• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید ایفون 5 و گالکسی اس4 فول کپی یا همون (های کپی)

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان اگه کسی در مورد طرح اصلی گوشی های ایفون 5 و گالکسی اس 4 طرح اطلاعاتی داره و یا دوستانی که استفاده کردن تجربه ای ازشون دارن مشاوره ای برای خرید بفرمایند ... مزایا و معایب اون رو هم اگه ممکنه بفرمایین

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
پولت زیاده برو سمتشون شکم نکن.مزخرفن.

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان اگه با دلیل بگن ، ممنون میشم ..... آخه یکی از دوستان خیلی قبولشون داره

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
یعنی کسی نیست که از گوشی ها خریده باشه ؟؟

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
من که خاطره بدی از گوشیا و تبلتای چینی دارم.
کیفیت تاچ خیلی پایین با تعخیر.یا مثلا میخای یه فال کپی کنی بریزی رو گوشی 10 بار کابل رو میزنی تا یه بار بلاخره بیاد بالا.
قاطی کردن .مثلا یه دفه صدا قعط میشه و باید رسیت کنی.

البته تا حالا کپی نداشتم
یه مثال خوب هست که میگه هر چقدر پول بدی همون قدر اش میخوری.
هیچ وقت به اندازه گوشی ارجینال بهت اشش نمیدن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
یعنی کسی نیست که از گوشی ها خریده باشه ؟؟
من خودم برای فروش دارم
های کپی
نوت2
وان ایکس
آیفون5
و...

باهاشونم کار کردم
از لحاظ ظاهر عین اصل هستند(به طور مثال گارد گوشی اصلی به اینا هم میخوره) از لحاظ اندازه عین اصل هستن
قدرت سخت افزاری متوسطی دارن (از لحاظ سخت افزاری در مقابل گوشی هایی مثل جی510 .ایس2 .وان وی ضعیفترند)
دوربین خوبی دارن
کیفیت صفحه نمایششون متوسطه
باتریشون هم با استفاده زیاد 2روز جواب میدن
کیفیت صداشون بسیار بالاست وتوی صدای ماکزیمم هیچ خش خش و.. هم به گوش نمیرسه
من خودم این گوشی ها رو به دوستامم فروختم الان راضین
.
.
.
برای کسایی که میخوان گوشی مدل بالایی داشته باشن ولی زیاد پول خرج نکن
حساب کنید که 600 تومن میدید یه نوت2 میگیری(مردم عادی اصلا متوجه نمیشن و اهل فن هم به سختی )

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
من که خاطره بدی از گوشیا و تبلتای چینی دارم.
کیفیت تاچ خیلی پایین با تعخیر.یا مثلا میخای یه فال کپی کنی بریزی رو گوشی 10 بار کابل رو میزنی تا یه بار بلاخره بیاد بالا.
قاطی کردن .مثلا یه دفه صدا قعط میشه و باید رسیت کنی.

البته تا حالا کپی نداشتم
یه مثال خوب هست که میگه هر چقدر پول بدی همون قدر اش میخوری.
هیچ وقت به اندازه گوشی ارجینال بهت اشش نمیدن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
تا حالا که همچین مورد هایی برای گوشی های های کپی من ندیدم(گوشی ها مهلت تست24 ساعته دارن + چون به دوستام هم فروختم اگه مشکلی براشون پیش میومد سرویسم میکردن)
یه زمان گوشی طرح اپل بود صفحه نمایش مقاومتی 1از هر10تا ضربه 2-3 بیشتر نمیگرفت
اینا با اونا از زمین تا زیر زمین فرق داره

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
خواهشا اگه کسی استفاده کرده و یا خریده ،،، یه پاسخی بده

