• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره تعويض لپ تاپ اپل با ايسوز

and 1

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
من ١٥ روزه لپ تاپ ايسوس n56jr-a رو خريداري كردم (٨/١٠٠٠/٢/i7) حالا قصد دارم بفروشمش و لپ تاپ اپل mgx72 رو خريداري كنم (i5/8/128)
به اپل بيشتر علاقه مندم و كار خاصي هم با لپ تاپ فعلا جز اتوكدو نرم افزارهاي صنايع انجام نميدم
يه مشاوره ميديد كه مي ارزه يا نه !؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
به نظرم اپل خیلی سرتره ... فقط روی گاغذ ایسوز و دیگر برندها برتر هستند ...

البته یکسری کارها هست که قطعا روی ویندوز اونم با سخت افزارهای فضایی خیلی بهتر جوابگو هستند تا روی مک

and 1

Registered User
لایک‌ها
31
به نظرم اپل خیلی سرتره ... فقط روی گاغذ ایسوز و دیگر برندها برتر هستند ...

البته یکسری کارها هست که قطعا روی ویندوز اونم با سخت افزارهای فضایی خیلی بهتر جوابگو هستند تا روی مک
يعني اقدام كنم !؟

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
چرا !
از نظر ظاهری و بدنه الومینیومی اره مک بی برو برگرد خوشگلتره، دقیقا یادم نیست همین مدل رو داشتم یا نه! همه عاشقش میشدن! همه میخواستن بخرنش و ... مدل بالاتر هم داشتم که همینجا فروختم!
ولی از نظر سخت افزاری ایسوس اینجا سرتره.اصلا شک نکن.بعد هم تو ویندوز شما دستت باز تره.
اینم بهت بگم میگن رو مک ویندوز نصب میشه و ... انقدر برات مشکل پیش میاره اون ویندوز که نگو!
اگر مثلا بگی مدل 294 بگیرم با قیمت 7300 یا ایسون n550 بگیرم با قیمت 4100 که از نظر سخت افرازی مشابه هم هستند، باز میگم ایسوس شک نکن.
اما اگر دنبال خود نمایی و کلاس گذاشتن با لپتابتی همون مک بکارت میاد.ببخشید اینطوری میگم.

Errick

Registered User
لایک‌ها
173
داداش به نظره منم اگر به دنباله کاره خاصی که نیاز به مک داشته باشی نیستی... شک نکن ایسوس سرتره...... اپل به دلیله سازگاری سخت افزارش با سیستم عاملش خیلی فلکسیبل تره.... ولی کارهایی که با ویندوز میتونی بکنی هیچ وقت توی مک نمیشه..... خیلی محدودتره....این تجربه من توی 15 سال کار کردن با سیستم عاملهای مختلفه

and 1

Registered User
لایک‌ها
31
داداش به نظره منم اگر به دنباله کاره خاصی که نیاز به مک داشته باشی نیستی... شک نکن ایسوس سرتره...... اپل به دلیله سازگاری سخت افزارش با سیستم عاملش خیلی فلکسیبل تره.... ولی کارهایی که با ویندوز میتونی بکنی هیچ وقت توی مک نمیشه..... خیلی محدودتره....این تجربه من توی 15 سال کار کردن با سیستم عاملهای مختلفه
كاره خاصي جز با نرم افزارهاي اتوكد ام اس پروجكت پريماورا و فتو شاپ و كتيا و آفيس ندارم

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
سلام به نظرم با نرم افزار هایی که میخواید کار کنید در مک بهتر میتونید کار کنید با اون که خودم طرف ویندوزم ولی خیلی از گرافیک کارها مک رو ترجیح میدن ولی شما اگه بخواید سخت افزاری که در ان 56 هست رو رو مک داشته باشید الان باید یه 6 تومن خرج کنید یعنی قیمت دو برابر
از نظر زیبایی هم درسته مک قشنگ تر هست ولی ایسوس ان 56 هم بد نیست
در حالت کلی به نظرم اینطور هست
از نظر شارژدهی 100 درصد مک سرتر هست
از نظر زیبایی مک مقداری زیبا تر هست
از نظر وزن باز مک بوک سر تر هست
از نظر قدرت ایسوس ان 56 یا قیمت تصف سر تر هست
از نطر اینکه دستتون باز هست برای هر کاری با ایسوس با مک محدود میشید و خرجتون بالا میزنه
و نظر کلی چون الان ان 56 دارید مناسب هست و خودتون رو به دردسر خرید و ... نندازید مگه قصد داشته باشید پولتون رو خرج کنید
اگه میخواید خرج کنید بهتر هست بجای خرید به لپ تاپ دیگه یه تبلت ویندوزی یا ایپد بخرید برای کارهای سبک تر ازش استفاده کنید اگه ویندوزی میخواید سرفیس 3 شدیدا توصیه میشه +لپ تاپتون میشن باهم معرکه
موفق باشید

