• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره جهت ارتقا چهار قطعه از سیستم : RAM-CPU-VGA-Mainboard

hamidreza4010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من قصد ارتقا سیستمم رو داشتم برای گیم با بودجه 1.200.000 لطفا راهنمایی بفرمایید که در محدوده بودجه چه اقلامی برای من مناسبتره وبرای انجام بازی های مختلف کمکم میکنه تکرار میکنم که چهار قطعه : RAM_CPU_MainBoard_VGA مد نظرم هست
باتشکر

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام
CPU : Intel Core i3-4130 :: 345.000
Motherboard : GIGABYTE GA-H81M-S2PV :: 200.000
Memory : Kingston HyperX 8GB (2 x 4GB) SDRAM DDR3 1600 KHX1600C9D3K2/8GX :: 260.000
VGA : SAPPHIRE HD 7790 1GB GDDR5 :: 450.000

hamidreza4010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون لطف کردین فقط 2تا سوال دارم :
یکی اینکه آیا مادربرد انتخابی مناسبه و اینکه تا رم چند رو ساپورت میکنه؟ چون در آینده خیلی کمک میکنه که با اضافه کردن رم کارم راه بیفته و سوال دوم اینکه : کارت گرافیک انتخابی اگرچه خیلی تعریفشو شنیدم اما چون 1 گیگ هست آیا مناسبه؟
با تشکر از شما

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
مادربورد با توجه به بودجتون مناسبه و 16 گیگ رم ساپورت میکنه که با توجه به اینکه دو تا اسلات بیشتر نداره، اگر در آینده قصد ارتقای رم رو دارین، بهتره یه تک ماژول 8 گیگ بگیرین، گرچه فکر نمی کنم برای کاربری گیمینگ، تا چند سال دیگه نیازی به ارتقای هشت گیگ باشه.
اما در مورد مقدار حافظه، باید بدونین نه تنها تو این رده از کارت گرافیک بلکه حتی تو یکی دو رده بالاتر هم مقدار حافظه ی بیشتر از 1 گیگ برای 1080 پیکسل هیچ تفاوت خاصی ایجاد نمی کنه:

04_bat3.png

hamidreza4010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی ارزشمندتون همین قطعاتی رو که فرمودین تهیه و نصب میکنم که به نظر بهترین گزینه ها در حد بودجه بنده است
بازهم ممنون

hamidreza4010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به عنوان آخرین سوال : از اونجا که من اگر بتونم در آینده مجددا سیستم رو به خصوص رم اون رو ارتقا بدم خیلی بهم کمک میکنه امکانش هست یک مادربورد هم که تا رم 32 رو ساپورت کنه و همچنین با سی پی یو 4130 سازگار باشه و قیمتش هم خیلی با این مادربوردی که فرمودین اختلاف نداشته باشه یعنی از محدوده بودجه 1.200-1.300 بنده خیلی فراتر نره رو بهم معرفی کنید
بسیار ممنونم

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
به عنوان آخرین سوال : از اونجا که من اگر بتونم در آینده مجددا سیستم رو به خصوص رم اون رو ارتقا بدم خیلی بهم کمک میکنه امکانش هست یک مادربورد هم که تا رم 32 رو ساپورت کنه و همچنین با سی پی یو 4130 سازگار باشه و قیمتش هم خیلی با این مادربوردی که فرمودین اختلاف نداشته باشه یعنی از محدوده بودجه 1.200-1.300 بنده خیلی فراتر نره رو بهم معرفی کنید
بسیار ممنونم
ASRock B85 Pro4
مادربورد خیلی خوبیه، قیمتش هم 280 .

hamidreza4010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی عذر میخوام که مجدد مزاحمتون میشم خواستم بدونم کارت گرافیکی که فرمودین یعنی SAPPHIRE HD 7790 1GB GDDR5 بهتره یا ASUS GTX 650 TI Dual از همه جهات؟
بعلاوه اینکه گفته میشه AMD کلا از جهت پشتیبانی محصولاتش ضعیف عمل میکنه یعنی آپدیت و اینجور چیزا آیا صحیح است؟
خیلی ممنونم

hamidreza4010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عذر میخوام فراموش کردم این رو هم بپرسم که نظرتون راجع به مادربورد Asus B85M-E چیه ؟ برلی استفاده در این سیستمی که معرفی کردین؟
باتشکر

