرگی خودتون ببخشید:D و لطف کنید اصلاحش کنید

4- فن استوک برا cpu کافیه؟

5- بچه ها من خیلی وقته زیاد تو سخت افزار آپدیت نیستم مثلا اینجا اسپکت ایسوزو تو گرافیگ گفته Integrated Graphics Processor یعنی مادریرد پل شمالیش گرافیک داره درسته؟
،ASUS - Motherboards- ASUS P8Z77-V DELUXE

6-بعدش برا مانیتور تبدیل میخاد درسته؟ چون hdmi و dispaly port زده....

لطف کنید مشاوره و نظر بدید دوستان ، ممنونم

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
همين ها خيلي خوبه
ASUS - P8Z77-V DELUXE
Intel Core i7 - 3.9GHz - 3770
رم و پاورتون هم خوبه
البته به نظرم رم 2 تا 4 هم باشه كافي نيازي به 16 نيست
اين Integrated Graphics Processor هم مخففش ميشه IGP مربوط به گرافيك مجتمع مادربرد ميشه يعني گرافيك داخلي خود مادربرد و سويچ گرافيك كه تو چيپ Z68 اومدن راش انداختن ولي تو اين سري Z77 تكميلش كردن ...
در خصوص مانيتورتون كه البته معلوم نيست چيه ولي به طور حتم ورودي هاي مختلفي بايد داشته باشه كه راحت ميتونيد از مادربردتون خروجي بگيريد و اين dispalyport هم داره جاي DVI مياد و ي چيزي تو مايه هاي HDMI هست البته بهتر از اونه

mohgold

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
همين ها خيلي خوبه
ASUS - P8Z77-V DELUXE
Intel Core i7 - 3.9GHz - 3770
رم و پاورتون هم خوبه
البته به نظرم رم 2 تا 4 هم باشه كافي نيازي به 16 نيست
اين Integrated Graphics Processor هم مخففش ميشه IGP مربوط به گرافيك مجتمع مادربرد ميشه يعني گرافيك داخلي خود مادربرد و سويچ گرافيك كه تو چيپ Z68 اومدن راش انداختن ولي تو اين سري Z77 تكميلش كردن ...
در خصوص مانيتورتون كه البته معلوم نيست چيه ولي به طور حتم ورودي هاي مختلفي بايد داشته باشه كه راحت ميتونيد از مادربردتون خروجي بگيريد و اين dispalyport هم داره جاي DVI مياد و ي چيزي تو مايه هاي HDMI هست البته بهتر از اونه

عرفان جان ممنون از لطفت
از بترتیب از بالا جواب میدم:
1-رم که همون 16 نیازه 8 اینا کم میاد

2-Integrated Graphics Processor میدونم چیه منتها 1 کی که چرا مدلی اسم نبرده از گرافیک؟x3100 یا 4500 ....؟

3- این cpu های که خودشون Intergated گرافیک دارن با مین های که گرافیک دارن تکلیفش چیه؟ بین Cpu یا Mb سوئیچ میشه ؟

4-تبدیلش DvI و Display port برا مانیتور Crt وVga هست؟ این سیستم با مانیتور Crt با تکنولوژی قلمبه :D
منتها برا جای دولتیه مانیتورشو نمیشه تغییر داد ،برا همین میخام بهشون صورت بدم کامل همیچیشو بخرن ، برا همین تبدیل هم باید بگم حتما بخرن (دولتیان دیگه;)

5- در مورد ASUS - P8Z77 WS نظری نداری چون تو Review خیلی خوب ظاحر شده؟

ممنون خیلی لطف کردی

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
قبلا گرافیک آنبرد روی خود مادربرد سوار بود
ولی تو cpu های جدید داخل خود cpu جاسازی شده
که سندی بریج با 2000 فکر کنم شروع میشد بخاطر همینه دیگه تو لیست مادربرد اسمی از مدل گرافیک نمیزنن
در مورد مادربرد هم نمیخواد زیاد خرج کنی چونکه شما نمیخواید که اور کنید یک چیز در حد معقول بگیرید

mohgold

Registered User
لایک‌ها
2
قبلا گرافیک آنبرد روی خود مادربرد سوار بود
ولی تو cpu های جدید داخل خود cpu جاسازی شده
که سندی بریج با 2000 فکر کنم شروع میشد بخاطر همینه دیگه تو لیست مادربرد اسمی از مدل گرافیک نمیزنن
در مورد مادربرد هم نمیخواد زیاد خرج کنی چونکه شما نمیخواید که اور کنید یک چیز در حد معقول بگیرید
ممنون از راهنماییت
آقا یعنی تو نورس بریج یا پل شمالی مادربرد دیگه گرافیکوجود خارجی نداره و فقط تو سی پی یو داره که دیگه اسمی ازش تو مادربرد نمی برند؟

بعد تبدیل خروجی به مانیتور تو پک مادربرد نیست ظاحرا،تو بیرون واسه Crt گیر میاد؟

ممنونم

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
ممنون از راهنماییت
آقا یعنی تو نورس بریج یا پل شمالی مادربرد دیگه گرافیکوجود خارجی نداره و فقط تو سی پی یو داره که دیگه اسمی ازش تو مادربرد نمی برند؟

بعد تبدیل خروجی به مانیتور تو پک مادربرد نیست ظاحرا،تو بیرون واسه Crt گیر میاد؟

ممنونم

بله گرافیک انتقال داده شده به cpu
بله تو پک مادربرد تبدیلی نیست شما باید جداگانه تهیه کنید

بالا