• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره تهیه برای یک کیس با بودجه 700 تومن

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
سلام.
ما چون از اینجا خیر دیدیم بازم اینجا مطرح میکنیم.
دفعه قبل برا سیستم خودم مشاوره گرفتم که حرف نداشت و الان مثل ساعت اتمی داره کار میکنه
پسر یکی از رفقامون تازه رفته رشته کامپیوتر.
ما رو انداخت تو عالم رفاقت که با این بودجه یه کیس برا پسرم جمع کن: قراره بیام تهران جمع کنم براش

بودجه 700 تومن.

خودم نظر این بود رو این برند ها بود. و اونم گفت که آره
مادر برد گیگابایت + سی پی یو اینتل +گرافیک جی فورس + رم(؟؟؟؟) + پاور گرین + خود کیس (؟؟؟؟)

قطعات پیشنهادی خودم رو هم بگم بهتره. اما شما اگه هنگاه مشاوره دیدید که چرت میگم:blink: بیخیالش شید.

کد:
mb:   GIGABYTE - EP43T-USB3
cpu:  Intel Core i3 - 3.06GHz - 540
 ram: 2gb ????
vga:  GIGABYTE - GeForce GT 220 - 1GB
hdd: Western Digital - SATA 2 - 500GB + / 32mb buffer
dvd-drive: HP dvd1040i DVD Writer - 20x
power???
case???
نکته:
1- رم رو فعلا گفتم کم بگیره پولشو بذاره قطعات. تا بعدا اگه خواست رم رو بالا ببره. نظر شما چیه؟
2- پاور یه چیز قدرتمند باشه. مثل گرین و ... من پاور خوب نمیشناسم سر این پیشنهاد ندادم
3- البته فک کنم از لحاظ قیمتی پایین تر در میاد این. دروبر 550 یا 600. شرمنده دیگه خیلی وقته بازار نرفتم:blush:
با تشکر
داش علی

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
مادربورد ایسوس بهتره تو همون رنج قیمت گیگابایت ببین اسوس چی داره بعد مشخصات فنی مقایسه کن. گیگابایت نمیگم بد هست نه اصلا ولی یه جورایی اسوس شجره نامش قوی تره !
اگر سوییچ کردی رو اسوس کارت گرافیک هم اسوس بگیر مچ بشن. 220 ضعیفه اصلا طرفش نرو ! اگر برا گیم میخوای بگیری 220 در واقع کف مدلهای فعلی هست. بله با 220 هم میشه گیم بازی کرد ولی یه کیس 700 تومنی قرار نیست که هر 3 ماه آپ گرید کنی و برا خودت خرج بتراشی . اگر NVidia نمیتونی با این قیمت بگیری ببین ATI چی داره ! الان مدلهای جدید داده بیرون ...
پاور گرین قدیما خوب بود الان ACBEL,Cooler Master, OCZ هستن قیمتاشون با گرین در مدلهای هم سطح تقریبا یکی هست ! همشون هم گارانتی های معتبر و شرکتی دارند. مخصوصا cooler Master یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی.
کیس با قیمت مناسب و ظاهر مناسب فقط گرین! اگر هزینه سنگین برا کیس بخوای بکنی بله مارک های خارجی خوبی هستند ولی قیمت پایین و جنس عالی فقط گرین!!! بهترین مغازه هم بازار رضا ته پاساژ نمایندگی خود گرین !

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
برادر به کل زدی می و پیمانه و ساقی رو ترکوندی.
127fs4196680.gif

موندم چی بگم. باید یه تحقیقی روی مطالبی که گفتی مخصوصا در مورد asus بکنم. راستیاتش تابحال باهاش کار نکردم.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برادر به کل زدی می و پیمانه و ساقی رو ترکوندی.
127fs4196680.gif

موندم چی بگم. باید یه تحقیقی روی مطالبی که گفتی مخصوصا در مورد asus بکنم. راستیاتش تابحال باهاش کار نکردم.
من هم ایسوس رو توصیه میکنم
البته سطح اطلاعاتم زیر آماتوره :D ولی حداقل یکی دو سال پیش خیلی در مورد مادربورد تحقیق داشتم و اونوقتا ایسوس استرایکر بود که با یه قیمت بالا خیلی جاها تعریفشو شنیده بودم کلاً ایسوس به نظر منم از بقیه مادربوردا امتحان پس داده و بهتره

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
آقا حسابی دو دل شدم.
306.gif

حالا که اینطور شد نظرتون در مورد ازراک رو هم بگید :دی

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
وات ایز دیس ! :D
MSI هم قیمت کن فکر کنم اقتصادیتر باشه
گرافیک ATI هم که دوستمون گفت مدلهای جدیدش اومده و تعریفشو کرده با مادربورد MSI مچه !

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
وات ایز دیس ! :D
MSI هم قیمت کن فکر کنم اقتصادیتر باشه
گرافیک ATI هم که دوستمون گفت مدلهای جدیدش اومده و تعریفشو کرده با مادربورد MSI مچه !
رو ایسوس و گیگابایت کامل دو دل شدم.
میدونی برا خودم بود میبستم میرفت. اما کار مردم که باشه نمیشه سر سری گرفت فردا فحششو بخوری!

بالا