• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره جهت خرید لبتاب

محمد1366

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و سروران گرامی سایت;)
دوستان بنده شنیدم که لبتاب z510 lenovo برای کاربران عمومی یه لبتاب با کیفیت و عالی توی رنج قیمتشه
البته قبلا هم مدل های x551 و k550 ایسوس رو زیر نظر داشتم
همه میگن cpu لبتابای lenovo بهتره چون سری m هست و ایسوس سری u
البته میگن دی وی دی رام lenovo خیلی ضعیفه و جنس بدنه دی وی دی رامش خیلی داغونه
میگن باطریش چون داخلی ضعف بزرگیه
میگن ال سی دیش چون ماته کیفیت ایسوس رو نداره
من والا گیج شدم به نظر شما چه لبتابی بین ایسوس و lenovo بهتره؟البته سری N ایسوس رو کنار بذارید ;)

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
ابتدا باید توقع و کاربرد شما مشخص بشه
چون دارید خانواده ی اولترابوک ها رو با نوت بوکها می سنجید
مثل اینه که خودروهای کوچک و کم مصرف شهری رو با یک خودروی اسپرت مقایسه کنید
ضمن اینکه وقتی شرکتی مثل لنوو لپتاپ با سخت افزار اصلی قوی رو با قیمت پایین عرضه می کنه خودش نشاندهنده ی کم توجهی به سایر بخشها از جمله ارگونومی، طراحی و جنس بدنه و... بمنظور کاهش قیمت تمام شده هست

Last edited:

محمد1366

Registered User
لایک‌ها
6
ببین من از بین اینا میخوام یکی رو انتخاب کنم...کارهای گرافیکی مثلا در حد 3D و محاسباتی در حد etabs و حالا برای سرگرمی یکمم بازی مثل pes و ...

ASUS X550 - L

Lenovo IdeaPad Z510 - B
ASUS X450LC - B
ASUS K551LB - C
بعد من دارم از یه جایی برمیدارم که این مدلا رو داره ...قسطی هست برای آموزش پرورشه..تعاونی هست
والا من هی شنیدم لنوو نمیدونم باتریش قابل تعویض نیست و بعدا دردسر میشه، نمیدونم کیفیتش پایین تره و ... که باعث میشه پشیمون بشی از خرید
به نظر شما کدوم ازین لبتابا بهتره؟

از بین لبتابای بالا فقط x450 رمش 8 هست...
و اینکه هر کدوم رو که به ترتیب میگید با چه اختلافی از بقیه بهتره؟یعنی قابل چشم پوشی هست یا اختلاف زیاده؟
از لحاظ شارژ دهی و ...
ارزش خرید کدوم بیشتره و اینکه سری m سی پی یو z510 میتونه باعث بشه از بعضی ضعفاش چشم پوشی کرد؟
قدرت ال سی دیشون چی؟میگن z510 آنچنان کیفیتی نداره
در ضمن از کمک و همیاری و همکاری شما سروران گرامی خیلی متشکرم

محمد1366

Registered User
لایک‌ها
6
راستی این مدل
ASUS N56JR - A

در مقابل مدل های قبلی که گفتم از نظر قیمت توجیه اقتصادی داره؟

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
همواره سعی کنید صحبتهای افراد متفرقه و حتی فروشنده ها رو زیاد جدی قلمداد نگیرید . تحقیق و بررسی شخصی معمولا بهتری راه است
مثلا قابل جدا بودن باتری به هیچوجه نقطه ی برتری، و داخل کیس بودنش نقطه ضعف نیست چون اساسا ضرورتی برای درآوردن باتری لپتاپ/تبلت/گوشی وجود نداره مگر به نیت تعویض. ملاحظات طراحی و امنیتی مورد نظر شرکت سازنده باعث این نوع طراحی بوده است. با اینحال در این صورت نیاز واقعی بسادگی و ظرف کمتر از 1 دقیقه با باز کرد قاب زیرین می توان باتری را درآورد . پس در زمان انتخاب، نباید ذهن به سمت موضوعات فرعی و بی اهمیت برده بشه .
درباره ی اینکه پردازنده های بسیار کم مصرف سری Ultra Low Voltage در چه وضعیتی در میان سایرین هستند به ص زیر مراجعه شود
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
Core i7 4500U که اینجا مورد بحث است یک پردازنده ای دو هسته ای HT با مصرف انرژی بسیار پایین(%68 کم مصرفتر از 4700MQ) بوده که باعث خواهد شد کاربر دارای لپتاپی قوی و خنک همراه عمر بالای باتری باشد. پس برای کاربردهایی که برشمردید مناسب است و الزامی به داشتن سری 4 هسته ای MQ یا HQ که برای پردازشهای سنگین طراحی شدند نیست. فراموش نشود برای اموری مثل کار با برنامه های گرافیکی و بخصوص بازی، نقش اول بر عهده ی GPU (پردازنده ی گرافیکی) و نقش دوم بر عهده ی CPU است.

اما جمع بندی نهایی با در نظر گرفتن توضیحات فوق و مدلهای پیشنهادی :
ASUS N56JR-A لپتاپی گرانقیمت و دارای بهترین کانفیگ سخت افزاری در میان موارد نامبرده بوده که در انتخاب اول بودنش تردیدی نیست.
بین موارد مد نظر قبلی ، همین که کانفیگ هر کدام مشخص شد باعث شد قضیه شکل متفاوتی بخود بگیره.مثلا K551 دارای تفاوت معنی داری با K551LB - C هست
بین این 4 مورد زیر بر اساس توقعات و با در نظر گرفتن کیفیت ساخت می توان اینطور رتبه بندی کرد:
ASUS K551LB - C
X550 - L
ASUS X450LC - B
Lenovo Z510 - B

Last edited:
بالا