• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید لپ تاپ تا 3400 مهندسی

بین موارد زیر کدام لپ تاپ رو مناسب بنده می دونید ؟

• ASUS G56JK - A

Votes: 0 0.0%
  • Lenovo Y5070 - A

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    6

AMIR REZAs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
یه لپ تاپ برای کارهای برنامه نویسی و مهندسی میخوام همچنین تا چند سال بازی های خوب رو ساپورت کنه
یعنی تا چند سال خیالم راحت باشه
خودم به موارد زیر رسیدم :
ASUS K550JX - A
ASUS N551JQ - A - 15
ASUS G56JK - A - 15 inch
Lenovo Y5070 - A
قیمتش حداکثر 3400 باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
اگر بیشتر برای بازی کردن می خوای حتما کامپیوتر رومیزی بگیر.
چه نرم افزارهایی رو لازم داری؟ رشته ات چیه؟
به هیچ وجه دنبال لنوو نرو.

AMIR REZAs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگر بیشتر برای بازی کردن می خوای حتما کامپیوتر رومیزی بگیر.
چه نرم افزارهایی رو لازم داری؟ رشته ات چیه؟
به هیچ وجه دنبال لنوو نرو.
نه واسه کار مجبورم لپ تاپ همراهم باشه. رشتم نرم افزاره کارهای گرافیکی و برنامه نویسی انجام میدم. کار گرافیکی در حد 3d max یا Unreal 4 یا حتی بیشترم کشش داشته باشه.
چطور ؟ لنوو چه مشکلی داره ؟

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
نه واسه کار مجبورم لپ تاپ همراهم باشه. رشتم نرم افزاره کارهای گرافیکی و برنامه نویسی انجام میدم. کار گرافیکی در حد 3d max یا Unreal 4 یا حتی بیشترم کشش داشته باشه.
چطور ؟ لنوو چه مشکلی داره ؟

لنوو خیلی مزخرفه صفحه نمایشش واقعا بی کیفیته تو خیلی از مدلاشم باتریاشون معمولا 4 سلولی و ظرفیت پایینه و به راحتی هم قابل تعویض نیست . در کل من یه مدت چند مدل از لپ تاپ های لنوو دستم بوده مث z500 و... واقعا به هیچکس توصیه نمی کنم. کلا این که می گن هیچ ارزونی بی علت نیست واقعا اینجا صدق می کنه البته شاید بعضی از مدلاش خوب در اومده باشه ولی راستش من خودم استفاده کردم اصلا خوشم نیومد.:general510::general602:

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
اینم بگم خودم Asus N56JK دارم الان راضیم ازش ولی حملش واقعا سخته. تو کیف که بذاری 4 تا کتابم بغلش دیگه احساس می کنی کمرت داره می افته. بازی ها و خیلی نرم افزارای گرافیکی هم که رو باتری اصلا درست اجرا نمی شن ، پس باید آداپتورش رو هم حمل کنی که وزن اونم اضافه می شه... یه موس هم که لازم می شه اکثر اوقات.

از اون گذشته بعد از چند دقیقه پردازش سنگین یا اجرای بازی ها Thermal Throttling هم اتفاق می افته و ولتاژ و فرکانس تا آخرین حد میاد پایین. پس باید یه کولپدِ مشتی هم حمل کنی - وزن و هزینه ی این رو هم اضافه کن. تازه این مشکلم حل کنی برای خنک کردن ترانزیستورهای FET مدار تغذیه ی لپ تاپ هیچ کاری نمی تونی انجام بدی. و اونم باز باعث افت فرکانس و ولتاژ می شه و عملکرد به شدّت میاد پایین.

امیدوارم تونسته باشم درست توضیح داده باشم لپ تاپ چه دردسرایی داره...

AMIR REZAs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لنوو خیلی مزخرفه صفحه نمایشش واقعا بی کیفیته تو خیلی از مدلاشم باتریاشون معمولا 4 سلولی و ظرفیت پایینه و به راحتی هم قابل تعویض نیست . در کل من یه مدت چند مدل از لپ تاپ های لنوو دستم بوده مث z500 و... واقعا به هیچکس توصیه نمی کنم. کلا این که می گن هیچ ارزونی بی علت نیست واقعا اینجا صدق می کنه البته شاید بعضی از مدلاش خوب در اومده باشه ولی راستش من خودم استفاده کردم اصلا خوشم نیومد.:general510::general602:
شنیدم مدل Y5070 بزرگترین مشکلش صفحشه ! ولی خب وزنشم کمتر از بقیس

اینم بگم خودم Asus N56JK دارم الان راضیم ازش ولی حملش واقعا سخته. تو کیف که بذاری 4 تا کتابم بغلش دیگه احساس می کنی کمرت داره می افته. بازی ها و خیلی نرم افزارای گرافیکی هم که رو باتری اصلا درست اجرا نمی شن ، پس باید آداپتورش رو هم حمل کنی که وزن اونم اضافه می شه... یه موس هم که لازم می شه اکثر اوقات.

