• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید سخت افزار

mohsensaed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من گرافیک geforce gt 630 2gb و سی پی یو AMD PHENOM 9550 QUAD QORE و دو تا رم 2 GB دارم.(مادر بورد رو نمی دونم چیه)
می خوام بدونم کدوم از این قطعات نیاز به به روز رسانی دارن.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
برای چه کاری؟

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
داداشم قطعه پیشنهادی بایستی با مادربردت مچ باشه لااقل باید اسمشو بگی،بعدشم اگه ویندوزت سونه تو بخش امتیازاتش بری میتونی از امتیازا کمک بگیری،ساده ترین راهه ولی مطمئنا خیلی بدردت میخوره.هر کدوم امتیازش کم بود اونو ارتقا بده.

mohsensaed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
22429733230272822424.jpg
داداشم قطعه پیشنهادی بایستی با مادربردت مچ باشه لااقل باید اسمشو بگی،بعدشم اگه ویندوزت سونه تو بخش امتیازاتش بری میتونی از امتیازا کمک بگیری،ساده ترین راهه ولی مطمئنا خیلی بدردت میخوره.هر کدوم امتیازش کم بود اونو ارتقا بده.
چطوری میتونم بفهمم مادر بوردم چیه؟(نمیشه از مشخصات دیگه سیستم متوجه شد؟)

Last edited:

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
یعنی چی چطوری؟سیستم رو مگه خودت جمع نکردی،مادربرد جعبه نداره؟؟!!!قاب کیس رو باز کن ببین مادربردت چیه،از تو ویندوز هم میشه فهمید،مثلا برنامه cpu-z رو نصب کن تو تب mainbord مدل رو نوشته،بنظر من این سیستم هم قدرت اجرای بازی های سنگین رو داره،البته نه در آخرین حالت،اگرم بخوای ارتقا بدی بغیر رم بایستی همه رو ارتقا بدی،چون همشون لازم به ارتقا دارن،وضع هاردت که خیلی خرابه،حالا اگه تونستی مشخصات مادربردت رو بفهمی،کل سیستمت رو اینجا بنویس با بودجه ای که میخوای خرجش کنی.

mohsensaed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی چطوری؟سیستم رو مگه خودت جمع نکردی،مادربرد جعبه نداره؟؟!!!قاب کیس رو باز کن ببین مادربردت چیه،از تو ویندوز هم میشه فهمید،مثلا برنامه cpu-z رو نصب کن تو تب mainbord مدل رو نوشته،بنظر من این سیستم هم قدرت اجرای بازی های سنگین رو داره،البته نه در آخرین حالت،اگرم بخوای ارتقا بدی بغیر رم بایستی همه رو ارتقا بدی،چون همشون لازم به ارتقا دارن،وضع هاردت که خیلی خرابه،حالا اگه تونستی مشخصات مادربردت رو بفهمی،کل سیستمت رو اینجا بنویس با بودجه ای که میخوای خرجش کنی.
اگر اشتباه نکنم و بایوس همون مادربورد باشه پس
22640345318219917463.jpg
مادر بورد من پونیکسه.مشخصاتش توی این عکسه. در ضمن قیمت حدودی من تا ۳۰۰ هزار تومنه.

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
از کل سیستمت فقط گرافیک بدرد میخوره،که اونم نمیدونم کی انداخته رو سیستمت که هیچی از اسمبل نمیدونسته،شما نه رم درست حسابی داری نه مادربرد و نه سی پی یو،هیچ کدومش بدرد نمیخوره.بنظر من با این حساب،ارزش نداره 300 تومن بابت این سیستم خرج کنی،میتونی کل سیستمت رو بفروشی،بعد بیای بگی چقد پول رو 300 تومن اضافه شده بعد دوباره یه سیستم نو یا دست دو جمع کنی،ولی خداییش هیچ کدومش بدرد نمیخوره.ارتقا رو زمانی آدم بکار میبره که چند تا قطعش بدرد بخور باشه بعد بخوای یه چیز بروز بگیری،بعدشم شما که ویندوز 32 نصب کردی رسما 1 گیگ از رمت استفاده نمیشه فقط 3 گیگ داری.بجز گرافیک همه رو بفروش از همین الانم این کار رو بکن.

