سلام دوستان من میخوام یک دوربین 600d کانن بگیرم که از اونجایی که برای اولین بار هست دوربین عکاسی در این حد میخوام بخرم چند تا سوال برام پیش اومده که هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم
1-اول اینکه دوربین های کانن موجود در ایران ساخت کدوم کشور هستند؟ و یا آیا مدل های بازار مشترک و تقلبی هم دارند؟ نحوه تشخیص چه طوری هست؟
سوال فرعی:لنز ها ساخت کدوم کشور ها هستن ؟
2-بهترین شرکت خدمات دهنده برای گارانتی و بیمه این دوربین کدوم شرکت ها هستند؟ یا واقعا ارزش دارن که پول برای گارانتی بدم یا نه ؟
3-بعد از خرید خوده دوربین جه لوازم جانبی رو حتما تهیه کنم و با چه مارکی؟ مثل کیف و محافظ صفحه و محافظ لنز uv و سه پایه و .... ؟
4-این دوربین این طور که دیدم با چند مدل لنز کیت عرضه میشه مدل های من دیدم این سری ها بود
الف)بادی
ب) بادی + لنز 18-55
ج)بادی+لنز 15-138
د)بادی+لنز 18-55 +لنز 55-250
آیا مدل های دیگه ای هم هست ؟
از لحاظ قیمتی کدوم کیت به صرفه تر هست ؟
در کل منتظر نظر اساتید فن هستم
1-اول اینکه دوربین های کانن موجود در ایران ساخت کدوم کشور هستند؟ و یا آیا مدل های بازار مشترک و تقلبی هم دارند؟ نحوه تشخیص چه طوری هست؟
سوال فرعی:لنز ها ساخت کدوم کشور ها هستن ؟
2-بهترین شرکت خدمات دهنده برای گارانتی و بیمه این دوربین کدوم شرکت ها هستند؟ یا واقعا ارزش دارن که پول برای گارانتی بدم یا نه ؟
3-بعد از خرید خوده دوربین جه لوازم جانبی رو حتما تهیه کنم و با چه مارکی؟ مثل کیف و محافظ صفحه و محافظ لنز uv و سه پایه و .... ؟
4-این دوربین این طور که دیدم با چند مدل لنز کیت عرضه میشه مدل های من دیدم این سری ها بود
الف)بادی
ب) بادی + لنز 18-55
ج)بادی+لنز 15-138
د)بادی+لنز 18-55 +لنز 55-250
آیا مدل های دیگه ای هم هست ؟
از لحاظ قیمتی کدوم کیت به صرفه تر هست ؟
در کل منتظر نظر اساتید فن هستم