• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید گوشی تا 400 ممنون از پاسختان

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8
سلام خدمت دوستان گوشی باز
تا 400 چی پیشنهاد میدین؟
سونی ray چطور گوشی هستش؟

cristiano7

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
22
hd7 خیلی دیگه قدیمی شد.ace بگیری بهتره.desire c هم اومده

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8
ترجیحا ویندوز فون نباشه.
خوش ساخت و باتری هم مهمه!

Last edited:

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
ممنون از پیشنهادت
نهایت تا 400 میخواد هزینه کنه.9000 .500 به بالاست

.
کسی رو ray نظری نداره!؟
نوکیا 603 چطوریاست؟

9000 مدل 8 گیگشو 420 اینا میتونی تمیزشو بگیری.
اگر اشتباه نکنم ray سونی هست. در کل من از سونی و نوکیا اصلا خوشم نمیاد. نظر شخصی هست ولی سونی واقعا مزخرفه گوشیاش و نوکیا هم چندسالی هست که کیفیت ساختش افت محسوسی داشته. الان سامسونگ به نظرم و طبق امار فروش از همه گوشیها بهتره. در ضمن اگر نظرت رو گوشی قطعی شد به سایت www.gsm.ir برو و بررسی تخصصی اون گوشی مد نظرتو بخون. مطالب خوبی مینویسه.

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8
9000 مدل 8 گیگشو 420 اینا میتونی تمیزشو بگیری.
اگر اشتباه نکنم ray سونی هست. در کل من از سونی و نوکیا اصلا خوشم نمیاد. نظر شخصی هست ولی سونی واقعا مزخرفه گوشیاش و نوکیا هم چندسالی هست که کیفیت ساختش افت محسوسی داشته. الان سامسونگ به نظرم و طبق امار فروش از همه گوشیها بهتره. در ضمن اگر نظرت رو گوشی قطعی شد به سایت www.gsm.ir برو و بررسی تخصصی اون گوشی مد نظرتو بخون. مطالب خوبی مینویسه.

ممنون.منم این برندها رو دوست ندارم.ولی گزینه بهتری تو این رنج نمیبینم.بررسی تخصصی فقط معرفیه!ضعف های ریز رو از مصرف کننده بیشتر میشه جویا شد

ray صفحش کوچیکه من باهاش کارکردم
i9000 the best selection

ممنون.
گوشی رو چطور دیدی!؟

kia007

Registered User
لایک‌ها
0
من HD7 دارم!
واقعا راضی ام
با این قیمت تمیزش گیرت میاد ...

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
عزیز یدونه xperia u بگیر دو هسته ای گرافیک mali 400 رزولوشن 854*480 صفحه 3.5 اینچ سونی هم که هستش دیگه چی می خواهی دیروز هم قیمت کردم 435 بود دور گالکسی ایس و ویندوز فون و اینها رو هم خط بکش چونکه بعدش سخت پشیمان میشی با 365 هم میتونی بدونه اکسپریا ری بگیری ولی ارزش داره یه مقدار بیشتر پول بدی xperia u بگیری البته میتونی اپتیموس بلک هم بگیری که خیلی عالیه

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
بنده هم i9000 رو پیشنهاد میکنم ...

راهنمایی بیشتر اگر لازم بود پ.خ بدید ...

daive

Registered User
لایک‌ها
3

ata_bros

Registered User
لایک‌ها
130
عزیز، منم با Xperia U موافقم. (عضو گوشیهای تازه ام هست و خیالت راحته که سونی حالا حالاها ساپورتش میکنه...) در ضمن u، سونی هست، نه سونی اریکسون. اما RAY سونی اریکسون

هستش که نصبت به سونی کیفیتش خیلی پایینتره.

I9000 هم عالیه و هرچی باشه، سامسونگه... اما نمیتونی آک بخری، ولی U رو میتونی آک بخری، اینجوری خیالتم راحته که از اول دست خودت بوده و چون واسه مصرف میخوای بگیری، نو بگیری بهتره.

اما کار کرده در حد هم اگه گیر بیاری خوبه. ولی فکر نکنم U کار کرده گیر بیاری.

چون هرکی داره، راضیه و نمیفروشه.

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8
عزیز یدونه xperia u بگیر دو هسته ای گرافیک mali 400 رزولوشن 854*480 صفحه 3.5 اینچ سونی هم که هستش دیگه چی می خواهی دیروز هم قیمت کردم 435 بود دور گالکسی ایس و ویندوز فون و اینها رو هم خط بکش چونکه بعدش سخت پشیمان میشی با 365 هم میتونی بدونه اکسپریا ری بگیری ولی ارزش داره یه مقدار بیشتر پول بدی xperia u بگیری البته میتونی اپتیموس بلک هم بگیری که خیلی عالیه

بسیار عالی
حقیقت گوشی برای پدر میخوام.e52 داشت حالا یه گوشی تاچ با عمر باتری بالا میخواد که خوش دست باشه.چون از 24 ساعت روز رو 25 ساعت با گوشی به سر میبره!
سونی یو مد نظر هست ولی باتریش چطوریاس؟
باز هم پیشنهادی دارید بفرمایید

عزیز، منم با Xperia U موافقم. (عضو گوشیهای تازه ام هست و خیالت راحته که سونی حالا حالاها ساپورتش میکنه...) در ضمن u، سونی هست، نه سونی اریکسون. اما RAY سونی اریکسون

هستش که نصبت به سونی کیفیتش خیلی پایینتره.

I9000 هم عالیه و هرچی باشه، سامسونگه... اما نمیتونی آک بخری، ولی U رو میتونی آک بخری، اینجوری خیالتم راحته که از اول دست خودت بوده و چون واسه مصرف میخوای بگیری، نو بگیری بهتره.

اما کار کرده در حد هم اگه گیر بیاری خوبه. ولی فکر نکنم U کار کرده گیر بیاری.

چون هرکی داره، راضیه و نمیفروشه.
ممنون.از کاربرا کسی سونی یو داره از عملکرد باتریش بگه؟
.
i9000 گرونه دوستان..!

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
بله منظورم i9000 کارکرده بود ، حالا 400 نمیشه ولی 430-440 که میشه ( خیلی تمیز و در حد آک باشه 460-470 ) به خاطر 30-40 تومن که نمیشه یه گوشی رو کنار گذاشت :happy:

من تمام گوشیها رو تجربه کردم که میگم i9000 در این رنج قیمت بهترین گزینه هست ....

mgsm

Registered User
لایک‌ها
8
بله منظورم i9000 کارکرده بود ، حالا 400 نمیشه ولی 430-440 که میشه ( خیلی تمیز و در حد آک باشه 460-470 ) به خاطر 30-40 تومن که نمیشه یه گوشی رو کنار گذاشت :happy:

من تمام گوشیها رو تجربه کردم که میگم i9000 در این رنج قیمت بهترین گزینه هست ....

تمیز گیر میاد؟
کسی ندارهههه؟

بالا