سلام. با این مبلغ چیز خوبی گیرتون نمیاد. حتی با 20% بیشترش هم حکایت همینه. مگه اینکه لپ تاپ با پردازنده Atom بخرید که خیلی خیلی کنده.سلام دوستان
یه لپ تاپ احتیاج دارم که کم وزن و قابل حمل باشه بودجه هم تا 1200000 تومان
قدرتمند ترین سیستمی که بااین بودجه بشه خرید رو پیشنهاد بدین ممنون
موافق نیستم بخاطر مارک پردازندش که براتون مطمئنم دردسر ساز میشه. پیشنهاد بنده اینه:با همین بودجه چه کانفیگی رو پیشنهاد میکنین؟
من خودم نظرم رو lenovo x140e هست
ممنون از شما دوست عزیز دستگاه نسبتا خوبی هست اما 15.6 اینچ و سنگینه برای حمل و نقل مشکل ساز میشهموافق نیستم بخاطر مارک پردازندش که براتون مطمئنم دردسر ساز میشه. پیشنهاد بنده اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-51263/Lenovo-ThinkPad-Edge-E531-I/لپ-تاپ-لنوو-تينکپد-اج-E531
باید مبلغتون رو زیاد کنید. مثلا لپ تاپ زیر قیمتش حدود 1700000 تومانه:ممنون از شما دوست عزیز دستگاه نسبتا خوبی هست اما 15.6 اینچ و سنگینه برای حمل و نقل مشکل ساز میشه
ضمن تشکر از پیشنهاد شما پردازنده این تبلت درسته که 4 هسته ای هستش , اما سایت زرنگی کرده ننوشته که پردازندش از سری Intel Atom هست که فوق العاده کم سرعته و کارآیی آتچنانی نداره. حتی پایینترین رده پردازنده های لپ تاپ یعنی Intel Celeron که ارزان و کم سرعت هستند سرعتشون حدود 5 برابره این پردازنده تبلته هستش.آقا من یه پیشنهاد دیگه دارم اصن
بیا یدونه تبلت ویندوزی با کیبورد بر دار مثلا ایسوس T100 یا T200 خیلی خوبه. تازه T100 پونصد گیگ هارد هم داره. دیگه چی میخوای
این لینک و یه نیگاه بنداز
http://www.asuscenter.ir/products/967-تبلت-ایسوس-ترنسفرمر-بوک-تی-100-تی-32-گیگابایت.aspx
دوست عزیز خیالتونو راحت کنم. هیچکدام از مواردی که فرمودید به دردتون نمی خوره. اگر بتونید تا 1500000 تومان هزینه کنید و مانیتور 15.6inch هم براتون مناسب به نظر برسه , بهترین انتخاب اینه:ممنونم از دوستان
خیلی انتخاب سخت شده من خودم نظرم LENOVO X140E هستش
نسبت به اسوس T100 یا T200 لنوو قویتره؟
بودجه هم بیشتر از1250000 نشه
راستی رم 4 باشه بهتره
بازی هم در حد کانتر . جنرال . جی تی آ 5 اجرا کنه کافیه
فوتوشاپ خیلی کم کار می کنم فقط چندتا ویرایش عکس
عزیز حتی الامکان سعی کنید Lenovo نخرید. چون از نظر جنس , کیفیت بدنه و طراحی پایینه. فقط به نسبت کانفیگ ارزونه و گول زننده. همون Acer که معرفی کردم بهتره. ضمنا فعلا تا وقتی که پولتون جور نشده بهش فکر نکنید. چون بعد از عید(اواسط اردیبهشت) ممکنه مدلهای جدید بیاد و کل معادلات به هم بخوره.این طور که معلومه باید لپ تاپ 15 اینچ بخرم با این پولی که دارم تا بعد عید صبر میکنم یه مقدار پول می زارم روش و دستگاه قوی تر میخرم
بازمممنونم از راهنماییتون
بهترین خرید 15 اینج تو این محدوده چی خوبه؟فکر میکنم بااین قیمت بهترین این ها باشن:
Lenovo ThinkPad E540 - C
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 29.6 × 250 × 377 میلیمتر - وزن: 2.44 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i3 4000M 2.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 500 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
امکاناتVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
Lenovo Essential G510 - A
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 33.8 × 250 × 377 میلیمتر - وزن: 2.6 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i3 4000M 2.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 500 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 8570M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
امکاناتVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
عزیز حتی الامکان سعی کنید Lenovo نخرید. چون از نظر جنس , کیفیت بدنه و طراحی پایینه. فقط به نسبت کانفیگ ارزونه و گول زننده. همون Acer که معرفی کردم بهتره. ضمنا فعلا تا وقتی که پولتون جور نشده بهش فکر نکنید. چون بعد از عید(اواسط اردیبهشت) ممکنه مدلهای جدید بیاد و کل معادلات به هم بخوره.