با چقدر پول ؟
همین حدود 2.300 اینطورا
به نظر من از خوب به بد:
1-نکسوز5
2-نوت3 مدل 9005
3-اکسپریا زد1
4-صبر برا اس5
5-الجی جی2
دوست عزیز به نظر من اول مشحص کن که گوشی می خوای یا فبلت
اگر با اندازه فبلت ها مشکل نداری من پیشنهاد می کنم حتما فبلت بگیری چون کارایی بیشتری داره
توی فبلت های فعلی هم Xperia z Ultra , LG G2 , Note 3 9500 هستند که از نظر امکانات ، نوت 3 از همه بهتر هست . از نظر قیمت G2 و از نظر قیافه و طراحی z اولترا از همه سرتر هست .
در بین گوشی ها هم فعلا Z1 و S4 پرچمداز هستند که باز هم امکانات S4 بیشتر هست اما پرستیژ و طراحی Z1 بسیار بهتر هست .
من هم دقیقا همین مشکل شما رو برای خرید دارم و بین این گوشی ها موندم ولی به احتمال زیاد فبلت خواهم گرفت . فقط با توضیحاتی که دادم بین نوت 3 و اولترا موندم ، از طرفی نوت 3 امکانات خیلی خوبی داره و از طرفی طراحی اولترا بسیار زیبا و چشم نواز هست .
راستش نمیدونم چه حسیه که دارمخواهش می کنم دوست عزیز
پس اگر قصدتون خرید گوشی هست و نه فبلت من قویا پیشنهاد می کنم Z1 بگیرید . پرچمدار فعلی سونی و البته تقریبا می شه گفت پرچمدار فعلی همه اسمارت فون ها هست . صفحه نمایشش به مراتب از Z بهتر هست و دوربین 20.7 مگاپیکسلی هم داره
و البته دیزاین و طراحی دلفریب و با کیفیت سونی که انصافا پرستیژ بسیار بالایی به این گوشی بخشیده
برای گوشی : Z1 و برای فبلت یکی از 2 گزینه ی Z Ultra و Note 3 رو انتخاب کنید که از بین اینا دیگه سلیقه ایه یکی اندازه زد اولترا رو ممکنه به قلم نوت 3 ترجیح بده پس اگر فبلت رو انتخاب کردید به نیازتون وسلیقتون رجوع کنید