• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید پرینتر

victorman

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
من میخوام یه پرینتر زیر 200 تومن بخرم. اگه اسکن هم داشته باشه خوبه.
فقط یه چیزی بهم معرفی کنید که باهاش دردسر نداشته باشم. مثلا کارتریجاش راحت گیر بیاد یا چیزای اینجوری.
ممنوننن

el_1362

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوست عزیز تو این رنج قیمت اگر قصد خرید پرینتر لیزری داشته باشید بعید میدونم بتونید سه کاره پیدا کنید فکر کنم تک کاره های سامسونگ که کیفیتشون هم خوبه این حدود قیمت داشته باشند

victorman

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز تو این رنج قیمت اگر قصد خرید پرینتر لیزری داشته باشید بعید میدونم بتونید سه کاره پیدا کنید فکر کنم تک کاره های سامسونگ که کیفیتشون هم خوبه این حدود قیمت داشته باشند

ممنون دوست عزیز
من میخواستم یک 2160 بگیرم اما دوستان اینقدر بد گفتن که پشیمون شدم. گفتند کارتریجش اگه خراب بشه قیمت تعویضش خیلی بالاست و اینکه بعد از 10 بار شارژ کردن خراب میشه. و اینکه استحلاک سامسون بالاست و قطعاتش گیر نمیاد و از این دست حرفا. چقدر حقیقت داره؟

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
ممنون دوست عزیز
من میخواستم یک 2160 بگیرم اما دوستان اینقدر بد گفتن که پشیمون شدم. گفتند کارتریجش اگه خراب بشه قیمت تعویضش خیلی بالاست و اینکه بعد از 10 بار شارژ کردن خراب میشه. و اینکه استحلاک سامسون بالاست و قطعاتش گیر نمیاد و از این دست حرفا. چقدر حقیقت داره؟
من خودم 2160 دارم ... پرینتر خیلی خوبی هست اما اگه واقعا بخوایی پرینتر بگیری پرینتر بهتر هم هست.

victorman

Registered User
لایک‌ها
6
من خودم 2160 دارم ... پرینتر خیلی خوبی هست اما اگه واقعا بخوایی پرینتر بگیری پرینتر بهتر هم هست.

ممنون دوست عزیز. میشه بیشتر راهنمایی کنید مثلا هزینه هاش چطوره و چند صفحه میزنه با هر بار شارژ و اصلا کارتریج چند بار شارژ میشه؟

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868

MozikShop

Registered User
لایک‌ها
67
داداش با این قیمت چیز خوبی پیدا کردی من رو هم در جریان بزار من هم مثل خود با این شرایط نیاز دارم

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
عزیز قبل از هرچیزی باید مورد مصرفتو در نظر بگیری اگر برای استفاده معمولی و شخصی میخوای که سالیان سال کار کنه من 1102 اچ پی رو معرفی می کنم.البته این اواخر بصورت فضایی خیلی گرون شده ولی شاید بتونی کارکرده تمیزشو به قیمت مد نظرت پیدا کنی.

farbodsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من می خوام یه پرینتر بگیرم حالا چند تا راهنمایی نیاز دارم : اول از اینکه دانشجو هستم و نیاز به پرینترم در حد کار های دانشجویی شخصی مثل پرینت مقاله ، جزوه ، عکس پرسنلی ، و ایناست .
یعنی کلا بیشتر کارم رو موارد معمول پربنتر است و کار ویژه عکاسی یا ... رو ندارم !
حالا من خودم نظرم رو l800 اپسون یا l200 ! خواستم در این مورد راهنمایی کنید ! میتونم این پرینتر رو با جوهر های وکسم پر کنم ؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
میخام یک پرینتر برای خونه بخرم ؛بنظرم رنگی باشه بهتره والبته لیزریچون نمیخام برام خرج تراشی کنه وبیشتر متن پرینت میگیرم،نظرتون روی چه مدلی هست؟تاپیک خاصی برای راهنمایی خرید پرینتر هست؟

بالا