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
خیلی عذر میخوام که مجدد مزاحمتون میشم خواستم بدونم کارت گرافیکی که فرمودین یعنی SAPPHIRE HD 7790 1GB GDDR5 بهتره یا ASUS GTX 650 TI Dual از همه جهات؟
بعلاوه اینکه گفته میشه AMD کلا از جهت پشتیبانی محصولاتش ضعیف عمل میکنه یعنی آپدیت و اینجور چیزا آیا صحیح است؟
خیلی ممنونم
خواهش میکنم

Avg-Perf.png

البته این بنچمارک برای مدل های رفرنس هست ولی تفاوت زیادی وجود نداره.
اما در مورد پشتیبانی AMD با این حرف موافق نیستم، اگر بتونین یه Radeon R7 260X با یه قیمت منطقی پیدا کنین، می تونین از امکانات جدید این کارت ها هم استفاده کنین.
امکانات فوق العاده ای مثل Mantle که توسط همین تیم نرم افزاری AMD طراحی شده : اخبار سخت افزار
عذر میخوام فراموش کردم این رو هم بپرسم که نظرتون راجع به مادربورد Asus B85M-E چیه ؟ برلی استفاده در این سیستمی که معرفی کردین؟
باتشکر
این هم بورد خوبیه تفاوت عمده هم اینه که درگاه های pci غیر x16 بورد پیشنهادی من دو برابر هست که اگر مورد نیاز باشه واقعا به کار میاد، هر چند با توجه به اینکه قیمت بورد ازراک پیشنهادی من مقداری کاذبه، شاید انتخاب مورد پیشنهادی خودتون منطقی تر باشه.

Azizan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
با نظر آقای Molten موافقم فقط کارت گرافیک به نظرم گزینه های بهتری هم هست که یه کوچولو فقط یه کوچولو ممکنه هزینه تون رو افزایش بده
الان گیگابایت خیلی خوب داره فعالیت میکنه تو این حوضه ... ممکن سخت گیرتون بیاد ، اما ارزش گشتن و داره
و البته رم هم به نظرم با
crosair 8g 1600 (4x2)
بهتر از kingston بخاطر مصرف ولتاژ کمتر و تا حدودی پرفورمنس مشابه ..

اما همونطور که جناب molten عزیز فرمودند ... سی پی یو و مینبورد رو شک نکنید ....

hamidreza4010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب azizan
از راهنمایی شماهم ممنونم بله مادربورد و سی پی یو عالی هستند رم هم البته کورسیر هم گزینه خوبیه در مورد گرافیک هم فرمودین که با کمی افزایش هزینه میشه به نتایج بهتری ریسد میشه قطعه مورد نظرتون رو معرفی کنید واینکه بفرمایید که آیا ارزشش بیشتر از sapphire 7790 ویا GTX 650 ti هست یا خیر چون در محدوده بودجه من این دو گزینه فوق العاده به نظر میرسن
ممنون از راهنماییتون

Azizan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
سلام جناب azizan
از راهنمایی شماهم ممنونم بله مادربورد و سی پی یو عالی هستند رم هم البته کورسیر هم گزینه خوبیه در مورد گرافیک هم فرمودین که با کمی افزایش هزینه میشه به نتایج بهتری ریسد میشه قطعه مورد نظرتون رو معرفی کنید واینکه بفرمایید که آیا ارزشش بیشتر از sapphire 7790 ویا GTX 650 ti هست یا خیر چون در محدوده بودجه من این دو گزینه فوق العاده به نظر میرسن
ممنون از راهنماییتون
دوست من ، اگه gtx 650 میخوای بگیرید نسخه اور کلاک شده گیگا رو بگیرید ، من تستشو یکی دو ماه پیش تو گیم نت انجام دادم ، GV-N65T BOC
من اینو پیشنهاد میکنم ... فک کنم توی همون رنج هم باشه.. کمی بالاتر
احتمالا باید آواژنگ داشته باشه یه تماس بگیرید

