• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید آپارتمان در کرج یا رودهن

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام.دوستان مدتیه که یه مقدار پول دستمه می خوام آپارتمان بگیرم.موجودی تا 60 میلیون دارم.اولویت من هم اول کرج و بعد رودهن..لطفا دوستانی که ساکن این محل ها هستن راهنمایی کنن.حتما محله ای باشه خونواده نشین و رو به ترقی نزدیک مترو واسه اینکه رفت و آمد به تهران راحت باشه.نزدیک اتوبانم باشه که دیگه عالیه:)

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
من تعریف مارلیک و خیلی شنیدم ولی خودم نرفتم. اون کسی که تعریف میکرد میگفت بافت و حالت منطقه ایش شبیه به شهرک غرب تهرانه. مناطق و کوچه پس کوچه های دنج و با کلاسی داره ولی قیمتش نسبت به بقیه مناطق کرج بالاتره. تمرکزت بزار رو کرج رودهن زیاد تاپ نیست دسترسی مترویی هم نداره.

mohamad am

Registered User
لایک‌ها
98
من تعریف مارلیک و خیلی شنیدم ولی خودم نرفتم. اون کسی که تعریف میکرد میگفت بافت و حالت منطقه ایش شبیه به شهرک غرب تهرانه. مناطق و کوچه پس کوچه های دنج و با کلاسی داره ولی قیمتش نسبت به بقیه مناطق کرج بالاتره. تمرکزت بزار رو کرج رودهن زیاد تاپ نیست دسترسی مترویی هم نداره.​

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
من تعریف مارلیک و خیلی شنیدم ولی خودم نرفتم. اون کسی که تعریف میکرد میگفت بافت و حالت منطقه ایش شبیه به شهرک غرب تهرانه. مناطق و کوچه پس کوچه های دنج و با کلاسی داره ولی قیمتش نسبت به بقیه مناطق کرج بالاتره. تمرکزت بزار رو کرج رودهن زیاد تاپ نیست دسترسی مترویی هم نداره.
مسخره کرده
مارلیک با 15 - 20 تومن میتونی خونه بخری - افتضاحه

rata

Registered User
لایک‌ها
14
فردیس کرج خوبه با بودجه ای هم که دارید میتونید یه آپارتمان نقلی بخرید

رودهن جای خوبی نیست.کرج بهتر است (عه مام م.ق)

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104

ممنونم نظر بقیه دوستان هم جویا می شوم...

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
برو شهر واریان با پولت میتونی یه 50-60 متری بگیری به متروم نزدیکه خودم تو فکرشم
جای خوبیه ارزش دیدن داره

sagtule

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من رودهن بودم و اطراف کرج زندگی کردم مارلیک نسبت به کرج مثله تهران به کرج هست و باز فردیس از مارلیک بهتره

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
من رودهن بودم و اطراف کرج زندگی کردم مارلیک نسبت به کرج مثله تهران به کرج هست و باز فردیس از مارلیک بهتره

کسی نقشه کرج داره؟؟؟مارلیک کجاست؟؟تون دوستمون که گفتند افتضاحه و ..../

بالا