• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید وام

rahman4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان
بنده قصد خرید وامی را دارم وبا طرف سر قیمت به توافق رسیدم، ولی از من بیعانه 30 ملیونی می خواهد تا دنبال کار اداری وام برود. ب نظرتون بدم یا نه؟!

Sent from my ME173X using Tapatalk

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
اصلا و ابدا اين كار رو نكنيد، بهش بگين ندارم، اول وام رو جور كن من بيشتر ميدم بهت ايشاللا

Sent from my iPad using Tapatalk

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
اونایی که وام ردیف میکنن خودشون وقتی وام ردیف شد از رو وام کارمزده خودشونو برمیدارن...
اینایی که اول پول میخان میپیچن به بازی و یا بهونه میارن

rahman4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
والا من هم خیلی بکارش مشکوکم! البته بهم گفت درقبال پولی که بهش میدم چک یا سفته بهم میده، بنظرتون اینا بعنوان سند کافی نیست؟

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
متاسفانه این وام جورکن ها اکثرا کلاهبردارند، من قول میدم چک و سفته رو یه بهونه میاره و نمیده

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
100 درصد طرف قصدش کلاهبردایه .چک که ارزشش از یک بر گ کاغذ هم کمتره . سفته هم کلی دوندگی داره .

rahman4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
حالا از 30 ملیون که بگذریم، میمونه خوده وامه که خودم باید سندی به ارزش یک و نیم میلیارد بزارم بعنوان وثیقه ودر اخر وام میره به حساب طرف اومدیم وام رو بهم نداد!! ریسکش خیلی بالاست به احتمال 70 درصد! کنسلش میکنم.
ازه همه دوستان بابت پاسخشون ممنونم.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
خودت رو تو دردسر ننداز وام خودش دردسرزا هست حالا شما که میخوای به اسم یکی دیگه اونم مبلغ بالا وام بگیری اصلا این کار رو نکن

rahman4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خودت رو تو دردسر ننداز وام خودش دردسرزا هست حالا شما که میخوای به اسم یکی دیگه اونم مبلغ بالا وام بگیری اصلا این کار رو نکن

اره دوست عزیز تا این لحظه! کنسلش کردم.

بالا