• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید سیستم

saeed712

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من بین کامپیوتر (کیس اسمبل شده) و لپ تاپ گیر کردم نمیدونم کدوم رو بگیرم یه سیستم میخواستم برای بازی با این مشخصات
کاربری
Motherboard Intel -H97
CPU Core i7-4790
Ram 16GB-DDR3
HDD 2 ترابایت
تو بعضی سایت ها نوشته بخوایی کامپیوتر و لپ تاپ با یه مشخصات بخری اگه بخوایی لپ تاپ بگیری قیمتش خیلی بالاتر هست نا نسبت به کامپیوتر ولی من توی سایت های فروش کامپیوتر و لپ تاپ با این مشخصات دیدم لپ تاپ اتفاقا اروزن تر در میاد به نظرتون اگه بخوام یه کیس با این مشخصات بگیرم حدودا چه قیمتش چقدر میشه و اینکه برای بازی لپ تاپ بگیرم یا کیس؟

mohammad00000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان من بین کامپیوتر (کیس اسمبل شده) و لپ تاپ گیر کردم نمیدونم کدوم رو بگیرم یه سیستم میخواستم برای بازی با این مشخصات
کاربری
Motherboard Intel -H97
CPU Core i7-4790
Ram 16GB-DDR3
HDD 2 ترابایت
تو بعضی سایت ها نوشته بخوایی کامپیوتر و لپ تاپ با یه مشخصات بخری اگه بخوایی لپ تاپ بگیری قیمتش خیلی بالاتر هست نا نسبت به کامپیوتر ولی من توی سایت های فروش کامپیوتر و لپ تاپ با این مشخصات دیدم لپ تاپ اتفاقا اروزن تر در میاد به نظرتون اگه بخوام یه کیس با این مشخصات بگیرم حدودا چه قیمتش چقدر میشه و اینکه برای بازی لپ تاپ بگیرم یا کیس؟
سلام
به نظر من برای بازی هر چی میگیری حتما هاردت SSD باشه مثل لپ تاپ ایسوس g501jw
لپ تاپ ایسوس
بین لپ تاپ و کیس هم بستگی داره به موقعیت خودت ولی اگه کیس بگیری گرونتره ولی میتونی صفحه نمایش گیمینگ بزرگتر هم بگیری که نسبت به لپتاپ بهتر میشه بازی کرد

بالا