• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره جهت خرید کارت گرافیک

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اینکه بعضی ها میگن حتما مدل 3 فن 3060TI رو بگیرید و دو فنش داغ میکنه و صدای فنشم بالاس تا چه حد درسته ؟
قیمت کارت گرافیک ایسوس RTX 3060 Ti DUAL OC 8GB ( دو فن ) در بازار چقدر هست ( اینترنتیش که 16700 هست )

ممنون راهنمایی کنید

Abtin008

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان این مدل کارت گرافیک ایسوس RTX 3060 Ti DUAL OC 8GB ( دو فن ) رو انتخاب کردم.بنظرتون مدل خوبیه ؟

با نرم افزار وات مورد نیاز سیستم رو محاسبه میکنم 550 وات می نویسه نیازه اما پاور پیشنهادی این گرافیک نوشته 750 وات و پاور من گرین پلاتنیوم 650 وات هست

بنظرتون میتونم این کارت گرافیک رو روی همین سیستم راه بندازم یا حتما باید پاور تعویض شه ؟
نه خوبه ولی بهتره اورکلاک نکنی

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
اینکه بعضی ها میگن حتما مدل 3 فن 3060TI رو بگیرید و دو فنش داغ میکنه و صدای فنشم بالاس تا چه حد درسته ؟
قیمت کارت گرافیک ایسوس RTX 3060 Ti DUAL OC 8GB ( دو فن ) در بازار چقدر هست ( اینترنتیش که 16700 هست )

ممنون راهنمایی کنید
صرفا بحث فن هاش نیست
رده بندی هم مهمه مثل rog و tuf و dual و ph

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
دوستان این مدل کارت گرافیک ایسوس RTX 3060 Ti DUAL OC 8GB ( دو فن ) رو انتخاب کردم.بنظرتون مدل خوبیه ؟

با نرم افزار وات مورد نیاز سیستم رو محاسبه میکنم 550 وات می نویسه نیازه اما پاور پیشنهادی این گرافیک نوشته 750 وات و پاور من گرین پلاتنیوم 650 وات هست

بنظرتون میتونم این کارت گرافیک رو روی همین سیستم راه بندازم یا حتما باید پاور تعویض شه ؟
توی خرید یا باید مایه خرج کنی یچیز غول بگیری یا اقتصادی تصمیم بگیری و از حداکثر قدرت چشم پوشی کنی

پاورت ضعیفه من پاور ۷۰۰ وات دو تومن خریدم گرین که نورپردازی داشت

اگر بتونی پاور بخری خیلی بهتره ولی اگر نتوانستی بخری ببین کارت گرافیک برق چند پین میخوره مثلا ۶ پین یا 8 پین یا هردوش

اگر پاورت این کابل هارو داشت یعنی پاورت تقریباً با کارت گرافیکت میخوانه ولی موقعی که بودجت اجازه خرید خوب رو نمی‌ده بنظر من ریسک نکن روی کارتت پاورت براحتی ۱۰۰ وات ضعیفه به خصوص پورت ها مشغول میشن و هارد میاد و پاور ها هم راندمان شون ۱۰۰ درصد نیست و به مرور کمترم میشه مثلا اگر ۷۵۰ وات باشه در عمل ممکنه ۷۲۰ وات خروجی بده

Last edited:

tazone

Registered User
لایک‌ها
366
پاور ها هم راندمان شون ۱۰۰ درصد نیست و به مرور کمترم میشه مثلا اگر ۷۵۰ وات باشه در عمل ممکنه ۷۲۰ وات خروجی بده
البته پاور های قدیمی و متفرقه که وضعیت اسفناکی دارن باز پاور پلاتینیوم گرین راندمانش بالاست و اگر یادم باشه بالای ۹۰ درصده

بعضی پاور ها که قدیمی یا متفرقه هستن راندمان واقعی شون ۶۰ درصد توان نامی شون هست

بالا