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
در کل سمتشون نرو من می خواستم بیارم بفروشم تو همین سایت ولی پشیمون شدم چون پول هم وطنام رو نمی ریختم تو اشغال که در اصل آشغال رو می نداختم تو جیبشون و پولشون رو می ریختم تو جیب این چینی های بی پدر و مادر
ولی اگه می خوای از نگاه یه مصرف کننده واست توضیح بدم من خودم یه گوشی وان ایکس از دوستم که وارد کننده این گوشی ها ست خریدم و به قولی می شه گفت درجه یک ترینش رو خریدم اول از همه این که کیفیت ساخت متوسط رو به پایین اش دیگران رو نه ولی خودت رو اذیت میکنه یکم که با قابش ور می رفتم صدا می داد اون مدل من پشتش باز نمی شد ولی در اصل باز می شد سخت باز می شد بازش کردم گوشه هاش ترک برداشت از بدنش بگذریم می رسیم به سخت افزارش که با نرم افزار Antut که روی خود گوشی بود نشون می داد چهار هسته ای بعد تو اون نرم افزار نشون می داد رم یک گیگه بعد نشون می داد که رزولیشن صفحه نمایش 720p منم کف کردم اول بعد اون نرم افزار رو پاک کردم و به جاش یه نرم افرار Antutu دیگه نصب کردم و چند تا نرم افزار بنجمارک دیگه که اون موقع بود فهمیدم گوشی من فقط پردازنده 4 هسته ایش درسته مابقی موارد دروغی بیش نبود یعنی رمش 512 بود رزولیشن تصویرش 800*480 بود و خیلی چیز های دیگه تازه اینی که من خریدم بهترینش بود و پردازنداش واقعاً چهار هسته زرد آلو داشت ولی خیلی هاشون همون رو هم ندارن و بعضاً تک هسته ای هستن ولی سرعت تاچش خوب بود دوربینش بدک نبود صداش ضعیف بودو دیگه یادم نمی یاد .
حالا با همه ی ای تفاسیر اگه می خوای باز بخری دیگه خودت مختاری .

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
مرسی از جوابت داداش ... ولی از یه گوشی کپی که نباید انتظار اصل رو داشته باشیم .... درسته ؟

mamdo

Registered User
لایک‌ها
38
مرسی از جوابت داداش ... ولی از یه گوشی کپی که نباید انتظار اصل رو داشته باشیم .... درسته ؟
حرف شما درست ولی داد در حد یه گوشی متوسط هم نباید روش حساب کرد .

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
در کل سمتشون نرو من می خواستم بیارم بفروشم تو همین سایت ولی پشیمون شدم چون پول هم وطنام رو نمی ریختم تو اشغال که در اصل آشغال رو می نداختم تو جیبشون و پولشون رو می ریختم تو جیب این چینی های بی پدر و مادر
ولی اگه می خوای از نگاه یه مصرف کننده واست توضیح بدم من خودم یه گوشی وان ایکس از دوستم که وارد کننده این گوشی ها ست خریدم و به قولی می شه گفت درجه یک ترینش رو خریدم اول از همه این که کیفیت ساخت متوسط رو به پایین اش دیگران رو نه ولی خودت رو اذیت میکنه یکم که با قابش ور می رفتم صدا می داد اون مدل من پشتش باز نمی شد ولی در اصل باز می شد سخت باز می شد بازش کردم گوشه هاش ترک برداشت از بدنش بگذریم می رسیم به سخت افزارش که با نرم افزار Antut که روی خود گوشی بود نشون می داد چهار هسته ای بعد تو اون نرم افزار نشون می داد رم یک گیگه بعد نشون می داد که رزولیشن صفحه نمایش 720p منم کف کردم اول بعد اون نرم افزار رو پاک کردم و به جاش یه نرم افرار Antutu دیگه نصب کردم و چند تا نرم افزار بنجمارک دیگه که اون موقع بود فهمیدم گوشی من فقط پردازنده 4 هسته ایش درسته مابقی موارد دروغی بیش نبود یعنی رمش 512 بود رزولیشن تصویرش 800*480 بود و خیلی چیز های دیگه تازه اینی که من خریدم بهترینش بود و پردازنداش واقعاً چهار هسته زرد آلو داشت ولی خیلی هاشون همون رو هم ندارن و بعضاً تک هسته ای هستن ولی سرعت تاچش خوب بود دوربینش بدک نبود صداش ضعیف بودو دیگه یادم نمی یاد .
حالا با همه ی ای تفاسیر اگه می خوای باز بخری دیگه خودت مختاری .
درود بر شما.منم میخواستم بیارم بفروشم ولی دلم برا هموطنام سوخت گفتم چرا کلی پول بدن آشغال بخرن
با همین قیمت طرح اصل بری یه گوشی مارک دار بگیری چند برابر بهتر از گوشی طرح اصله

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
کلا کپی مسائل و مشکلات خودش رو داره
که میشه ساپورت ضعیف نرم افزاری و کشش کم برای بازی ها از این نمونه مشکلات هست
البته فلش کردن یا تعمیرات سخت افزاریشون هم هر جایی انجام نمیده و اگر زمانی به مشکل بر بخوری ممکنه گوشی غیر قابل استفاده یا تعمیر بشه
اگر می خوای مشخصات بالا بگیری گوشی های هایر بگیر با قطعات با کیفیت و بالا
تو بازارچه هست

بالا