and 1

Registered User
لایک‌ها
31
سلام به نظرم با نرم افزار هایی که میخواید کار کنید در مک بهتر میتونید کار کنید با اون که خودم طرف ویندوزم ولی خیلی از گرافیک کارها مک رو ترجیح میدن ولی شما اگه بخواید سخت افزاری که در ان 56 هست رو رو مک داشته باشید الان باید یه 6 تومن خرج کنید یعنی قیمت دو برابر
از نظر زیبایی هم درسته مک قشنگ تر هست ولی ایسوس ان 56 هم بد نیست
در حالت کلی به نظرم اینطور هست
از نظر شارژدهی 100 درصد مک سرتر هست
از نظر زیبایی مک مقداری زیبا تر هست
از نظر وزن باز مک بوک سر تر هست
از نظر قدرت ایسوس ان 56 یا قیمت تصف سر تر هست
از نطر اینکه دستتون باز هست برای هر کاری با ایسوس با مک محدود میشید و خرجتون بالا میزنه
و نظر کلی چون الان ان 56 دارید مناسب هست و خودتون رو به دردسر خرید و ... نندازید مگه قصد داشته باشید پولتون رو خرج کنید
اگه میخواید خرج کنید بهتر هست بجای خرید به لپ تاپ دیگه یه تبلت ویندوزی یا ایپد بخرید برای کارهای سبک تر ازش استفاده کنید اگه ویندوزی میخواید سرفیس 3 شدیدا توصیه میشه +لپ تاپتون میشن باهم معرکه
موفق باشید
Tnx

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
من ١٥ روزه لپ تاپ ايسوس n56jr-a رو خريداري كردم (٨/١٠٠٠/٢/i7) حالا قصد دارم بفروشمش و لپ تاپ اپل mgx72 رو خريداري كنم (i5/8/128)
به اپل بيشتر علاقه مندم و كار خاصي هم با لپ تاپ فعلا جز اتوكدو نرم افزارهاي صنايع انجام نميدم
يه مشاوره ميديد كه مي ارزه يا نه !؟

سلام عزيز. شما با نرم افزار BootCAMP كه داخل پكيج لپ تاپ عرضه مي شه مي تونيد Windows و Mac OS رو با هم روي MacBook Pro داشته باشيد و از اين نظر هيچ محدوديتي نخواهيد داشت. ضمن اينكه اگر نرم افزاري كه مي خواين كار كنيد ورژن تحت مك داشته باشه اون وقت كه سرعت بيشتر را در قياس با ويندوز خواهيد ديد. اينكه كسي بگه لپ تاپ اپل داره پول برند مي خوره و ... كاملا از نظر آمار جهاني رد شده هستش. به تك تك قطعات نگاه مي كني هر كدوم سرشار از كيفيت و ظرافت هستند. اگر بنا به كانفيگ باشه لنوو با كمترين هزينه بالاترين كانفيگ رو داره اما آيا واقعا فقط كانفيگ مهمه! باطري ، پورت منبع تغذيه ، اصلا خود پكيج ، سرعت به نسبت لپ تاپهاي كانفيگ معادل ، سنسور شتاب سنج جهت قفل كردن لپ تاپ و هاردديسك هنگام حركات سريع و افتادن جهت جلوگيري از آسيب ديدن و ... جزء مخاسن منحصر بفرد اين لپ تاپه. كيفيت TouchPAD ، صفحه نمايش رتينا با رزولوشن غير قابل رقابت و ...
خلاصه توي تمام زمينه ها اپل يه چيز ديگست و قيمتشم يه كم بالاست. اما در موارد كاربري خاص با بودجه محدود شايد اصلا نشه سراغ اپل بريد.

