• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

:::: مشاوره خرید دوربین عکاسی Canon 600D با بهترین گارانتی ::::

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام دوستان من میخوام یک دوربین 600d کانن بگیرم که از اونجایی که برای اولین بار هست دوربین عکاسی در این حد میخوام بخرم چند تا سوال برام پیش اومده که هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم

1-اول اینکه دوربین های کانن موجود در ایران ساخت کدوم کشور هستند؟ و یا آیا مدل های بازار مشترک و تقلبی هم دارند؟ نحوه تشخیص چه طوری هست؟
سوال فرعی:لنز ها ساخت کدوم کشور ها هستن ؟

2-بهترین شرکت خدمات دهنده برای گارانتی و بیمه این دوربین کدوم شرکت ها هستند؟ یا واقعا ارزش دارن که پول برای گارانتی بدم یا نه ؟

3-بعد از خرید خوده دوربین جه لوازم جانبی رو حتما تهیه کنم و با چه مارکی؟ مثل کیف و محافظ صفحه و محافظ لنز uv و سه پایه و .... ؟

4-این دوربین این طور که دیدم با چند مدل لنز کیت عرضه میشه مدل های من دیدم این سری ها بود
الف)بادی
ب) بادی + لنز 18-55
ج)بادی+لنز 15-138
د)بادی+لنز 18-55 +لنز 55-250
آیا مدل های دیگه ای هم هست ؟

از لحاظ قیمتی کدوم کیت به صرفه تر هست ؟
در کل منتظر نظر اساتید فن هستم

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام دوستان من میخوام یک دوربین 600d کانن بگیرم که از اونجایی که برای اولین بار هست دوربین عکاسی در این حد میخوام بخرم چند تا سوال برام پیش اومده که هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم

1-اول اینکه دوربین های کانن موجود در ایران ساخت کدوم کشور هستند؟ و یا آیا مدل های بازار مشترک و تقلبی هم دارند؟ نحوه تشخیص چه طوری هست؟
سوال فرعی:لنز ها ساخت کدوم کشور ها هستن ؟

2-بهترین شرکت خدمات دهنده برای گارانتی و بیمه این دوربین کدوم شرکت ها هستند؟ یا واقعا ارزش دارن که پول برای گارانتی بدم یا نه ؟

3-بعد از خرید خوده دوربین جه لوازم جانبی رو حتما تهیه کنم و با چه مارکی؟ مثل کیف و محافظ صفحه و محافظ لنز uv و سه پایه و .... ؟

4-این دوربین این طور که دیدم با چند مدل لنز کیت عرضه میشه مدل های من دیدم این سری ها بود
الف)بادی
ب) بادی + لنز 18-55
ج)بادی+لنز 15-138
د)بادی+لنز 18-55 +لنز 55-250
آیا مدل های دیگه ای هم هست ؟

از لحاظ قیمتی کدوم کیت به صرفه تر هست ؟
در کل منتظر نظر اساتید فن هستم

سلام خدمت حسين عزيز
تو اين تاپيك ميپرسيدين زودتر به نتيجه ميرسيد الان 2 صفحه آخر اون تايك هم تقريبا مربوط به همين دوربين و لنز هست بخونيد بد نيس
http://forum.persiantools.com/t27112-page189.html

اما جواب سوال ها
1 - سري kiss ساخت ژاپن ( مصرف داخلي ژاپن- قاچاق به خاورميانه)- سري eos ساخت تايوان - چين (مصرف اروپا - آسيا - خاورميانه) - سري reabel هم ساخت تايوان و چين ( مصرف آمريكاي شمالي و جنوبي)
تمام مدل ها اصلي هستن و تقلبي وجود ندارن كيفيت تمامشون هم يكي است
به طور مثال 600d دقيقا همون kiss x5 و reabel 4 هست
تنها تفاوتشون دفترچه هاي راهنماش به زبان هاي بازار مقصد هست
هر كدوم ارزان تر پيدا كرديد رو بخريد به هيچ عنوان رو ساخت كجا و اسمش حساس نشيد و گول فروشنده رو نخوريد

2- بيمه رو اطلاعي ندارم چون خودم تاحالا هزينه بيمه ندادم
اما گارانتي
براي دوربين هاي كانن همون گارانتي ايده آل قيمت معقولي داره هر چند الكي هست ولي اگه خدايي نكرده اتفاقي افتاد ميتونيد از خدمات تعميرگاه مركزي با گارانتي ايده آل استفاده كنيد
با گارانتي نور نگار هم خوب هست امكانات خوبي ميدن در مجموع
اين بار هم تاكيد ميكنم به هيچ عنوان هزينه گارانتي هاي آفومار و پار الرمس رو نپردازيد هزينه بي خود هست

