• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید کیس تا 350 هزار تومان-فوری

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
سلام
من بعد از مدت ها میخوام سیستمم رو ارتقاع بدم که بودجم واسه این کار 350 هزار تومنه و نهایت تا 400 تومن بتونم هزینه کنم، یه هارد 160 گیگه ide هم دارم که فعلا مجبورم تو این وضع گرونی هارد باهاش کنار بیام تا بعدها ببینم چی میشه!البته اگه با این بودجه هارد هم بتونم بگیرم که چه بهتر!:D
من نه اهل بازی کردن هستم نه کارهای گرافیکی انجام میدم،فقط میخوام که ویندوز 8 روش نصب بشه و موقع کانورت ویدئو و هر از گاهی که با فوتوشاپ کار میکنم زیاد اذیت نکنه و یه چند سالی هم واسم کار کنه.در ضمن مادربردش گرافیک آنبرد داشته باشه چون فعلا نمیتونم پول گرافیک بدم.و اگه ماربردش usb3 و sata3 رو ساپرت کنه و تا یه حدی واسه ارتقاع رم و cpu جا داشته باشه مثلا 4 تا اسلات رم داشته باشه که چه بهتر!نمیدونم با این بودجه میشه همچین مادربردی گرفت یا نه، چون از قیمتها خبری ندارم. البته شاید بشه با این بودجه مادربرد ازراک با این امکانات خرید چون واقعا خوش قیمت هستند.
amd و intel بودن هم زیاد مهم نیست، هر چند که قبلا میگفتن amdها زود داغ میکنن و زودتر هم خراب میشن، حالا نمیدونم الان هم اینجوری هست یا نه؟پس هر کدوم که فکر میکنید نسبت با قیمت بازده بهتری داره و ارزونتر هست رو پیشنهاد بدید.
قطعاتی هم که میخوام اینا هستن: main,cpu,ram,power,case,dvd writer

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
همون هارد 160 رو استفاده كن و صداش رو درنيار :D
اين حدودا 400 تومن :
Mainboard :Mainboard ASUS-P8H61-MLE=150T
Processo=CPU :Intel Pentium-2.6GHz-G620=110T
Memory (RAM) :4GB-DDR3-KINGSTON=40T
Hard Disk Drive (HDD) :-----------
Power :GREEN-GP380A=50T
Optica Disk Drive :pioneer=40T
Case:VIERA=25T
مادربرد هم همه اون چيزايي رو كه ميخواستي داره/
واسه كاهش هزينه ميتوني از كيس قبلي هم استفاده كني/

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
ممنون از جوابتون
ولی پارسال با این پول میشد سیستم خیلی بهتری تهیه کرد!:wacko:
خودم هم با یه گشتی که تو اینترنت زدم نتیجه گرفتم که سی پی یو fm1 بگیرم، انگار تو این رنج بهترینه، گرافیکش هم نسبتا بد نیست!مثلا این سی پی یو:
AMD A4-3400 Llano 2.7GHz Socket FM1
راستی این مادربرد چطوره؟قیمتش هم انگار مناسبه:
M_B ELITE AMD A75F-A SOCKET FM1
نمیدونم چرا حس میکنم amd با صرفه تره؟
حالا نظر شما چیه؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
ممنون از جوابتون
ولی پارسال با این پول میشد سیستم خیلی بهتری تهیه کرد!:wacko:
خودم هم با یه گشتی که تو اینترنت زدم نتیجه گرفتم که سی پی یو fm1 بگیرم، انگار تو این رنج بهترینه، گرافیکش هم نسبتا بد نیست!مثلا این سی پی یو:
AMD A4-3400 Llano 2.7GHz Socket FM1
راستی این مادربرد چطوره؟قیمتش هم انگار مناسبه:
M_B ELITE AMD A75F-A SOCKET FM1
نمیدونم چرا حس میکنم amd با صرفه تره؟
حالا نظر شما چیه؟
پارسال رو كه بله اون پارسال بود :)
سال بعد هم شايد همين سيستم بشه 600-700 تومن
ولي در كل نظر من روي پردازنده قوي تر يا همون نسل Sandy Bridge مدل G620 هست/
هر چند اگه خواستيد قطعات شما هم مورد قبول هست