and 1

Registered User
لایک‌ها
31
سلام عزيز. شما با نرم افزار BootCAMP كه داخل پكيج لپ تاپ عرضه مي شه مي تونيد Windows و Mac OS رو با هم روي MacBook Pro داشته باشيد و از اين نظر هيچ محدوديتي نخواهيد داشت. ضمن اينكه اگر نرم افزاري كه مي خواين كار كنيد ورژن تحت مك داشته باشه اون وقت كه سرعت بيشتر را در قياس با ويندوز خواهيد ديد. اينكه كسي بگه لپ تاپ اپل داره پول برند مي خوره و ... كاملا از نظر آمار جهاني رد شده هستش. به تك تك قطعات نگاه مي كني هر كدوم سرشار از كيفيت و ظرافت هستند. اگر بنا به كانفيگ باشه لنوو با كمترين هزينه بالاترين كانفيگ رو داره اما آيا واقعا فقط كانفيگ مهمه! باطري ، پورت منبع تغذيه ، اصلا خود پكيج ، سرعت به نسبت لپ تاپهاي كانفيگ معادل ، سنسور شتاب سنج جهت قفل كردن لپ تاپ و هاردديسك هنگام حركات سريع و افتادن جهت جلوگيري از آسيب ديدن و ... جزء مخاسن منحصر بفرد اين لپ تاپه. كيفيت TouchPAD ، صفحه نمايش رتينا با رزولوشن غير قابل رقابت و ...
خلاصه توي تمام زمينه ها اپل يه چيز ديگست و قيمتشم يه كم بالاست. اما در موارد كاربري خاص با بودجه محدود شايد اصلا نشه سراغ اپل بريد.
خيلي خوب توضيح دادي ممنون

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
از لحاظ سخت افزاری ایسوس سر تره!!!خدایی حرفای خنده دار نزنید!
البته ایسوس نسبت به قیمتش عالیه.هر چقدر پول بدی آش میخوری.ایسوس هر وقت تونست یه الترابوکی بزنه که بالای 10 ساعت شارژ دهی داشته باشه بیاد هم قیمت مک لپ تاپش بفروشه.من با سخت افزار مشابه ایسوس و مک مقایسه کردم به جرات میتونم بگم اگه پول داری مک بخر.البته بستگی به سلیقه و کاری که باهاش میخوای بکنی هم داره.
کافیه تاچ پد مک با سایر برند ها مقایسه کنی!این فقط یه نمونه کوچیک هست که بفهمی چقدر رو محصولش کار میکنه!
همیشه کیفیت و تجربه کاربری حرف اول میزنه نه مشخصات رو کاغذ.دلیل موفقیت اپل هم همینه.اگه به مشخصات و قیمت بود اپل الان منقرض شده بود!

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
از لحاظ سخت افزاری ایسوس سر تره!!!خدایی حرفای خنده دار نزنید!
البته ایسوس نسبت به قیمتش عالیه.هر چقدر پول بدی آش میخوری.ایسوس هر وقت تونست یه الترابوکی بزنه که بالای 10 ساعت شارژ دهی داشته باشه بیاد هم قیمت مک لپ تاپش بفروشه.من با سخت افزار مشابه ایسوس و مک مقایسه کردم به جرات میتونم بگم اگه پول داری مک بخر.البته بستگی به سلیقه و کاری که باهاش میخوای بکنی هم داره.
کافیه تاچ پد مک با سایر برند ها مقایسه کنی!این فقط یه نمونه کوچیک هست که بفهمی چقدر رو محصولش کار میکنه!
همیشه کیفیت و تجربه کاربری حرف اول میزنه نه مشخصات رو کاغذ.دلیل موفقیت اپل هم همینه.اگه به مشخصات و قیمت بود اپل الان منقرض شده بود!
عزيز بنده خودم Apple Macbook Pro MD102 دارم زمان شارژدهيش توي مك بين 3 تا 6 ساعت و توي ويندوز 2 تا 3 ساعته. اين از اين. تنها لپ تاپي كه اسمي تا 11 ساعت و واقعي بن7 تا 9 ساعت توي ويندوز جواب ميده سري Z سوني هستش. اما در خصوص ساير فرمايشتون بنده هم كاملا با شما موافقم. واقعا محصولات و لپ تاپهاي اپل يه چيز ديگس. جنس بدنه ، تاچ پد ، جنس و كيفيت منبع تغذيه ، طراحي و ... واقعا از تمام برندها عموما سرتره. ممنون كه در اين بحث شركت كرديد.

