• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره تعویض سلول های باطری لپ تاپ

mohsen2112

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان من باتری لبتاپم کار نمیکنه و چراغ قرمز چشمک میزنه و بلافاصله بعد از جدا کردن آداپتئر خاموش میشه.مدلش dell 5010
اینجوری که خوندم و فهمیدم میشه با تعویض سلولهای باتری درستش کرد و تقریبا میشه همون باتری نو.:general105::general105:

باتری رو هم بازش کردم و شیش تا سلول داره و به یکی از باتریها یه سنسور تشخیص دماست اگه اشتباه نکنم وصلهo_Oo_O

الان سوالی که دارم اینکه این سلولها رو کجا میتونم پیدا گنم.اگه آدرس شیراز باشه بهتره چون نزدیکتره.اصلا گلا این سلول ها رو کجاها میفروشن .البته جنس خوبش با میلی آمپر بالا.:general408::general408:

یه سوال دیگه اینکه من در ریش تراشای شارژی مثل فیلیپس برای تعویض باتری از همین باتری قلمی شارژی معمولی استفاده میکنم:D:D میخوام ببیم میشه برای باتری لپتاپ هم از باتری شارژی همون اندازه سلولهاش استفاده کرد؟چون باتری شارژی اندازه این سلولها داخل فروشگاه لوازم شکاری دیدم :general706::general706:.
کلا اگه کسی تجربه این کا رو یعنی تعویض سلول های باتری لپتاپ رو داره یه راهنمایی کنه :general510::general510:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان من باتری لبتاپم کار نمیکنه و چراغ قرمز چشمک میزنه و بلافاصله بعد از جدا کردن آداپتئر خاموش میشه.مدلش dell 5010
اینجوری که خوندم و فهمیدم میشه با تعویض سلولهای باتری درستش کرد و تقریبا میشه همون باتری نو.:general105::general105:

باتری رو هم بازش کردم و شیش تا سلول داره و به یکی از باتریها یه سنسور تشخیص دماست اگه اشتباه نکنم وصلهo_Oo_O

الان سوالی که دارم اینکه این سلولها رو کجا میتونم پیدا گنم.اگه آدرس شیراز باشه بهتره چون نزدیکتره.اصلا گلا این سلول ها رو کجاها میفروشن .البته جنس خوبش با میلی آمپر بالا.:general408::general408:

یه سوال دیگه اینکه من در ریش تراشای شارژی مثل فیلیپس برای تعویض باتری از همین باتری قلمی شارژی معمولی استفاده میکنم:D:D میخوام ببیم میشه برای باتری لپتاپ هم از باتری شارژی همون اندازه سلولهاش استفاده کرد؟چون باتری شارژی اندازه این سلولها داخل فروشگاه لوازم شکاری دیدم :general706::general706:.
کلا اگه کسی تجربه این کا رو یعنی تعویض سلول های باتری لپتاپ رو داره یه راهنمایی کنه :general510::general510:
شیراز رو نمیدونم ولی تهران پاساي امجد یکسری از مغازه داران موجود دارند . خیر باید از همین سلول ها با همون ظرفیت تهیه و جایگزین کنید .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

تشریف ببرید پاساژ ملاصدرا طبقه دوم.

mohsen2112

Registered User
لایک‌ها
10
این پاساژ ملاصدرا شیرازه؟ اگه هست میشه آدرشو بفرمایید

helia999

Registered User
لایک‌ها
1,342

mohsen2112

Registered User
لایک‌ها
10
برای میلی آمپر مد نظر چجوری باید بفهمم هر کدومشون چند میلی آمپره ؟
یه سوال دیگه اینکه ممکنه بعد از تعویض سلولها لپتاپ باتری رو شناسایی نکنه؟
اون سنسور دما رو باید فقط از این سلول جدا کنم و به اونیکی بچسپونم؟به همین راحتی؟

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
پیشنهاد
برای میلی آمپر مد نظر چجوری باید بفهمم هر کدومشون چند میلی آمپره ؟
یه سوال دیگه اینکه ممکنه بعد از تعویض سلولها لپتاپ باتری رو شناسایی نکنه؟
اون سنسور دما رو باید فقط از این سلول جدا کنم و به اونیکی بچسپونم؟به همین راحتی؟
پیشنهاد میشه مقاله زیر بزبان فارسی که آموزش کامل تعویض سلولهای باتری را بعلاوه ی پاسخ سوالات شما را شرح داده مطالعه کنین
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/articles-guides/laptop-netbook/29-battery-guide-for-laptop
ضمن اینکه لازم به یاداوری هست در لپتاپهای امروزی ممکنه تعویض سلولها بخودی خود باعث هیچ بهبودی در کارایی باتری مستهلک نشه (چون تراشه ی برد باتری اغلب ریست نمیشه)
لذا تعویض سلولها یک ریسک مالی هست از این جهت که احتمال زیادی هست آخرش مجبور بشین یک باتری نو تهیه کنین و اینجوری دو بار توی خرج می افتین

Last edited:

mohsen2112

Registered User
لایک‌ها
10
قاب باطری رو چطوری باز کردید ؟
به زور با یه چاقو محکم. دور تا دور شیاری که داره گیره ریز داره و به زور بار میشه البته باید حواستون باشه به برد داخلش صدمه نزنی

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
چون در اصل یکبار مصرف محسوب میشه پلمب شده هست و برش دادنش بدون آسیب فیزیکی بدنه ممکن نیست

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اگر از گیره میز کار استفاده بشه . قبل از باز کردن کمی تینر به شیارها زده بشه . خیلی تمیز تر در میاد .

بالا