mohsensaed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از کل سیستمت فقط گرافیک بدرد میخوره،که اونم نمیدونم کی انداخته رو سیستمت که هیچی از اسمبل نمیدونسته،شما نه رم درست حسابی داری نه مادربرد و نه سی پی یو،هیچ کدومش بدرد نمیخوره.بنظر من با این حساب،ارزش نداره 300 تومن بابت این سیستم خرج کنی،میتونی کل سیستمت رو بفروشی،بعد بیای بگی چقد پول رو 300 تومن اضافه شده بعد دوباره یه سیستم نو یا دست دو جمع کنی،ولی خداییش هیچ کدومش بدرد نمیخوره.ارتقا رو زمانی آدم بکار میبره که چند تا قطعش بدرد بخور باشه بعد بخوای یه چیز بروز بگیری،بعدشم شما که ویندوز 32 نصب کردی رسما 1 گیگ از رمت استفاده نمیشه فقط 3 گیگ داری.بجز گرافیک همه رو بفروش از همین الانم این کار رو بکن.
این سیستم بجز گرافیکش قبلا اسمبل شده...در ضمن یکم داری بی انصافی می کنیا!فکر می کنم دیگه سی پی یو تغریبا قابل قبولی داشته باشم...رمم یکم پایینه (یه سوال:میشه رو این سیستم رم 4 یا 8 گیگ بندازم؟)...در مورد مادر برد هم فکر نمی کنم زیاد تاثیر داشته باشه...
من این جوری فکر می کردم بازم شما استادید من و امثال من باید جلوی شما اساتید لنگ بندازیم...اگر اشتباه فکر می کنم لطفا من رو از خواب قفلت بیرون بکشید!

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
شما با این گرافیک میتونستید این بازی رو راحت اجرا کنید ولی چرا نمیشه؟؟؟!!!دقیقا به سی پی یوت مربوط میشه،سی پی یو این قدرت رو نداره که کارت رو با سرعت x16 ساپورت کنه، در حالیکه مادربرد ساپورت میکنه،یعنی شما اگه به جای این،یه کارت 64 بیتی مثل 5450 که حدود 50 تومن قیمتشه مینداختی رو pc همین کار ها رو واست انجام میداد،حق با شماست این بازیا حداقل رمی که میخوان بایستی 6 گیگ باشه،ولی بحث اینجاست که مادربردتون فقط رم ها رو با فرکانس 800 باز میکنه،الان آخرین فرکانسی که اومده 2400 هستش،ارزش نداره فرکانس پایین تر بگیرید.بلاخره اگه میخواید بدون چون و چرا بازی رو اجرا کنیدباید همین کارایی رو که میگم انجام بدید اگه میبینید واقعا نمیتونید،خودتون هر چی که بنظرتون صلاحه انجام بدید.

mohsensaed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما با این گرافیک میتونستید این بازی رو راحت اجرا کنید ولی چرا نمیشه؟؟؟!!!دقیقا به سی پی یوت مربوط میشه،سی پی یو این قدرت رو نداره که کارت رو با سرعت x16 ساپورت کنه، در حالیکه مادربرد ساپورت میکنه،یعنی شما اگه به جای این،یه کارت 64 بیتی مثل 5450 که حدود 50 تومن قیمتشه مینداختی رو pc همین کار ها رو واست انجام میداد،حق با شماست این بازیا حداقل رمی که میخوان بایستی 6 گیگ باشه،ولی بحث اینجاست که مادربردتون فقط رم ها رو با فرکانس 800 باز میکنه،الان آخرین فرکانسی که اومده 2400 هستش،ارزش نداره فرکانس پایین تر بگیرید.بلاخره اگه میخواید بدون چون و چرا بازی رو اجرا کنیدباید همین کارایی رو که میگم انجام بدید اگه میبینید واقعا نمیتونید،خودتون هر چی که بنظرتون صلاحه انجام بدید.
الان یه قیمت میتونید به من بدید سر جمع اگه بخوام cpu و main board و memory جدید جمع کنم چه پیشنهادی دارید و چقدر خرجش میشه؟...حالا اگر بیشترم شد بهش فکر می کنم!

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
نهایتا 1،سی پی یو 300 تومن،مین برد 400،رم هم 300،البته میشه در مورد این ها تجدید نظر کرد،نهایت بدوجه ای که میتونید جور کنید رو مشخص کنید،مشکل حل میشه،البته میتونید خیلی از قطعات رو از همین فروم بگیرید،دست دو اما دارای گارانتی.

mohsensaed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نهایتا 1،سی پی یو 300 تومن،مین برد 400،رم هم 300،البته میشه در مورد این ها تجدید نظر کرد،نهایت بدوجه ای که میتونید جور کنید رو مشخص کنید،مشکل حل میشه،البته میتونید خیلی از قطعات رو از همین فروم بگیرید،دست دو اما دارای گارانتی.
میشه مشخصات سیستم پیشنهادیتون رو به من بگید.
.بودجه نهایی من 500 تومن + سیستم قبلی خودم.

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
سوکت های زیادی هست ولی من ترجیحا از سوکت 1155 در نظر میگیرم.
ASUS B75M-A LGA1155 B75 MB:main 229
Intel® Pentium® G2020 Ivy Bridge:cpu 156
ram:2x4g 1333 kingiston 242
تا اینجا این سیستم کاملا برای شما مفید خواهد بود،هارد و قاب کیس و گرافیک و مانیتور خودتون رو هم برای این در نظر بگیرید،خواستید بعد چند ماه هارد و گرافیک رو تغییر بدید،نخواستید هم مشکلی نداره.این کمترین سیستم ممکن بود که میتونید نوش رو در نظر بگیرید،اگر دست دو در نظر داشتید بالطبع یه سیستم پرقدرتر از این خواهید داشت.

بالا