mohammad.12345
Registered User
- نوشتهها
- 136
- لایکها
- 2
دوستان من قصد خرید تبلت قوی پر امکان و قابلیت اجرا بازی و فیلم اچ دی و سی پی یو قوی و بلوتوث داشته باشه برام مهمه دوربینشم متوسط یا خوب باشه و اگه با این امکانات و تا 800 تومان سیمکارت خور بود بهتر نبود بدون سیمکارت .( پیشنهاداتون رو بدید)
برند های معروف مد نظر :
اچ پی :
HP Slate 7 2800 Tablet - 8GB - تبلت اچ پی اسلیت 7 2800- 8 گیگابایت
سامسونگ:
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T210 - 8GB - تبلت سامسونگ گلکسی تب 3 7.0 اس ام-تی 210 - 8 گیگابایت
برن های چینی البته پدر و مادر دار :
هیوندای:
Hyundai T7s - 16GB - تبلت هیوندای تی 7 اس - 16 گیگابایت
ویدو:
تبلتYuandao Mini One M1 | فروشگاه تبلت ، گوشی و لوازم حانبی بارثاوافروشگاه تبلت ، گوشی و لوازم حانبی بارثاوا
mele:
MeLE M7 Quad Core-2 GB Ram 16 GB 7 Inch | فروشگاه تبلت ، گوشی و لوازم حانبی بارثاوافروشگاه تبلت ، گوشی و لوازم حانبی بارثاوا
اوندا :
http://forum.persiantools.com/t430718.html
دوستان مدلی مد نظرتونه که مثل اینا باشه و بلوتوث هم داشته باشه و نیاز هامو که بالا نوشتم برطرف کنه هست البته اولویت با مارک های معروف که بالا زدم مثل سامسونگ و اچ پی درسته دو هسته ای هستن ولی کیفیت بالایی دارن و بعد تبلت های چینی معروف حالا من بین اینا موندم شما راهنمایی کنین کدومو بخرم من بیشتر نظرم رو
(ویدو / سامسونگ / اچ پی / هیوندای هست .
برند های معروف مد نظر :
اچ پی :
HP Slate 7 2800 Tablet - 8GB - تبلت اچ پی اسلیت 7 2800- 8 گیگابایت
سامسونگ:
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T210 - 8GB - تبلت سامسونگ گلکسی تب 3 7.0 اس ام-تی 210 - 8 گیگابایت
برن های چینی البته پدر و مادر دار :
هیوندای:
Hyundai T7s - 16GB - تبلت هیوندای تی 7 اس - 16 گیگابایت
ویدو:
تبلتYuandao Mini One M1 | فروشگاه تبلت ، گوشی و لوازم حانبی بارثاوافروشگاه تبلت ، گوشی و لوازم حانبی بارثاوا
mele:
MeLE M7 Quad Core-2 GB Ram 16 GB 7 Inch | فروشگاه تبلت ، گوشی و لوازم حانبی بارثاوافروشگاه تبلت ، گوشی و لوازم حانبی بارثاوا
اوندا :
http://forum.persiantools.com/t430718.html
دوستان مدلی مد نظرتونه که مثل اینا باشه و بلوتوث هم داشته باشه و نیاز هامو که بالا نوشتم برطرف کنه هست البته اولویت با مارک های معروف که بالا زدم مثل سامسونگ و اچ پی درسته دو هسته ای هستن ولی کیفیت بالایی دارن و بعد تبلت های چینی معروف حالا من بین اینا موندم شما راهنمایی کنین کدومو بخرم من بیشتر نظرم رو
(ویدو / سامسونگ / اچ پی / هیوندای هست .