• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره جهت خرید سیستم واسه کار 3 بعدی

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
سلام دوستان مدتیه تصمیم گرفتم سیستم قدیمیو بندازم آشغالی ( دروغ میگم میزارم واسه دانلود شبانه :D ) و یه سیستم نو واسه کار 3 بعدی که چند سالی میشه انجام میدم بگیرم ولی متاسفانه با دیدن بنچمارک های مختلف و تحقیقات جز گیج شدن و ندانستن واسه خرید چیز دیگه نصیبم نشد واسه همین اومدم اینجا یه چند تا سوال بپرسم خودمو خلاص کنم برم بخرم ! ( البته دلیل حساس بودنم پولیه که دارم نمیخوام بیشتر از 3 تومن خرج کنم ! )

خوب اول اینکه کلاً به نسل چهارم Cpu های اینتل احساس نیاز نکردم نمیدونم چرا ولی فکر میکنم اختلافش خیلی زیاد با نسل سومش نیست بنظر شما درست فکر میکنم ؟

دوم اینکه اگه من Cpu core i7 3770 بگیرم بهتره یا Cpu core i7 3770k من نمیخوام کلاک کنم میخوام بدونم در حالت عادی قدرت کدوم بیشتره و نکته دیگش اینه که واسه Cpu core i7 3770k حتماً باید کولر خیلی خوب و گرون بخرم ؟!؟!

مین بورد رو Asus p8h77-le انتخاب کردم سوالم اینه که این مین بورد فرقش با Asus p8h77 معمولی که le نداره چیه ؟ به نظرتون مین بورد چه طوره ؟ خوبه ؟
در ضمن این مین بورد Cpu core i7 3770k رو جواب میده چون سری k تو همون جریانات کلاک هست گفتم یا فقط 3770 معمولی جواب میده ! مشکلی نداره ؟

در مورد رم هم 4 عدد Ram 8 gig corsair vengens 1600 که جمعاً میشه 32 گیگ که فکر مینکم نسل چهارم هم بگیرم این گزینه تغییر نکنه !

گرافیک هم بر خلاف بعضی از دوستان که فکر میکنن تو کار 3 بعدی باید کارت گرافیک خوف باشه نظر شخصی من کاملاً خلاف این موضوعه چون تو بحث تک فریم رندر که نه ریگ داریم نه انیمیت گرافیک کار زیادی انجام نمیده فقط واسه کار تو ویوپرت بدرد میخوره اونم خودم یه گرافیک gt-220 دارم فکر میکنم کفافه ! :D خواهان نظارات شما نیز هستیم واسه بالا بردن دانش فنی

آها یه مورد دیگه که خیلی به من توصیه کردن این بود که یک هارد ssd 120 gig بگیرم + یک هارد Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm من میدونم هارد ssd سرعتش زیاده ولی وقتی این دوتا هارد رو به هم وصل میکنیم چه جوری میشه ؟ ssd چه جوری خودشو نشون میده ؟ من خودم احساس کردم که ssd رو باید برای درایو اصلی که ویندوز و برنامه های 3 بعدی رو نصب کنم استفاده کنم ولی دقیقاً نمیدونم باید چه کنم !!:hmm:

منتظر نظرات شما دوستان هستم که برم سیستم بخرم :rolleyes:

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام
نگاه کن عزیزم اگر شما الان قصد داشتی سیستمو از نسل سه به نسل چهار ارتقا بدی، با توجه به اختلاف کمتر از 10 درصد، کار معقولی نبود. اما وقتی شما قصد بستن یه سیستم جدید رو داری با توجه به اینکه قیمت پردازنده های دو نسل هم خیلی به هم نزدیکه و با وجود اینکه سوکت هم تغییر کرده، به نظرم بهترین انتخاب نسل چهارمه.
در مورد حرف کا : پردازنده هایی که به این حرف ختم میشن ضریبشون باز هست و به راحتی اورکلاک میشن، بقیه مشخصات همگی یکسانه. اگر قصد اورکلاک ندارید دلیل موجهی برای رفتن به سمت سری کا ندارید.
در مورد ssd هم کار خاصی نیاز نیست انجام بدید.
قبل از نصب ویندوز یه پارتیشن بندی ساده که البته درایو وضعیت جامدتون چون حجمش زیاد نیست فقط به یک پارتیشن اختصاص پیدا کنه و ویندوز و نرم افزارهای کاربردی همگی روی پارتیشن ssd نصب بشن و مابقی دیتا روی دیسک سخت.
در مورد کولر پردازنده هم بستگی به کاربری داره اگر قراره پردازنده به مدت چند ساعت مداوم تحت فشار سنگین باشه، انتخاب یه کولر افترمارکت گزینه ی مناسبی هست تا از سلامتی پردازنده در طول زمان استفاده مطمئن بشید

Last edited:

mohammadasus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Intel%20Core%20Ivy%20Bridgee3_thm.jpg
Intel Core i7 - 3.5GHz - 3770 K [h=1]Intel Core i7-3770K Ivy Bridge 3.5GHz (3.9GHz Turbo) LGA 1155 77W Quad-Core Desktop Processor Intel HD Graphics 4000[/h]
ASUS%20P8H77-V%20LE_thm.jpg

ASUS - P8H77-V LE [h=1]P8H77-V LE- Superior graphics and precision power delivery on H77 - new chip + Multi-VGA output - CPU SUPPORT : CPUs / Processors » INTEL » LGA 1155 - i3 / i5 / i7[/h]

CORSAIR%20-%20Dual%20Channel%208GB_thm.jpg
CORSAIR - Dual Channel 8GB - 1600-(2x4GB) [h=1]CORSAIR 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600 (PC3 12800)[/h]

Western%20Digital%20-%20SATA%202_thm2w_thm.jpg

Western Digital - SATA 2 - 1 TeraByte
WD Caviar Green / SATA Hard Drives / 1 TB

PIONEER%20DVR-218_thm.jpg

PIONEER SATA [h=1]Pioneer DVR-S19L series 24X DVD/CD Writer Serial ATA - Black[/h]

MD121_thm.jpg
GREEN - Black1 MD121 - PARS

جهت نمایش مدلهای کیس گرین روی شکل کلیک کنید - بدون پاور

GREEN%20-EU6x_thm.jpg
GREEN - GP600A-EU
Power (gp600a_eu)

ASUS%20-%20GeForce%20GT610_thm.jpg
ASUS - GeForce GT610 - 2GB [h=1]GT610-SL-2GD3-L ASUS GT610 0dB, fanless graphics card with DirectX®11, HDMI support[/h]

بالا