• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید بهترین گوشی

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به نظر من از خوب به بد:
1-نکسوز5
2-نوت3 مدل 9005
3-اکسپریا زد1
4-صبر برا اس5
5-الجی جی2

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
به نظر من از خوب به بد:
1-نکسوز5
2-نوت3 مدل 9005
3-اکسپریا زد1
4-صبر برا اس5
5-الجی جی2

ال جی و سونی خوشم نمیاد

سامسونگ کیفیتش چطوره چون زیاد شنیدم که کیفیت بدنش پایینه...

من یه عمر عادت دارم به کیفیت Htc ...متاسفانه گوشی جدیدی نداره

الان note 3 رو دیدم بنظرم خیلی خوبه ولی گفتن که 9005 بگیرید...

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
چند مدل دیدم که بنظرم خوب بود

samsung s4 و note 3
Htc متاسفانه چیزی نداده جدیدا
Sony Z1

همیشه همین مشکل بوده که ادم گیر میکنه این وسط که کدوم بهترینه

آیفون هم یه چشمکی میزنه به آدم ولی 3 میلیون نمیارزه ادم پول گوشی بده....

advantage

Registered User
لایک‌ها
127
دوست عزیز به نظر من اول مشحص کن که گوشی می خوای یا فبلت
اگر با اندازه فبلت ها مشکل نداری من پیشنهاد می کنم حتما فبلت بگیری چون کارایی بیشتری داره
توی فبلت های فعلی هم Xperia z Ultra , LG G2 , Note 3 9500 هستند که از نظر امکانات ، نوت 3 از همه بهتر هست . از نظر قیمت G2 و از نظر قیافه و طراحی z اولترا از همه سرتر هست .
در بین گوشی ها هم فعلا Z1 و S4 پرچمداز هستند که باز هم امکانات S4 بیشتر هست اما پرستیژ و طراحی Z1 بسیار بهتر هست .
من هم دقیقا همین مشکل شما رو برای خرید دارم و بین این گوشی ها موندم ولی به احتمال زیاد فبلت خواهم گرفت . فقط با توضیحاتی که دادم بین نوت 3 و اولترا موندم ، از طرفی نوت 3 امکانات خیلی خوبی داره و از طرفی طراحی اولترا بسیار زیبا و چشم نواز هست .

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
دوست عزیز به نظر من اول مشحص کن که گوشی می خوای یا فبلت
اگر با اندازه فبلت ها مشکل نداری من پیشنهاد می کنم حتما فبلت بگیری چون کارایی بیشتری داره
توی فبلت های فعلی هم Xperia z Ultra , LG G2 , Note 3 9500 هستند که از نظر امکانات ، نوت 3 از همه بهتر هست . از نظر قیمت G2 و از نظر قیافه و طراحی z اولترا از همه سرتر هست .
در بین گوشی ها هم فعلا Z1 و S4 پرچمداز هستند که باز هم امکانات S4 بیشتر هست اما پرستیژ و طراحی Z1 بسیار بهتر هست .
من هم دقیقا همین مشکل شما رو برای خرید دارم و بین این گوشی ها موندم ولی به احتمال زیاد فبلت خواهم گرفت . فقط با توضیحاتی که دادم بین نوت 3 و اولترا موندم ، از طرفی نوت 3 امکانات خیلی خوبی داره و از طرفی طراحی اولترا بسیار زیبا و چشم نواز هست .

سلام ممنون از پست شما
راستش زیاد علاقه ای به تبلت یا گوشی بزرگ ندارم
چون تبلت بدرد کسایی میخوره که با بیزینسی که انجام میدن در ارتباطه وگرنه تبلت واسه یه ادم معمولی زیاد کاربردی خاصی نداره فبلت هم تقریبا همینطوره...
من بیشتر گوشی دوست دارم ولی بین این مدلها موندم که کدوم رو انتخاب کنم

advantage

Registered User
لایک‌ها
127
خواهش می کنم دوست عزیز
پس اگر قصدتون خرید گوشی هست و نه فبلت من قویا پیشنهاد می کنم Z1 بگیرید . پرچمدار فعلی سونی و البته تقریبا می شه گفت پرچمدار فعلی همه اسمارت فون ها هست . صفحه نمایشش به مراتب از Z بهتر هست و دوربین 20.7 مگاپیکسلی هم داره
و البته دیزاین و طراحی دلفریب و با کیفیت سونی که انصافا پرستیژ بسیار بالایی به این گوشی بخشیده

WebYaar

Registered User
لایک‌ها
41
برای گوشی : Z1 و برای فبلت یکی از 2 گزینه ی Z Ultra و Note 3 رو انتخاب کنید که از بین اینا دیگه سلیقه ایه یکی اندازه زد اولترا رو ممکنه به قلم نوت 3 ترجیح بده پس اگر فبلت رو انتخاب کردید به نیازتون وسلیقتون رجوع کنید

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
خواهش می کنم دوست عزیز
پس اگر قصدتون خرید گوشی هست و نه فبلت من قویا پیشنهاد می کنم Z1 بگیرید . پرچمدار فعلی سونی و البته تقریبا می شه گفت پرچمدار فعلی همه اسمارت فون ها هست . صفحه نمایشش به مراتب از Z بهتر هست و دوربین 20.7 مگاپیکسلی هم داره
و البته دیزاین و طراحی دلفریب و با کیفیت سونی که انصافا پرستیژ بسیار بالایی به این گوشی بخشیده
راستش نمیدونم چه حسیه که دارم
برادرم ایکس پریا تی خرید و من احساس میکنم کیفیت تصویر گوشی های سونی یکم تار هست...نمیدونم این احساسه منه یا کلا گوشی های سونی اینطوره :|
پس نظر شما Z1 هست
میگن رابط کاربری سونی زیاد خوب نیست...
ای کاش سامسونگ کیفیت بدنه Htc یا Sony رو داشت واقعا حیفه این سخت افزار رو این بدنه ی پلاستیکی...
گزینه های من میشه Z1 و Note 3 یه نیم نگاهی هم به S4 دارم
برای گوشی : Z1 و برای فبلت یکی از 2 گزینه ی Z Ultra و Note 3 رو انتخاب کنید که از بین اینا دیگه سلیقه ایه یکی اندازه زد اولترا رو ممکنه به قلم نوت 3 ترجیح بده پس اگر فبلت رو انتخاب کردید به نیازتون وسلیقتون رجوع کنید

از شما هم ممنونم
بین این 2تا ترجیحا نظرم روی note 3 هست

advantage

Registered User
لایک‌ها
127
دوست عزیز
احتمالا تا یکی دو ماه دیگه اس 5 معرفی می شه ، اونوقت با سابقه ای که از سامسونگ سراغ دارم طولی نمی کشه که دیگه ساپورت اس 4 متوقف می شه و برای رام های جدید باید دست به دامن کوکر ها و کاستوم رام هاشون بشوید . کلا سامسونگ به محصولاتش وفادار نیست و برای همن هم هست که خیلی زود محصولاتش از مد می افتند !
راجع به صفحه نمایش هم همونطور که توضیح دادم Z1 خیلی با مدل های قبل از خودش فرق کرده و با استفاده از فناوری ترایلومینوس مشکل رو برطرف کرده ، البته کلا ایدئولوژی سونی بر نمایش رنگ های طبیعی هست و اعتقادی به نمایش رنگ های اشباع شده زیبا و البته غیر طبیعی نداره که این مورد رو هم در تلویزیون های سونی و هم صفحه نمایش های سونی می شه دید .
البته صفحه نمایش Z1 بسیار خوب و چشم نواز هست .

بالا