• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید دوربین عکاسی پاناسونیک FZ200

shariot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
چند وقته در به در دنبال یه دوربین عکاسی یا فیلمبرداری که قابلیت فیلمبرداری HD با سرعت 120 فریم بر ثانیه و زوم بالا تا 2 میلیون واسه ساختن کلیپ میگردم ولی تنها دوربینی که چنین قابلیتی داشته باشه
پاناسونیک FZ200 بود که متاسفانه علیرغم گذشت 7-8 ماه از تولید هنوز وارد ایران نشده!!! :wacko:
کسی از دوستان اگر جایی سراغ داشت که این مدل دوربین موجوده یا دوربین دیگری با این مشخصات میشناسه ممنون میشم که اطلاع بده

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
چند وقته در به در دنبال یه دوربین عکاسی یا فیلمبرداری که قابلیت فیلمبرداری HD با سرعت 120 فریم بر ثانیه و زوم بالا تا 2 میلیون واسه ساختن کلیپ میگردم ولی تنها دوربینی که چنین قابلیتی داشته باشه
پاناسونیک FZ200 بود که متاسفانه علیرغم گذشت 7-8 ماه از تولید هنوز وارد ایران نشده!!! :wacko:
کسی از دوستان اگر جایی سراغ داشت که این مدل دوربین موجوده یا دوربین دیگری با این مشخصات میشناسه ممنون میشم که اطلاع بده

در فیلم برداری سایز سنسور مهم تر از فریم بر ثانیه هست.اگر دقت کنید فیلم های هالیوودی هم نهایت 30 یا 60 فریم بر ثاینه هستند.سایز سنسور این دوربین مشابه با بقیه ی اولترا زوم ها و کامپکت هاست و مناسب کار فیلم برداری نیست

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
ایشون فریم ریت بالا رو احتمالا برای حرکت آروم میخوان نه بخاطر کیفیت . این دوربین مزیتش فقط برای زوم بالاس و تو حالت واید فرقی با دوربینهای مشابه نداره .

shariot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا به خاطر فریم ریت بالا در حالت HD و دارا بودن تمام مدهای تنظیم دستی مانند عکاسی (سرعت شاتر و دیاگ وفوکوس و...حتی ایزو) در حالت فیلمبرداری دنبال این دوربین هستم
بزرگترین مزیت سنسور بزرگتر در دوربینهای دیجیتال کیفیت بالاتر عکس در حالتهای کم نور هست که از اعوجاج رنگها جلوگیری میکنه ولی من میخواهم در نور کامل فیلمبرداری کنم که مشکلی با سایز سنسورش ندارم
یه کلیپ اسلوموشن 120 فریم برثانیه رو نت از این دوربین دیدم کف کردم حتی قطرات ریز آب و دانه های شن رو تو هوا با وضوح کامل گرفته بود

امروز از یک منبع غیر رسمی شنیدم به خاطر همین قابلیت بالای فیلمبرداری این دوربین که با قیمت زیر 2 میلیون تومن میتونه با اکثر دوربینهای بالای 20 میلیون رقابت و حتی در مواردی از اونها برتر باشه نمایندگی پاناسونیک ایران FZ200 رو که تاثیر منفی بر فروش دوربینهای دیجیتال فیلمبرداری حرفه ایش در این گرانیها میذاره فعلا وارد نخواهد کرد!
حیف...

بالا