• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید فوری گوشی

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
با سلام
دوستان عزیز من با قیمت بین 500 تا 600 تومن یه گوشی میخوام که خیالم از دوام و عمر گوشی راحت باشه و اسمارت بودن و زیبایی گوشی و دوربین هم برام مهمه . حالا خودم با توجه به تحقیقاتی که کردم بین سه مدل xperia neo و xperia neo v و xperia ray موندم و نمیتونم انتخاب کنم . لطفا" با توجه به تمام مواردی که گفتم و ظاهر زیبای گوشی توی این یکی دو روزه راهنماییم کنید. برای خرید عجله دارم .
مرسییییییی

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
با سلام
دوستان عزیز من با قیمت بین 500 تا 600 تومن یه گوشی میخوام که خیالم از دوام و عمر گوشی راحت باشه و اسمارت بودن و زیبایی گوشی و دوربین هم برام مهمه . حالا خودم با توجه به تحقیقاتی که کردم بین سه مدل xperia neo و xperia neo v و xperia ray موندم و نمیتونم انتخاب کنم . لطفا" با توجه به تمام مواردی که گفتم و ظاهر زیبای گوشی توی این یکی دو روزه راهنماییم کنید. برای خرید عجله دارم .
مرسییییییی
دوستان خواهش میکنم برای مشاوره دادن به همه چیزایی که گفتم برام مهمه توجه کنید .
مرسیییی

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
زیبایی که سلیقه ای هست
بین اینا به نظر من neo

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
مرسی از راهنماییت آره دیروز رفتم بین این 3 تا همون neo بهترینه ولی یه مدل galaxy ace سامسونگ هم دیدم که خوب بود . بین این مدل و neo کدوم رو پیشنهاد میدی ؟

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
مرسی از راهنماییت آره دیروز رفتم بین این 3 تا همون neo بهترینه ولی یه مدل galaxy ace سامسونگ هم دیدم که خوب بود . بین این مدل و neo کدوم رو پیشنهاد میدی ؟
آخه همه میگن neo زیاد هنگ میکنه و ...
میخوام بدونم کدوم یکی از این دو تا گوشی بهتر از آب در اومده ؟؟؟؟ و کارایی و دوامش بهتره؟
مرسی دوستان

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
neo گوشی خوبی هستش من داشتم

یزدانی

Registered User
لایک‌ها
20
.........

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همون Neo از همشون بهتره....دوربین خوبی داره...صفحه نمایشش هم خوبه....بقیه امکاناتش هم مناسبه...کلا انتخاب مناسبیه.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969

در انتخاب گوشی به میزان حافظه داخلی هم توجه کنید که بعدا دردسر محدودیت نصب برنامه یا منتقل کردن به کارت حافطه نداشته باشید. گالاکسی ایس حافطه داخلیش فقط 150-160 مگ ! با این بودجه گوشی شما 1 گیگ حافظه داخلی داشته باشه مناسبتره البته یکمی گرونتر میشه.....

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
گالکسی ace به اندروید 4 هم بصورت رسمی اپگرید نمیشه

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
neo گوشی خوبی هستش من داشتم

مرسی از راهنماییت . چند وقته داریش؟ همه جوره راضی هستی؟ شنیدم Error ای بنام force close رو زیاد میده . تو باهاش برخورد کردی ؟ چه رنگش رو داری و چند خریدیش ؟

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
همون Neo از همشون بهتره....دوربین خوبی داره...صفحه نمایشش هم خوبه....بقیه امکاناتش هم مناسبه...کلا انتخاب مناسبیه.
مرسی از راهنماییت . یه سوال؟همه میگن قیمت neo الان الکی گرون شده و الان قیمتش از حد خودش و امکاناتش خیلی بیشتره و الکیه . حالا به نظرت یکی دو هفته صبر کنم قیمتش مناسبتر میشه ؟ به نظرت کلا" خریدش با توجه به قیمتش که یهو الکی گرون شده عاقلانه هست ؟؟؟

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان عزیز با توجه به صحبت ها به نظرتون الان بهترین انتخاب من Neo هست ؟؟؟ یکم صبر کنم قیمتش پایین نمیاد ؟ راستی یه سوال دیگه ؟ توی مغازه ها اکثرا" Neo نداشتن میگفتن خوب در نیومده و وقتی میاریم فروش نمیره و شرکت روی جنس های دیگه به زور بهمون neo میده ؟ اینا درسته ؟؟؟؟
خیلییی ممنون از راهنماییهاتون

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان عزیز با توجه به صحبت ها به نظرتون الان بهترین انتخاب من Neo هست ؟؟؟ یکم صبر کنم قیمتش پایین نمیاد ؟ راستی یه سوال دیگه ؟ توی مغازه ها اکثرا" Neo نداشتن میگفتن خوب در نیومده و وقتی میاریم فروش نمیره و شرکت روی جنس های دیگه به زور بهمون neo میده ؟ اینا درسته ؟؟؟؟
خیلییی ممنون از راهنماییهاتون
الان خرید گوشی اصلا منطقی نیست.به قول یکی از دوستان حتی اگه قیمت از این پایینتر نیاد مدلهای جدید میان و به طبع قیمت مدلهای قدیمی پایین میاد.فعلا مذاکرات هسته ای هم خوب بوده(منظورم اینه که بد نبوده)سکه های پیش ثبت نامی هم در راهن فعلا صبر کنید بهتره.
بعد با این بودجه به نظرم برید دنبال دست دو تمیز به صرفه تر هست مثلا دنبال lg 2x باشید

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
داداش داره میاد قیمتا سکه طی یه هفته گذشته فک کنم 20 تومن ارزون شده دلار هم داره میاد پایین تا میتونین چیزی نخرید که پایینتر هم میاد به امید خدا فقط صبر کن !سکه شده 718 تومن

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
خوب به نظرت گوشیهای جدید کی میان ؟ دوستان به نظرتون من تا کی صبر کنم خوبه ؟ یه وقت گرونتر نشه و دیگه نتونم بخرم :( ؟؟؟

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
گوشی های جدید فکر میکنم در اردیبهشت میان
دلار هم اومد پایین به فصل خرید نزدیک داریم میشیم:D
بدا به حال گرانفروشان

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان به نظرتون ممکنه قیمتها تا 2 هفته آینده اونقدر پایین بیاد که من بتونم با همین بودجه یه xperia arc بخرم ؟ آخه arc خیلییییییییییییییی خوشگلهههه ، حاضرم اگه بدونم قیمتها پایین میاد 3-2 هفته دیگه هم صبر کنم ....

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
راهنماییم کنید لطفا""""""" :blink:

بالا