• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید گوشی تا ۲.۵ ملیون

ali_l67

Registered User
لایک‌ها
4
حقیقتش میخواستم یه گوشی توی این حدود بخرم اما نمیدونم کدوم بهتره از یک طرف one x+ هست که خودم خیلی دوست دارم اما مثل اینکه tegra 3 خیلی ضعیفه توی گرافیک از اون طرف هم nexus 4 هست که باتری خیلی ضعیفی داره و میترسم قیمتش هم افت شدیدی کنه! خواستم یه مشاوره از دوستان بگیرم ببینم چی بخرم

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
داداش ببخشیدا،قصد جسارت ندارم ولی این همه پول پای گوشی دادن منطقی نیست
اگه یه لحظه تصور کنید که خدایی نکرده دو روز بعد از خرید گوشی اتفاقی براش بیوفته یا سر بخوره بره توی توالت چقدر ضرر میزنه!
ولی به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند:)

ahmad1992

Registered User
لایک‌ها
39
خداییش حیفه اینهمه پول پایه گوشی بدید داداشی
به نظر من 1-2 ماه صبر کن xperia z یا ZL میاد،یلی گوشیه حرفیه ای هستش

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
داداش ببخشیدا،قصد جسارت ندارم ولی این همه پول پای گوشی دادن منطقی نیست
اگه یه لحظه تصور کنید که خدایی نکرده دو روز بعد از خرید گوشی اتفاقی براش بیوفته یا سر بخوره بره توی توالت چقدر ضرر میزنه!
ولی به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند:)

حاجی تو روحت:D
ــــــــــــــــــــــ
نکسوس 4 خوبه فک نکنم باتریش خیلی ضعیف باشه دوست عزیز

Last edited:

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
به نظرم نکسوز نگیر یعنی این همه پول نده به نکسوز صب کن اکسپریا زد بیاد یا فک کنم باترفلایم بدگزینه ایی نباشه

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

ali_l67

Registered User
لایک‌ها
4
اخر به این نتیجه رسیدم که جای گوشی های بالا note 2 بگیرم .بعد یک هفته استفاده باید بگم واقعآ راضیم تا حالا با هیچ گوشیی انقدر حال نکرده بودم

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
100% نوت 2 بگیر . اصلا پشیمون نمیشی ........

hosein.mahany

Registered User
لایک‌ها
83
وان ایکس پلاس بگیر

Uniss

Registered User
لایک‌ها
65
مبارکشون باشه.
نوشته بودین تگرا3 ضعیفه!!خواستم بگم با اپدیت جدید اندروید که اومده از اس3 بنچ مارکش بیشتر شد.والبته درواقع 5 تا هستس که یکیش مال وقتاییه که استفاده سنگین ازش نمیشه و تو مصرف باطری خیلی کمک میکنه.
موف باشید.

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
مبارکشون باشه.
نوشته بودین تگرا3 ضعیفه!!خواستم بگم با اپدیت جدید اندروید که اومده از اس3 بنچ مارکش بیشتر شد.والبته درواقع 5 تا هستس که یکیش مال وقتاییه که استفاده سنگین ازش نمیشه و تو مصرف باطری خیلی کمک میکنه.
موف باشید.

عزیز تگرا 3 جزو آشغال ترین پردازنده هاست با اون معماری منسوخ و درپیتش و داغ کردن در حد کوره و شارژ خورک.

Sent From my Xperia S

Uniss

Registered User
لایک‌ها
65
والا بنچ مارک هاش که ترکوند اس3 رو!!!!!:p

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یه پردازنده هرچقدرم هم قوی باشه ولی خوب نشه ازش استفاده کرد فایده ای نداره...بزرگترین و بهترین سازنده بازی های اندروید یعنی گیم لافت اصلا بازی هاش بهینه نیست برای تگرا و هروقت بازی میده برای تگرا به 1 2 هفته نمیکشه چندتا پچ میده بیرون براش.

فقط خوبی که داره اینه که انویدیا خوب ساپورتش میکنه و با پولی که به سازنده های بازی میده ، بازی های انحصاری کما بیش خوبیرو براش در نظر میگیره.

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
من که دیگه به این عقیده رسیدم واسه گوشی نباسیت پول داد..یه X1 نوکیا گرفتم ، 2 سیم کارت عالی ! یکیه صدا نگو بلا بگو! ، کوچیک ، تو جیب جا میگیره ، راحت ، خوش دست.. دووشواری هم نداره...الان دنبال یه تبلت هستم کارامو راستو ریس کنم باهاش..

داداش خدایی واسه گوشی پول خرج نکن از ما گفتن بود! یعنی انقدر خرج نکن...ولی اگه تصمیمت قطعیه، چون تو این رنج میخای بگیری ، به نظرم انتخاب هات فقط تو HTC با Samsung باشه..IOS بخای که خوب یه بحث دیگست..

بعد اینکه داستان حسن کرد رو نوشتم
، مشاهده کردم که گوشی رو خریدین!! باز خوبه یه چیز عالی گرفتی..not II ..مبارک باشه

بالا