i9000 galaxy s بخر
ممنون از پیشنهادت
نهایت تا 400 میخواد هزینه کنه.9000 .500 به بالاست
.
کسی رو ray نظری نداره!؟
نوکیا 603 چطوریاست؟
9000 مدل 8 گیگشو 420 اینا میتونی تمیزشو بگیری.
اگر اشتباه نکنم ray سونی هست. در کل من از سونی و نوکیا اصلا خوشم نمیاد. نظر شخصی هست ولی سونی واقعا مزخرفه گوشیاش و نوکیا هم چندسالی هست که کیفیت ساختش افت محسوسی داشته. الان سامسونگ به نظرم و طبق امار فروش از همه گوشیها بهتره. در ضمن اگر نظرت رو گوشی قطعی شد به سایت www.gsm.ir برو و بررسی تخصصی اون گوشی مد نظرتو بخون. مطالب خوبی مینویسه.
ray صفحش کوچیکه من باهاش کارکردم
i9000 the best selection
دوست عزیز منظورتون دست دوم بود دیگه>>>>>>>>>>>>>>>>بنده هم i9000 رو پیشنهاد میکنم ...
راهنمایی بیشتر اگر لازم بود پ.خ بدید ...
دوست عزیز منظورتون دست دوم بود دیگه>>>>>>>>>>>>>>>>
عزیز یدونه xperia u بگیر دو هسته ای گرافیک mali 400 رزولوشن 854*480 صفحه 3.5 اینچ سونی هم که هستش دیگه چی می خواهی دیروز هم قیمت کردم 435 بود دور گالکسی ایس و ویندوز فون و اینها رو هم خط بکش چونکه بعدش سخت پشیمان میشی با 365 هم میتونی بدونه اکسپریا ری بگیری ولی ارزش داره یه مقدار بیشتر پول بدی xperia u بگیری البته میتونی اپتیموس بلک هم بگیری که خیلی عالیه
ممنون.از کاربرا کسی سونی یو داره از عملکرد باتریش بگه؟عزیز، منم با Xperia U موافقم. (عضو گوشیهای تازه ام هست و خیالت راحته که سونی حالا حالاها ساپورتش میکنه...) در ضمن u، سونی هست، نه سونی اریکسون. اما RAY سونی اریکسون
هستش که نصبت به سونی کیفیتش خیلی پایینتره.
I9000 هم عالیه و هرچی باشه، سامسونگه... اما نمیتونی آک بخری، ولی U رو میتونی آک بخری، اینجوری خیالتم راحته که از اول دست خودت بوده و چون واسه مصرف میخوای بگیری، نو بگیری بهتره.
اما کار کرده در حد هم اگه گیر بیاری خوبه. ولی فکر نکنم U کار کرده گیر بیاری.
چون هرکی داره، راضیه و نمیفروشه.
بله منظورم i9000 کارکرده بود ، حالا 400 نمیشه ولی 430-440 که میشه ( خیلی تمیز و در حد آک باشه 460-470 ) به خاطر 30-40 تومن که نمیشه یه گوشی رو کنار گذاشت :happy:
من تمام گوشیها رو تجربه کردم که میگم i9000 در این رنج قیمت بهترین گزینه هست ....