با کارت گرافیک 6730 که پونزده درصد از 630 قویتره و راحت بازیها رو High جواب میده منتها گرافیکش AMD هست که نسبت به قیمتش کارایی عالی داره
رایانه و ماشین های اداری :: نوت بوک و لوازم جانبی :: نوت بوک :: نوت بوک 13 تا 15 اینچ :: نوت بوک Versatile Performance K43SA-VX096 - 14" i7 4GB 750GB Radeon HD - چاره: فروشگاه ا
amd hd 6730
AMD Radeon HD 6730M - Notebookcheck.net Tech
به نظر شخصی بنده بهترین گزینه MSI GE 620 dx plusCPU i7 2670 ram 8gb hdd 750 gb vga 635 2gb windows 7 original هستش با دو سال گاارنتی ماتریس 1690000 .
وزن 2.4 کیلو.این هم ریویو گرافیک 635 : لینــــــک
ممنونم از همتون الان میرم چک میکنمشونشک نکن بهترین لبتاب های ویندوزی سری Envy HP است.کانفیگ و امکانات وسیع به همراه طراحی کم حجم و سبک و زیبا و کیفیت سخت بسیار بالا... با توجه به شرایط شما من Envy 14 رو پیشنهاد میدم،
به شدت تایید میشه . کیفیت سریه envy hp بسیار بسیار بالاست و ایسوس رو تو جیبش میکنه ولی خوب شما ایسوس مد نظرت هستشک نکن بهترین لبتاب های ویندوزی سری Envy HP است.کانفیگ و امکانات وسیع به همراه طراحی کم حجم و سبک و زیبا و کیفیت سخت بسیار بالا... با توجه به شرایط شما من Envy 14 رو پیشنهاد میدم،
شک نکن بهترین لبتاب های ویندوزی سری Envy HP است.کانفیگ و امکانات وسیع به همراه طراحی کم حجم و سبک و زیبا و کیفیت سخت بسیار بالا... با توجه به شرایط شما من Envy 14 رو پیشنهاد میدم،
به نظر شخصی بنده بهترین گزینه MSI GE 620 dx plusCPU i7 2670 ram 8gb hdd 750 gb vga 635 2gb windows 7 original هستش با دو سال گاارنتی ماتریس 1690000 .
وزن 2.4 کیلو.این هم ریویو گرافیک 635 : لینــــــک
من خودم از سایت HP خرید کردم و واسم فرستادن،مجموع واسم ۲،۳۰۰ در اومد،سری ۲۰۱۱ اون، البته با دلار ۱۱۰۰ تومانی، اگه بتونی بودجه رو برسونی به ۲،۱۰۰ یا ۲،۲۰۰ ،من میتونم مال خودم رو بفروشم بهت.آخه خودم هوس کردم ی کانفیگ جدید دوباره تو سایت HP ببندم...عزیز ایتو الان دیدم ایران اومده؟بعد یچیزیز این مدل 14 رو زده 1400 دلار!!! اینجوری بالای 2 تومن میشهایشون حدود 1900 میخواد که با کیفو لوازم جانبیش بشه 2تومن
من خودم از سایت HP خرید کردم و واسم فرستادن،مجموع واسم ۲،۳۰۰ در اومد،سری ۲۰۱۱ اون، البته با دلار ۱۱۰۰ تومانی، اگه بتونی بودجه رو برسونی به ۲،۱۰۰ یا ۲،۲۰۰ ،من میتونم مال خودم رو بفروشم بهت.آخه خودم هوس کردم ی کانفیگ جدید دوباره تو سایت HP ببندم...
البته فکر نکنم اینهایی که شما از بازار ایران میخرین،زیاد آکبند باشن.ین رو فقط به خاطر تجربه گفتم.ممنون عزیز ولی ایشون آکبند میخواد
عزیز ایتو الان دیدم ایران اومده؟بعد یچیزیز این مدل 14 رو زده 1400 دلار!!! اینجوری بالای 2 تومن میشه
ایشون حدود 1900 میخواد که با کیفو لوازم جانبیش بشه 2تومن
عزیز این مدل که الان گفتید خوشم اومد فقط ی سوال این مدل full hd هست یا نه ؟ چون تو سایت خود msi همین مدل hd شو هم داره هم full hd
MSI Global – Notebook - GE620DX
نه دوست عزیز HD هست.تو ایران فولش نیومده متاسفانه.ولی با این همه با توجه به قیمتش و کیفیتش به نظر من تا 2 تومن کلا رقیب خاصی نداره...
برتری اون ایسوس اینه که 14 اینچ هست و حجم کمتری داره ولی وزنن تفاوت خاصی ندارن.چئن این مدل MSI جزو سبک ترین 15 اینچ های دنیاست.ممنون عزيز ازش خوشم اومد فقط با اون ايسوسه که تو پست 3 لينکشو دادم مقايسه ميکني
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2