• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید ریش تراش

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
سلام به دوستان گلم
من قصد کردم یک ریش تراش بگیرم ولی نمی‌خوام زیاد هزینه کنم، تا به حال از ریش تراش استفاده نکردم و زیاد آشنایی ندارم
یک مدل دیدم که قیمتش مناسب بود: آرایشی و بهداشتی :: اصلاح و پیرایش :: ریش تراش :: ریش تراش ES3833 - چاره: فروشگاه اینترنتی
ولی نمی‌دونم این مدل چطوری هستش، من پوستم حساسه و میخوام ریش تراشی که می‌گیرم از ته بزنه و همچنین زیر گلو و چونه رو خوب اصلاح کنه
می‌خوام نظر شما رو بدونم، کسی هست که از این مدل استفاده کرده باشه و راضی باشه؟
ممنون

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان مدل خاصی که باهاش خودتون کار کردید و میدونید خوبه معرفی کنید.
من تو سایت‌ها رمینگتون و پاناسونیک بیشتر دیدم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اکثرا دیدم که از ریش تراش های تو این رنج قیمت به خاطر اصلاح بد زیر گردن ناراضین ولی من که براون رو بهت پیشنهاد میکنم.
خودم براون کروزر 4 دارم و ازش راضیم، 2 سالی هست دارم (اون موقع خریدم 90 تومن) هم ضد آب هست و هم از ته میزنه ولی مثل بقیه ریش تراش های تو این رنج قیمت یخورده برای اصلاح زیر گردن اذیت میکنه و باید وقت بزاری و با دقت بزنی تا کامل و از ته بزنشون.

در مورد پاناسونیک ها هم اطلاعی ندارم ولی از مدل های گرون قیمتش تعریف زیاد شنیدم. به نظرم بهتره اگه میخوای ارزونتر ها رو بگیری همون براون رو انتخاب کنی.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اوني كه تو لينك گذاشتي متوسط رو به پايينه.

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان ریش تراش تا 300-400 تومن که کار تیغ رو بکنه ، چی رو پیشنهاد می کنید؟
میخوام صفر بزنه .
از کجا میشه اصلا و غیر اصلش رو تشخیص داد؟

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
عزیز من بنده تجربه شخصی خودم و برادرم رو بیان میکنم
دور و بر فیلیپس نرو کلا زیر گلو رو اذیت میکنه
براون المان و فرانسه خوب بود الان کیفیت اومده پایین و اون قیمت بالاهاش هم خیلی ظریف شده و توریش رو باید بعد از یه مدت عوض کنی
الان بهترین مارک که خودم و برادرم استفاده میکنیم پاناسونیک هستش چند مدل داره رنج قیمتی مختلف که قدرت موتور و سرعت تفاوت داره ضد اب هست راحت میتونی بشوری و تمیزش کنی
فقط دقت کن مدلی بگیری که با برق مستقیم هم کار کنه و لزوما فقط شارژی نباشه
الان بیشتر مدلهاش هم با برق مستقیم کار میکنه و هم قابلیت شارژ داره
موفق باشی

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
طی تحقیقاتی که کردم بیشتر گفتن که براون چون تو تحریم هستیم ممکنه بعدا به مشکل بر بخوره منظورم گارانتی، تعمیر و قطعات و...
فیلیپس هم کلا مثل اینکه قلابی زیاد داره و نمیشه تشخیص داد اصلش کدومه و خریدش ریسکه
می‌مونه همون پاناسونیک و رمینگتون، که رمینگتون هم زیاد آشنایی باهاش ندارم و مثل اینکه تو ایران برند جدیدی هست، ولی معدود کسانی که گرفته بودن رضایت داشتن

حالا منم با توجه به اینکه نمی‌خوام زیاد هزینه کنم یکم سست شدم، چون می‌ترسم همین 100-150 هم که هزینه می‌کنم چیز خوبی از آب در نیاد و پول دور ریختن باشه

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
عزیز من شما همون پاناسونیک رو بخر خیالت راحت باشه واست کار میکنه
من حدود 6 سال هست دارم هنو هیچیش نشده حتی توری رو هم عوض نکردم
موفق باشی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
رمینگتون نگیر!! کیفیت ساخت بدنه مزخرف!

پاناسونیک بگیر..

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
دوستان در مورد فیلیپس درست می گن . پوست زیر گردن رو حساسیت میاره.
برای من اصل اصل بود .

حالا پاناسونیک کدوم مدلش بهتر است؟

miladli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزیز
حتما از فروشگاه ما هم دیدن فرمایید
در این سایت معتبرترین فروشگاه های بندر تجاری گناوه واقع در استان بوشهر معرفی شدن
که شما عزیزان بدون واسطه و با تماس مستقیم با فروشنده میتونید محصول مورد نظرتون رو سفارش بدید
یا حتی میتونید محصولی که میخواید رو به صورت سفارشی درخواست بدید تا از دبی براتون خریداری کنن
بندر تجاری گناوه عرضه کننده تمام محصولات خانگی ، دیجیتالی ، صوتی تصویری ، و ... می باشد وبا دیدن قیمت ها متوجه میشید
که مناسبترین قیمت رو در کل کشور داره و دلیلش هم عرضه مستقیم محصولات و واردات ان از دبی ، چین ، تایلند و ... هستش
با تشکر فروشگاه بازار بندر گناوه

amir111111111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

کسی از دوستان میدونه بین دو مدل ریش تراش فیلیپس AT890/20 و PT870 کدوم بهتر و قویتر هست ؟

به خصوص در مورد زیر گلو رو خوب بزنه . البته اینو می دونم که AT890 ضد اب هست ولی PT870 نیست . ولی این قابلیت به کارم نمیاد و برام مهم نیست .

اگر زودتر جواب بدین ممنون میشم .

بالا