• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید تبلت Pierre Cardin

yasharonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ســـلام بچه ها ، می خوام ی تبلت بخرم . امروز رفتم بــازار 2 3 مدل تبلت بهم معرفی کردن که از برند Pierre Cardin بود. فروشنده می گفت 3 نوع الآن دارم بدون سیم کارت 350 تومن ، سیم کارت خور + اچ دی 450 تومن [ Pierre Cardin 7458 ] و یک مدل که می گفت سیم کارت رایتل هم می خوره 530 تومن . نظر خودم رو مدل Pierre Cardin 7458 می خواستم نظر شما رو هم بدونم ، ممنون میشم کمک کنید تو انتخابم :دی :wub:

saeedh007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام تو همین فروم کسانی هستند که تبلت میفروشند مثل امیر اقا احسانی
تبلت های وین تاچ اصلا توصیه نمیشه
پیر گاردین بدون سیم کارت بنده خریدم 250 خیلی ازش راضی هستم
برای یکی از دوستان تبلت اسمارت تاچ خریدم خیلی خوبه به شما هم پیشنهاد میکنم اسمارت تاچ سیم کارت ساپورت خریداری کنید
هم گارانتی داره هم کیفیت بسیار خوبی داره

yasharonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام تو همین فروم کسانی هستند که تبلت میفروشند مثل امیر اقا احسانی
تبلت های وین تاچ اصلا توصیه نمیشه
پیر گاردین بدون سیم کارت بنده خریدم 250 خیلی ازش راضی هستم
برای یکی از دوستان تبلت اسمارت تاچ خریدم خیلی خوبه به شما هم پیشنهاد میکنم اسمارت تاچ سیم کارت ساپورت خریداری کنید
هم گارانتی داره هم کیفیت بسیار خوبی داره

ممنون دوست من ، زیاد اطلاعات ندارم راجب تبلت . یک مدل اسمارت تاچ سیمکارت خور معرفی می کنید ؟ ممنون

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
برید سراغ چینی درجه یک مثل آینول اوندا cube pipo.
مشورت برا خرید از چین خواستید با پیام خصوصی با من در ارتباط باشید.3هفته ای میرسه.ریسک نداره.پست رایگان.ولی 1000 برابر بهتر از پیرکاردین هست

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
ســـلام بچه ها ، می خوام ی تبلت بخرم . امروز رفتم بــازار 2 3 مدل تبلت بهم معرفی کردن که از برند Pierre Cardin بود. فروشنده می گفت 3 نوع الآن دارم بدون سیم کارت 350 تومن ، سیم کارت خور + اچ دی 450 تومن [ Pierre Cardin 7458 ] و یک مدل که می گفت سیم کارت رایتل هم می خوره 530 تومن . نظر خودم رو مدل Pierre Cardin 7458 می خواستم نظر شما رو هم بدونم ، ممنون میشم کمک کنید تو انتخابم :دی :wub:

در حال حاضر بهترین تبلت پیر گاردین مدل717 هست سرعت بسیار بالا و روون(سی پی یو 2هسته ای) -3جی ساپورت هم هست از لحاظ سرعت واقعا حرف نداره
اسمارت تاچ ها تاچ ضعیفی دارن

منم با خرید آینول موافقم

yasharonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا به حال این مدل به چشمم نخورده بود . تبلت کاملیـــِ خوشم اومد . ممنون از راهنماییت

dfsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
تبلت چینی علاوه بر قیمت مناسب حداقل باید ساپورت نرم افزاری خوبی هم داشته باشه.
بنظرم ازبین سه برند:اوندا.آینول.پیپو انتخاب کن.

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2

بالا