3 - كيف كه سليقه اي و بنا بر بودجتون هست
مارك هاي ارزان قيمت تر فنسير بد نيست گران تر هم كه انواع كوله و كيف هاي بنرو خوب هست گران تر هم كه زيادي تشريفاتي ميشه ديگه
فيلتر uv : تمامي فيلتر هايي كه در بازار موجود هست تقلبي است قول صد در صد ميدم ، واسه خريد فيلتر بايد به شركت هاي خاص مراجعه كرد ، كه قيمت هاي مخصوصي دارن از 70 به بالا و انواع و ماارك هاي مختلف ، و در ثاني براي لنز كيتي كه خودش 150 تومن مي ارزه آدم فيلتر گرون نميخره ، شما يه فيلتر هر چي ارزون تر ميگفتن بگير فقط واسه اينكه عدسي جلويي لنز خش نيفته و اثر كثيفي رو بتونيد راحت تر تميز كنيد
در مورد فيلتر هم گول صحبت هاي فروشنده رو نخوريد
سه پايه هم بستگي به به اندازه ، وزن ، مارك و هد اش داره ، قيمت هم از 10 تومن تا 1 ميليون
يه سه پايه قدي مارك سوميتا بخريد قيمتي حدودا 20 تومن كافي هست اگه كارتون حرفه اي نيست
مموري هم از فروشنده نخيريد
از طبقه بالاي علائدين يه دونه كلاس 10 با ظرفيتي كه مناسب ميدونيد بخريد با گارانتي مناسب
ترنسدند گرانتي مرآت
سيليكون پاور گارانتي متين

4 - چقدر ميخواين براي لنز هزينه كنيد؟

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
خیلی ممنون از پاسخ خوبتون

من کلا بودجه ای که دارم فعلا حدود 1.800 هست برای دوربین ولنز برای همین میخوام بهترین انتخاب رو داشته باشم با این بودجه
دنبال مدل های دست دوم هم نیستم چون نمی تونم اعتماد کنم

با این بودجه شما که در مورد خبره هستن پیشنهاد بدین
الان من مثلا بادی 600 رو بخوام گیر میاد؟ چون همه جا با لنز کیت میفروشن !
یکی میگفت مدل 60d رو بگیر ولی خوده بادی خالیش سقف بودجه من رو پر میکنه!!
نظرتون چیه در مورد لنز؟

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
دوست عزیز من بهت پیشنهاد میکنم که دوربین رو از نمایندگی های مجاز کانون بخر با گارانتی ایده آل و فکر کنم بیمه کارآفرین ( اون زمانی که من دوربینم رو خریدم این بیمه بود ) از لحاظ بیمه و گارانتی خیالت 100% راحت باشه
من تازه 5D اومده بود خریدمش و از شانس خوبم:(:grrr: 2 ماه بعد از استفاده شاتر دوربین مشکل پیدا کرد بردم نمایندگی با کارت طلایی که داشتم برام بدون هزینه عوض کردن ( اون موقع 200 تومان خرجش میشد ) و الانم نزدیک 3 سال هست که بدون هیچ مشکلی دستگاه داره کار میکنه

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
خیلی ممنون از پاسخ خوبتون

من کلا بودجه ای که دارم فعلا حدود 1.800 هست برای دوربین ولنز برای همین میخوام بهترین انتخاب رو داشته باشم با این بودجه
دنبال مدل های دست دوم هم نیستم چون نمی تونم اعتماد کنم

با این بودجه شما که در مورد خبره هستن پیشنهاد بدین
الان من مثلا بادی 600 رو بخوام گیر میاد؟ چون همه جا با لنز کیت میفروشن !
یکی میگفت مدل 60d رو بگیر ولی خوده بادی خالیش سقف بودجه من رو پر میکنه!!
نظرتون چیه در مورد لنز؟

بادي خالي كمتر هست تو بازار حول حوش قيمت 1700 هست
با لنز 18-55 هم ميتوني بگيري حدودا 1900 ولي با اين لنز كلا شايد 20 درصد توانايي دوربينت استفاده بشه
من خودم جاي شما بودم دوربين دوربين 600d ميگرفتم با لنز كيتش بعد از يه مدت لنز 15-85 رو تهيه ميكردم
لنز هاي ارزون قيمت تر هم متونيد 17-85 رو بگيريد يا سيگما 17-70 يا تامرون 17-50 اما ايرادات خاص خودش رو داره اگه خواستين ميگم
ي

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
بادي خالي كمتر هست تو بازار حول حوش قيمت 1700 هست
با لنز 18-55 هم ميتوني بگيري حدودا 1900 ولي با اين لنز كلا شايد 20 درصد توانايي دوربينت استفاده بشه
من خودم جاي شما بودم دوربين دوربين 600d ميگرفتم با لنز كيتش بعد از يه مدت لنز 15-85 رو تهيه ميكردم
لنز هاي ارزون قيمت تر هم متونيد 17-85 رو بگيريد يا سيگما 17-70 يا تامرون 17-50 اما ايرادات خاص خودش رو داره اگه خواستين ميگم
ي
قیمت این لنز 15-85 که میگی چند هست ؟ توی اینترنت پیداش نکردم !

بالا