hamidreza4010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد خدمت دوستان عزیز
من امروز جهت تهیه قطعات پیشنهادی و ارزیابی قیمت رفتم بازار متاسفانه هیچ کجا کارت گرافیک sapphire 7790 پیدا نشد و گفتن به جای اون R7 260x تولید میشه و موجوده و جدیدتر و قویتره باقیمت 540.000 و من مجددا سردرگم شدم لطفا راهنمایی بفرمایید که مناسبه و کارت خوبیه یا همون Asus GTX 650Ti که گفتن مدل TOP اون موجوده که قویتراز GTX 650 TI معمولیه و اونم 540.000 و یا ASUS 7790 Direct cu که 560.000 قیمتش بود و به جز GTX 650 اون دوتا رادئون دیگه 2 گیگ بودن ممنون میشم راهنماییم کنید که کدوم این 3 تا از هر نظر بهتر هستن که تهیه کنم
باتشکر

Azizan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
دوستان 6870 قویتره یا 7790سافایر-
7790 قوی تره ، در بعضی موارد مثل فریم دادن توی بازی ، 6870 بالاتر. توی محاسبتات GPU (مثلا برای کارهای گرافیکی ) 7790 بالاتره .
کلا این http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-7790-vs-Radeon-HD-6870 مقایسه ها رو ببین . 7790 بهتره . من سایت compubench هم نگاه کردم نه تنها در raytrace زدن که برای محاسبات گرافیکی و زدن نور و پارتیکل های نور و محاسبات سایه در محیط 3 بعدی (ائم از بازی و یا رندر در سافتور های 3دی) در قسمت های دیگه مثل محاسبه تکسچر ، شبیه سازی فیزیک و دیگر موارد هم بهتر عمل میکنه
GV-R7790 OC با ظرقیت دو گیگابایت ، برند و نسخه خوبیه اگه بتونی تو بازار گیر بیاری

Azizan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
من امروز جهت تهیه قطعات پیشنهادی و ارزیابی قیمت رفتم بازار متاسفانه هیچ کجا کارت گرافیک sapphire 7790 پیدا نشد و گفتن به جای اون R7 260x تولید میشه و موجوده و جدیدتر و قویتره باقیمت 540.000 و من مجددا سردرگم شدم لطفا راهنمایی بفرمایید که مناسبه و کارت خوبیه یا همون Asus GTX 650Ti که گفتن مدل TOP اون موجوده که قویتراز GTX 650 TI معمولیه و اونم 540.000 و یا ASUS 7790 Direct cu که 560.000 قیمتش بود و به جز GTX 650 اون دوتا رادئون دیگه 2 گیگ بودن ممنون میشم راهنماییم کنید که کدوم این 3 تا از هر نظر بهتر هستن که تهیه کنم
باتشکر
ازونجایی که بحث خود کالا یه سمت و خدمات پس از فروششم یه سمت ، من فک کنم اول به دنبال گارانتی بهتر باشید و گارانتی ها رو خوب ارزیابی کنید. سی پی یوتون چیه؟ و بفرمایید که مادربردتون هم چیه و آیا ساپورت SLI یا کراس فایر داره یا خیر؟
بعد اینکه من نظر شخصیم قطعا با gtx 650 که خیلی از سری r7 200 بهتره ، اگه هم پرس مارک ، هم کمپیو بنچ مارک رو هم ببینید همین ادعا من رو ثابت میکنه ،فقط قطعا باز هم میگم هم بابت گارانتی خوب آواژنگ هم اینکه این نسخه از با یه فن خیلی خوب از شرکت گیگا تولید شده که نسبت نویز پایین و همچنین دمای بهتری رو داره

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
باتشکر
7790 هنوز هم تک و توک تو بازار پیدا میشه. R7 260X قیمت عادلانه و منطقیش باید بین 400 تا 450 باشه. اگر دقت کنین بیشتر وبسایت های تخصصی خارجی تو این رنج قیمت این کارت رو پیشنهاد میدن.
GTX 650 Ti Boost تنها کارت از سری 650 انویدیا هست که از R7 260X در مجموع قدرتمندتره که البته قیمتش هم به مراتب بیشتره.
به نظر من یا صبر کنین قیمت کاذب کارتهای سری جدید AMD از بین بره و مدل های نزدیک به R7 260X به خصوص GTX 750 TI و R7 265 به بازار ایران عرضه بشه، و یا باید با قیمت کاذب این کارت کنار بیاین.

بالا