• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره جهت انتخاب مدل مادربرد

majidf58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان ، به نظر شما ازبین مادربردهای asus h81m-c و asus h81m-e و gigabyte h81m-s2pt کدوم رو بخرم ، خودم نظرم رو گیگابایت هست ولی یه جا خوندم در این مدل گیگابایت چند مورد خرابی گزارش شده به همین خاطر دچار تردید شدم .

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام دوستان ، به نظر شما ازبین مادربردهای asus h81m-c و asus h81m-e و gigabyte h81m-s2pt کدوم رو بخرم ، خودم نظرم رو گیگابایت هست ولی یه جا خوندم در این مدل گیگابایت چند مورد خرابی گزارش شده به همین خاطر دچار تردید شدم .
سلام
خوش اومدین
حقیقت اینه صرف نظر از کیفیت از پیش تضمین شده ی گیگابایت، سه تا شرکت گارانتی کننده ی بورد های اسوس از لحاظ خدمات به شرکت آواژنگ نمیرسند، حداقل تجربه ی من در طول زمان این طوری بوده.
ولی اگر مدل های اسوس رو هم انتخاب کنین باز هم انتخاب نسبتا خوبی داشتین.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
خوش اومدین
حقیقت اینه صرف نظر از کیفیت از پیش تضمین شده ی گیگابایت، سه تا شرکت گارانتی کننده ی بورد های اسوس از لحاظ خدمات به شرکت آواژنگ نمیرسند، حداقل تجربه ی من در طول زمان این طوری بوده.
ولی اگر مدل های اسوس رو هم انتخاب کنین باز هم انتخاب نسبتا خوبی داشتین.
سلام. بنده هم با فرمايش شما كاملا موافقم. ايشون با خريد مادربورد گارانتي آواژنگ حداقل خيالشون تا حد زيادي از بابت جوابگو بودن گارانتي در صورت خراب شدن راحته.

majidf58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
asus h81m-c هم گارانتی سه ساله سازگار داره ، این طور که من شنیدم این شرکت خدماتش خیلی عالیه ، به نظر شما از نظر کیفیت کدوم بهترن ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
گیگابایت رو تهیه کنید . هم کیفیت بهتری دارد هم خدمات

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
asus h81m-c هم گارانتی سه ساله سازگار داره ، این طور که من شنیدم این شرکت خدماتش خیلی عالیه ، به نظر شما از نظر کیفیت کدوم بهترن ؟
در این صورت نظر بنده ایسوس هستش.

بالا