• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره جهت خرید سخت افزار سرور تا 8 میلیون تومان

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
سلام و خسته نباشید دوستان
من میخوام یک سرور خریداری کنم و تو یکی از دیتاسنترهای کشور قرار بدم و روش مجازی سازی نصب کنم و سرور مجازی اجاره بدم و برای میزبانی هاستینگ استفاده کنم
ولی خیلی خیلی تنوع زیاد هست و نمیخوام اشتباه کنم و این هزینه ای که میدم ضرر کنم
لطفا من رو در خرید سرور راهنمایی کنید
اینکه سری دل بهتر هست یا اچ پی؟

تا این سقف بودجه ام
حداقل 4تا هارد اس اس دی 240گیگ (این هاردهای 500 و یک ترای اس اس دی اومده بیرون برای سرور هم کاربرد دارند؟ اگر اینطور هست دوتا 500 اس اس دی چطور هست؟)
و یک هارد 2ترا هم برای بک آپ گیری از اطلاعات

سی پی یو هم حداثل 8 هسته ای یا این مدل چطور هست(2تا x5650 که کلا 12 تا هسته میشن) یا چی پیشنهاد میدید؟

و اینکه 64گیگ رم ddr3

و سایر منابع استاندارد سرور

بودجه ام هم 8میلیون تومن هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام و خسته نباشید دوستان
من میخوام یک سرور خریداری کنم و تو یکی از دیتاسنترهای کشور قرار بدم و روش مجازی سازی نصب کنم و سرور مجازی اجاره بدم و برای میزبانی هاستینگ استفاده کنم
ولی خیلی خیلی تنوع زیاد هست و نمیخوام اشتباه کنم و این هزینه ای که میدم ضرر کنم
لطفا من رو در خرید سرور راهنمایی کنید
اینکه سری دل بهتر هست یا اچ پی؟

تا این سقف بودجه ام
حداقل 4تا هارد اس اس دی 240گیگ (این هاردهای 500 و یک ترای اس اس دی اومده بیرون برای سرور هم کاربرد دارند؟ اگر اینطور هست دوتا 500 اس اس دی چطور هست؟)
و یک هارد 2ترا هم برای بک آپ گیری از اطلاعات

سی پی یو هم حداثل 8 هسته ای یا این مدل چطور هست(2تا x5650 که کلا 12 تا هسته میشن) یا چی پیشنهاد میدید؟

و اینکه 64گیگ رم ddr3

و سایر منابع استاندارد سرور

بودجه ام هم 8میلیون تومن هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام عزیز. شما اگر می خواین کار اساسی انجام بدید بودجتون کمه. بهترین راه حل به نظر خرید سرورهای HP بصورت آماده با کانفیگ دلخواه شماست , اما با این مبلغ مشکله.
http://www.itgheymat.com/SC_50.aspx
این لینک از نظر اطلاعات اولیه و قیمتها می تونه بهتون تا حدودی کمک کنه:
http://www.mihanmarket.com/CategoryProducts/10205/21/لیست-قیمت-کامپیوتر-سرور-Server-Computer-اچ-پی-HP

شما برای اینکار می بایست پردازنده مخصوص سرور یعنی Intel Xeon تهیه کنید. اصولا این سری برای کارهای سرور طراحی شدند.
در خصوص بستن سرور دستی پردازنده مثلا پردازنده ا Intel Xeon E5-2670 v3 قیمتش حدود 4500000 تومانه. مادربورد Supermicro X10Dac قیمتش حدود 2000000 تومانه. رم هم دو تا KINGSTON - DDR4 REGISTER ECC - 16GB حدود 1700000 تومان میشه. هنوز پاور و کیس و هارددیسک و... هم مونده. پس مبلغتون کمه. پیشنهاد می کنم با چند شرکت وارد کننده سرورهای HP در این زمینه مشورت کنید. توی اینترنت راحت می تونید این شرکتها رو به همراه شماره تلفنشونو با یه سرچ ساده پیدا کنید. به نظر من بهترین راه تعامل با واردکنندگان سرور HP هستش. مثل این یکی:
http://www.pouyan-pardazesh.com/hpir/contact/About-us.html
موفق باشید.

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
متشکرم از راهنماییتون
الان یکی از شرکتهای
ظاهرا این شاسی HP dl 360 g7 (1 unit) دست دو دارند باقی موارد همه نو هستند و کلا شاسی و کل سرور یکسال گارانتی هم میدن
Cpu: 2x xeon5660 2.8 Ghtz (2ta 6core=12core) ke 24ta logical core mishe zaheran tebghe gofteshon
RAM:64GB Samsung
HDD:2x500 GB SSD
POWER: 2 x (500W)

قیمت رو گفته حدود 7 تومن
نظرتون چی هست؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
متشکرم از راهنماییتون
الان یکی از شرکتهای
ظاهرا این شاسی HP dl 360 g7 (1 unit) دست دو دارند باقی موارد همه نو هستند و کلا شاسی و کل سرور یکسال گارانتی هم میدن
Cpu: 2x xeon5660 2.8 Ghtz (2ta 6core=12core) ke 24ta logical core mishe zaheran tebghe gofteshon
RAM:64GB Samsung
HDD:2x500 GB SSD
POWER: 2 x (500W)

قیمت رو گفته حدود 7 تومن
نظرتون چی هست؟
خواهش می کنم. خوبه عزیز. مورد بسیار مناسبیه. اگر با گارانتی دارن می دن به نظر من انتخاب خوبیه.

بالا