siavash71
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 50
- لایکها
- 15
درود به دوستان گرامی
میخواستم یه تبلت بخرم از این مدلای 200-300 تومنی که این ویژگی های زیر رو داشته باشه:
میخوام به جای لپتاپ استفاده کنم ، چون جابه جایی لپتاپ برام سخت و دست و پا گیره یه تبلت میخوام که 6 تا ویژگی بالا رو داشته باشه
راستش هیچ سررشته ای هم درمورد تبلت ندارم ، فقط شنیدم تبلت های پیرگاردین و وینتاچ تو این رنج قیمت بهتر هستن و سیمکارت میخورن
دوستان باتجربه مون چه تبلتی رو برای من مناسب میدونن؟ تو خرید تبلت به چه نکات دیگه ای باید وجه کرد؟
احتمالن تا دوسه روز دیگه میخوام تهیه کنم ممنون میشم کمک کنید
میخواستم یه تبلت بخرم از این مدلای 200-300 تومنی که این ویژگی های زیر رو داشته باشه:
1-سیمکارت بخوره (ترجیحن 3g باشه) و امکان sms و زنگ و استفاده از gprs باشه
2-اندروید با قابلیت آپدیت به ورژن بالاتر باشه
3-وای فای داشته باشه و برای استفاده از اینترنت مناسب باشه (وبگردی-فیس بوک و ...)
4-فیلم های 720و1080 با حجم حدود 1گیگ رو (البته از روی فلش) بخونه (مثل اکسپریا ها)
5-باطریش خوب و بادوام باشه
6-بلوتوث هم داشته باشه ، مثل بقیه تبلت ها
میخوام به جای لپتاپ استفاده کنم ، چون جابه جایی لپتاپ برام سخت و دست و پا گیره یه تبلت میخوام که 6 تا ویژگی بالا رو داشته باشه
راستش هیچ سررشته ای هم درمورد تبلت ندارم ، فقط شنیدم تبلت های پیرگاردین و وینتاچ تو این رنج قیمت بهتر هستن و سیمکارت میخورن
دوستان باتجربه مون چه تبلتی رو برای من مناسب میدونن؟ تو خرید تبلت به چه نکات دیگه ای باید وجه کرد؟
احتمالن تا دوسه روز دیگه میخوام تهیه کنم ممنون میشم کمک کنید