از اون گذشته بعد از چند دقیقه پردازش سنگین یا اجرای بازی ها Thermal Throttling هم اتفاق می افته و ولتاژ و فرکانس تا آخرین حد میاد پایین. پس باید یه کولپدِ مشتی هم حمل کنی - وزن و هزینه ی این رو هم اضافه کن. تازه این مشکلم حل کنی برای خنک کردن ترانزیستورهای FET مدار تغذیه ی لپ تاپ هیچ کاری نمی تونی انجام بدی. و اونم باز باعث افت فرکانس و ولتاژ می شه و عملکرد به شدّت میاد پایین.

امیدوارم تونسته باشم درست توضیح داده باشم لپ تاپ چه دردسرایی داره...
ممنون از راهنماییت - دارم سعی میکنم یه موردی پیدا کنم که حداقل وزنش زیر 2.5 کیلو باشه و مثل G56 یا ASUS N551JQ قوی و مطمئن باشه ولی خب پیدا نمیشه!
در مورد N551JQ فقط به مشکل وزن و گرافیک برخوردم گرافیک 845m داره که میترسم کم بیاره.
ASUS K550JX رو فقط در مورد ناخوانا بودن و بد کیفیت بودن کیبوردش و بدنش توی دیجی کالا زیاد نظر دیدم از طرفی فقط ایسوس برای چین این مدلو زده تو سایت اصلیش نیست.
K550JK هم از صفحش ایراد میگیرن . G56JK هم وزنش بالاست و از بقیه گرون تره .
واقعا نمیدونم کدوم مناسب تره !! :(

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
یه لپ تاپ برای کارهای برنامه نویسی و مهندسی میخوام همچنین تا چند سال بازی های خوب رو ساپورت کنه
یعنی تا چند سال خیالم راحت باشه
خودم به موارد زیر رسیدم :
ASUS K550JX - A
ASUS N551JQ - A - 15
ASUS G56JK - A - 15 inch
Lenovo Y5070 - A
قیمتش حداکثر 3400 باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. اگر کیفیت طراحی و دوام قطعات براتون مهمه به نظر من بهترین انتخاب Asus N551JQ هستش. اما اگر دنبال صرفا کانفیگ بالا هستید بی شک y5070 از همه سره.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون از راهنمایی هاتون اگر این مورد هم بررسی کنید نظرتون بگین ممنون میشم
envy 15t q300

http://elitetech.ir/index.php?route=product/product&product_id=350
خواهش می کنم. این که لینکشو دادید مشخصاتش خیلی خوب بود. از تمام موارد قبلی بهتره عزیز. بنده کاملا تاییدش می کنم. آره اصلا این بهتر از موارد دیگه ای هست که بررسی کردیم. حتی از Asus N551JX هم بهتره.

AMIR REZAs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خواهش می کنم. این که لینکشو دادید مشخصاتش خیلی خوب بود. از تمام موارد قبلی بهتره عزیز. بنده کاملا تاییدش می کنم. آره اصلا این بهتر از موارد دیگه ای هست که بررسی کردیم. حتی از Asus N551JX هم بهتره.
چه خوب فقط این لپ تاپ چون وارداتش به ایران انحصار یک یا دو شرکته بخاطر همین حتی داخل دیجی کالا هم نیست و فقط باید برم از شرکت گارانتی بگیرمش امکانش هست بخاطر تعداد کم این لپ تاپ در ایران بعدا قطعاتش پیدا نشه یا به مشکلی بخوره و جایی نتونه درستش کنه ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
چه خوب فقط این لپ تاپ چون وارداتش به ایران انحصار یک یا دو شرکته بخاطر همین حتی داخل دیجی کالا هم نیست و فقط باید برم از شرکت گارانتی بگیرمش امکانش هست بخاطر تعداد کم این لپ تاپ در ایران بعدا قطعاتش پیدا نشه یا به مشکلی بخوره و جایی نتونه درستش کنه ؟
نه عزیز. قطعاتش گیر میاد. چیز خاصی نداره.

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251

amirmasoudp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
به نظر من اگه برا رندر و بازی میخوای هر لپ تاپی بگیری پشیمون میشی حتی مدلا گیمینگ علتش اینه که قطعات لپ تاپ برای اینکه دما زیاد بالا نره و برق کمی مصرف کنه و باید اندازه کوچکی داشته باشه برا همین خیلی قطعات لپ تاپ خیلی ضعیف تره قطعات سیستم رو میزین

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

بالا