Last edited:

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
عزيز بنده خودم Apple Macbook Pro MD102 دارم زمان شارژدهيش توي مك بين 3 تا 6 ساعت و توي ويندوز 2 تا 3 ساعته. اين از اين. تنها لپ تاپي كه اسمي تا 11 ساعت و واقعي بن7 تا 9 ساعت توي ويندوز جواب ميده سري Z سوني هستش. اما در خصوص ساير فرمايشتون بنده هم كاملا با شما موافقم. واقعا محصولات و لپ تاپهاي اپل يه چيز ديگس. جنس بدنه ، تاچ پد ، جنس و كيفيت منبع تغذيه ، طراحي و ... واقعا از تمام برندها عموما سرتره. ممنون كه در اين بحث شركت كرديد.
داداش منظور من آخرین مک بوک ایر 13 اینچ اپل بود.گفتم الترابوک نه مک بوک پرو!
لپ تاپ های سونی هم ارزان نیستند!بازم هر چقدر پول بدی آش میخوری.

Last edited:

and 1

Registered User
لایک‌ها
31
يعني تا اينجاي كاربين دو مدل بالا نظرتون روي اپله

البته من سوني داشتم
با ايسوس اصلا حال نكردم فقط كانفيگش گولم زد سرعت استارت آپشم پايينه به خاطره خود نزم افزاراي ايسوس
(با لنوو مقايسه كردم)

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
يعني تا اينجاي كاربين دو مدل بالا نظرتون روي اپله

البته من سوني داشتم
با ايسوس اصلا حال نكردم فقط كانفيگش گولم زد سرعت استارت آپشم پايينه به خاطره خود نزم افزاراي ايسوس
(با لنوو مقايسه كردم)

البته سرعت بوت ، مبنايي منطقي براي سنجش سرعت سيستم نيستش. چون سيستم شما يه بار بوت مي شه و تا هر چند ساعت كه باهاش كار كنيد ديگه كاري به سرعت بوت نداريد. سرعت بوت به خيلي عوامل بستگي داره كه يكيش سرعت سيستمه. والا سخت افزارها ، ورژن درايورها ، نرم افزارهاي منصوب و ... در سرعت بوت سيستم تاثير مستقيم داره.

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
منی که با همه مدل دیوایس اپل و ویندوزی کار کردم میگم فرقی ندارن.
بجز بدنه و طراحی که اونم مربوط به چند سال پیش بوده است.
میتونی این سایت هم مطالعه کنی البته به انگلیسی هست.
http://www.howtogeek.com/195224/macs-are-pcs-can-we-stop-pretending-they-arent/
اپل داره پول تبلیغات گسترده توی امریکا رو میخوره که دور از ذهن هم نیست و این تبلیغات به اینجا هم رسیده.
به هر حال همه اینا سلیقگی هست و بسته به پولی که در نظر داری داره.
البته گاهی تبلیغات سلیقه ایجاد میکنه!
موفق باشی

siiakhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منی که با همه مدل دیوایس اپل و ویندوزی کار کردم میگم فرقی ندارن.
بجز بدنه و طراحی که اونم مربوط به چند سال پیش بوده است.
میتونی این سایت هم مطالعه کنی البته به انگلیسی هست.
http://www.howtogeek.com/195224/macs-are-pcs-can-we-stop-pretending-they-arent/
اپل داره پول تبلیغات گسترده توی امریکا رو میخوره که دور از ذهن هم نیست و این تبلیغات به اینجا هم رسیده.
به هر حال همه اینا سلیقگی هست و بسته به پولی که در نظر داری داره.
البته گاهی تبلیغات سلیقه ایجاد میکنه!
موفق باشی

peymayesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اپل خیلی بهتره. البته یه نکته رو باید در نظر بگیری که ممکنه ۱۲۸ گیگ فضای کمی برای کار باشه و همش مجبور باشی یه هارد بهش وصل کنی.
در ضمن، سرعت خواندن PCI-e Flash Storage برای حجم ۱۲۸ گیگ نصف حجم ۲۵۶ و ۵۱۲ هستش
یعنی اگه یه فایل رو روی ۱۲۸ گیگ (مدل 72) duplicate کنی، دو برابر زمان بیشتری طول میکشه تا مثلا مدل‌های بالاتر (82 و 92)
اما در کل همون mgx72 هم سرعتش خیلی عالیه و از بسیاری لپتاپ‌های دیگه سرتره

تمام اینها به کنار، اصلا صفحه نمایشش قابل مقایسه نیست.
واقعا زیبا و با کیفیته و جدا از زیبایی، کارایی فوق‌العاده‌تری نسبت به لپ‌تاپ‌های دیگه داره!

بالا