• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید لپ تاپ فوری "ASUS N550JK"

startrade

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
59
با سلام
دوستان میخوام لپ تاپ ASUS N550JK بگیرم

http://www.digikala.com/Product/DKP-45455/ASUS-N550JK/لپ-تاپ-ايسوس-N550JK/favorite
استادید بزرگوار تایید میکنید این مدل رو ؟
ایا در این قیمت، انتخاب بهتری وجود داره؟
قیمتش امکان داره بیاد پایین تر تا قبل عید؟
در موقع خرید به چه چیزایی توجه کنم؟(سایت معتبر میشناسید؟)

پیشاپیش ممنون از کسانی که راهنمایی میکنن

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام
دوستان میخوام لپ تاپ ASUS N550JK بگیرم

http://www.digikala.com/Product/DKP-45455/ASUS-N550JK/لپ-تاپ-ايسوس-N550JK/favorite
استادید بزرگوار تایید میکنید این مدل رو ؟
ایا در این قیمت، انتخاب بهتری وجود داره؟
قیمتش امکان داره بیاد پایین تر تا قبل عید؟
در موقع خرید به چه چیزایی توجه کنم؟(سایت معتبر میشناسید؟)

پیشاپیش ممنون از کسانی که راهنمایی میکنن
سلام عزیز. انتخاب بسیار بسیار خوبیه . تقریبا در مجموع نسبت به قیمت و امکاناتی که داره میشه گفت تک هستش و در خریدش شک نکنید. هر چه به عید نزدیکتر بشیم گرونتر میشه. دیجی کالا خوب هستش ولی تو بازار ارزونتر گیر میاد. با گارانتی سازگار بصورت آکبند حتما تهیه کنید. یادتون باشه ویندوزش حتما ارژینال باشه. چون با نسخه ارژینال عرضه شده.

Amoo Mohsen

Registered User
لایک‌ها
30
دیجی کالا خیلی گرونتر از بازار زده قیمت رو راستی فکر میکنین قیمتش بیاد پایین؟ با توجه به این مدل های جدیدی که ارائه میشه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دیجی کالا خیلی گرونتر از بازار زده قیمت رو راستی فکر میکنین قیمتش بیاد پایین؟ با توجه به این مدل های جدیدی که ارائه میشه
دیجی کالا اونایی که پیشنهاد شگفت انگیز زده قیمتهاش خوبه. اما عادیاش حدود 3 تا 10 درصد از بازار گرونتره. الان چون بخاطر آخر سال لپ تاپ وارد نمیشه قیمتهاس الکی میره بالا. به نظر من از الان تا اوایل اردیبهشت که دوباره جنس به بازار میاد بهتره دست نگه دارید.

بالا