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
یعنی این سی پی یو اینتل قویتره؟گرافیکش چی،از اون AMD قویتره؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
یعنی این سی پی یو اینتل قویتره؟گرافیکش چی،از اون AMD قویتره؟
قوي تر بودنش كه بله قوي تر هست شما كش L3 اين پردازنده رو مورد نظر بگيريد مشخص ميشه
و در خصوص گرافيك هم شايد ي مقداري قوي باشه ولي چيزي كه تو سيستم حرف اول رو ميزنه پردازنده هست
شما تو پست اول با توجه به ديد آينده اي كه داشتيد با خريد اين پردازنده اينتل شايد بتونيد بعدها ي گرافيك بخريد اضافه كنيد و سيستم خوبي در بياد ولي با خريد پردازنده ضعيف تر شايد اين شانس رو نداشته باشيد هر چند نسل Sandy Bridge جز نسل هاي فوق العاده اي بوده كه حرفي توش نيست و خوشبختانه پردازنده هاي همه قيمت رو هم توش شاهد بوديم /
بازم انتخاب نهايي با خودتون هست :)

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
واسه اون سی پی یو اینتل مین مثل او الیت که گفتم هست با این قیمت؟یعنی منظورم اینه که چهار تا رم بخوره،کراس فایر داشته باشه و هم چنین usb3 و sata3?
یه چند تا سوال کلی هم دارم که ممنون میشم اگه جواب بدید:
1-به این مدل سوکت یعنی FM1 سی پی یوهای am3 هم میخوره یا نه؟یعنی فقط میتونم از همین مدل سی پی یو استفاده کنم؟بعدا واسه ارتقاع به مشکل نمیخورم؟
2-مارک الایت کلا خوبه یا نه؟زود که خراب نمیشن؟سی پی یوهای amd چی؟مثل اوایل زود داغ نمیکنن و نمیسوزن؟
3=با این گرافیکی که خود سی پی یو داره میشه فیلم های hd رو بدون لگ دید؟کلا کار راه میندازه،یا گیر و گورش زیاده؟فوتوشاپ توش چه جوری اجرا میشه؟ویندوز سون راحت روش کار میکنه؟
4-این مینی که من گفتم انگار فقط هارد sata3 پشتیبانی میکنه،این یعنی اینکه نمیشه بهش هارد ساتا 2 وصل کرد؟
5-الان هارد 250 گیگ تو بازار هست با پورت ساتا 3>قیمتش چنده؟و اگه نیست قیمت هارد 500 چنده؟
ببخشید سوالام یکم زیاد شد،از جوابتون ممنون میشم.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
واسه اون سی پی یو اینتل مین مثل او الیت که گفتم هست با این قیمت؟یعنی منظورم اینه که چهار تا رم بخوره،کراس فایر داشته باشه و هم چنین usb3 و sata3?
یه چند تا سوال کلی هم دارم که ممنون میشم اگه جواب بدید:
1-به این مدل سوکت یعنی FM1 سی پی یوهای am3 هم میخوره یا نه؟یعنی فقط میتونم از همین مدل سی پی یو استفاده کنم؟بعدا واسه ارتقاع به مشکل نمیخورم؟
2-مارک الایت کلا خوبه یا نه؟زود که خراب نمیشن؟سی پی یوهای amd چی؟مثل اوایل زود داغ نمیکنن و نمیسوزن؟
3=با این گرافیکی که خود سی پی یو داره میشه فیلم های hd رو بدون لگ دید؟کلا کار راه میندازه،یا گیر و گورش زیاده؟فوتوشاپ توش چه جوری اجرا میشه؟ویندوز سون راحت روش کار میکنه؟
4-این مینی که من گفتم انگار فقط هارد sata3 پشتیبانی میکنه،این یعنی اینکه نمیشه بهش هارد ساتا 2 وصل کرد؟
5-الان هارد 250 گیگ تو بازار هست با پورت ساتا 3>قیمتش چنده؟و اگه نیست قیمت هارد 500 چنده؟
ببخشید سوالام یکم زیاد شد،از جوابتون ممنون میشم.
اگه 4 اسلات بودن رم براتون مهم هست ازراك ASRock H61 iCafe هم خيلي گزينه مناسبي هست usb3 و پورت HDMI و SATA3 و ... به غير از اون اسلات كراس فاير همه چيز داره البته پورت كراس فاير و SLI معمولا به كاره افرادي مياد كه نخوان هزينه گرافيك تازه اومده و گرون رو بدن ولي با 2 كارت معمولي بخوان همون قدرت رو بگيرن مناسبه /
1) خير- بايد تو نسل خودش باشه يعني FM1
2) برند بدي نيست و با امكانات بهتر نسبت به رقباي خودش ولي تو ساير رقبا مثه اسوس و ازراك و .. از لحاظ عمر مفيد و ضريب اطمينان پايين تره
3) مشكلي نداره و كار راه اندازه
4)مشكلي نداره
5)نيست اگه هم باشه ارزش خريد نداره چون هم قيمتش بالا ميشه حدودا 100 تا 110 و هم گارانتي ندارن و قيمت هارد 500 حدودا 140/

بالا