• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید لپ تاپ 2 رنج میلیون ASUS

iceboy_love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام . من بهترین لب تاپ از نظر گیمینگ اجرای بازی های روز وَ سرعت خوب در حد 2 میلیون تومن میخواستم
برند فقط ASUS باشه .

تا چند سال جوابم بده .. خیلی گیمینگ نیستم منتها دیگه بازی های روز رو اهسته اهسته فریم 30 یه وقت اجرا نکنه . روون اجرا کنه

یه مدل بالاتر از 2 میلیون هم معرفی کنید ببینم اگه صرفید هزینه کنم . اگرم جوابم میده نکنم . ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

سلام . من بهترین لب تاپ از نظر گیمینگ اجرای بازی های روز وَ سرعت خوب در حد 2 میلیون تومن میخواستم
برند فقط ASUS باشه .

تا چند سال جوابم بده .. خیلی گیمینگ نیستم منتها دیگه بازی های روز رو اهسته اهسته فریم 30 یه وقت اجرا نکنه . روون اجرا کنه

یه مدل بالاتر از 2 میلیون هم معرفی کنید ببینم اگه صرفید هزینه کنم . اگرم جوابم میده نکنم . ممنون
سلام عزیز. مبلغ 2000000 تومان واسه لپ تاپ گیمینپ ناچیزه. به هر حال به نظر من تلاش کنید حداقل اینو تهیه کنید:
http://www.digikala.com/Product/DKP-80694/Acer-Aspire-V3-572G-783F/لپ-تاپ-ايسر-اسپاير-V3-572G

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با برند اسوس که با این بودجه چیر خاصی پیدا نمیکنید . بهترین گزینه تو این رنج LENOVO THINKPAD E540 هست .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دقیقا همینه و با این مبلغ برندی مثل سونی و ایسوس مورد بدرد بخوری پیدا نمی کنید. Acer و Lenovo با این مبلغ کانفیگ نسبتا خوبی دارن که انتخاب بین این دو تقریبا سلیقه ای هستش. موردی که AMD.Power هم فرمودن خوبه.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
کی میگه پیدا نمیشه؟؟ لپ تاپ 15 اینچ خوبی میتونی پیدا کنی. یعنی میگید گرافیک 2 گیگ واسه بازی کمه ؟!!
http://www.asuscenter.ir/category/54-لپ-تاپ-ایسوس.aspx
دوست عزیز , جهت اطلاعتون باید عرض کنم که توانایی پردازش کارت گرافیک که مهمترین آیتم در بازی هستش به پردازنده کارت گرافیک بستگی داره. اما متاسفانه عموم مردم در این خصوص بی اطلاع هستند و فروشگاهها هم از این بی اطلاعی سوء استفاده می کنند و به جای اینکه برند و مدل پردازنده کارت گرافیک رو بگن واسه گول زدن مشتری مثلا میگن کارت گرافیک 2 گیگ! این مساله در دنیای کامپیوتر واقعا مسخره و خنده داره و کاملا مشخصه که طرف میخاد سر مشتری کلاه بزاره.
برای مثال یک کارت گرافیک Geforce GT840 -4GBDDR5 سرعتش کمتز از نصف یم کارت گرافیک Geforce GTX960-2GBDDR5 هستش. این لینک رده بدی کارآیی کارتهای گرافیکی لپ تاپ رو نشون میده:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
پردازنده کارت گرافیک اولی Geforce GT840 هستش و پردازنده کارت گرافیک دومی GTX960 هست. این دو پردازنده هستند که کارآیی کارت گرافیک رو تعیین می کنن.
قیمت یک کارت گرافیک Geforce GTX750-4GBDDR5 شاید حدود 600000 تومان باشه در حالیکه قیمت مثلا یک کارت گرافیک Geforce GTX980-2GBDD5 حدود 24000000 تومانه و کارآییش هم بسیار بسیار بالاتره. با اینکه رمش کمتره.
اصلا مساله میزان رم کارت گرافیک بسیار کم اهمیته. پس حسابی مواظب باشید وقتی به کسی می خواین پیشنهاد بدید مدل پردازنده کارت گرافیک رو بگید. نه میزان رم کارت گرافیک رو. خودتونم در تصمیم گیریهای آتیتون اگه مایل بودید به این مساله توجه کنید.
در خصوص لپ تاپ پیشنهادی هم اگر منظورتون Asus K555LD هستش هم پردازنده اصلیش سری U هست که ضعیفه و هم آیتم بسیار مهم یعنی پردازنده کارت گرافیکش که GT820 هست چنگی بدل نمی زنه و متوسط مایل به ضعیفه. توی لینکی که دادم رتبش رو ببینید. حالا رم گرافیکیش هر چی می خواد باشه. مثل این می مونه که روی پراید باک بنزین 80 لیتری بزارن!!!
این مساله در مورد PC هم صدق می کنه.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
با ۲ تومن به راحتی میتونید ایسوز دست دوم با cpu Core i5 نسل ۳ یا ۴ و گرافیک سری GTX تهیه کنید .آکبند تقریبا هیچ انتخابی نیست .

بالا