• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید گوشی جمع و جور و خوش دست

ahmad-ahmad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان و کارشناسان محترم!
من میخوام یه گوشی جمع جور بخرم، بخاطر همین به کمک شما نیازمندم.
اولویت های من:
1- سیستم عامل اندروید حداقل 4.1
2- وزن و ابعاد مناسب، طوری که به خوبی بشه با یک دست با گوشی کار کرد.
3- قیمت نهایتا در حدود 700 تومن
4- به طور حرفه ای اهل وبگردی و عکاسی و بازی نیستم ولی ترجیحا در این زمینه ها در حد نرمال باشه
با تشکر

ضمنا من خودم تا حالا در جستجوهام به این گوشی ها رسیدم:

1-​
Optimus L5 II E460
قیمت 500
ابعاد: 4.63 اینچ
وزن: 103
صفحه نمایش: 4 اینچ
کیفیت صفحه نمایش: خوب
حافظه 4 - رم 512 - کارت حافظه تا 32
دوربین: 5 فوکوس اتوماتیک, فلش LED
سیستم عامل اندروید 4.1.2
باطری: عالی

2- Sony Xperia E
قیمت حدودا 500
ابعاد: 4.47 اینچ
وزن: 115
صفحه نمایش: 3.5 اینچ
کیفیت صفحه نمایش: متوسط
دوربین: 3.15
سیستم عامل اندروید 4.1
باطری: خوب

3- LG Optimus L3 II E430
قیمت حدودا 350
ابعاد: 4 اینچ
وزن: 107
صفحه نمایش: 3.2 اینچ
کیفیت صفحه نمایش: متوسط رو به پایین
سیستم عامل اندروید 4.1.2

4- Galaxy Young S6310
قیمت حدودا 385
ابعاد: 4.31
وزن: 112
صفحه نمایش: 3.27 اینچ
کیفیت صفحه نمایش: متوسط رو به بالا
حافظه 4 - رم 768 - کارت حافظه تا 64
سیستم عامل اندروید 4.1.2

این توضیح رو بدم که من نهایتا نا 700 میتونم هزینه کنم ولی هر چی کمتر هزینه ی گوشیم بشه بهتره. یعنی از طرفی نمیخوام خیلی هزینه اش زیاد بشه و از طرفی هم برای امکانات خوب و مناسب، چاره ای جز هزینه کردن ندارم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
دادا این گوشیهایی که معرفی کردی همشون در یه سطج هستن تقریبا و فرق آنچنانی باهم ندارن..فقط توی انتخاب اینها قیافه مدنظر هست و هیچکدومشون دوربین خوبی برای عکاسی ندارن و فقط دوربینشون کار را بنداز هست..
اگه از اینا میخوای انتخاب کنی پیشنهاد من روی xperia e و galaxy young هست..
ولی اگه گوشی کوچک و جم جور قدرتمند میخوای و آندروید 4 باشه و کارت حافظش نداشتن برات مهم نیست من گوشی xperia u پیشنهاد میکنم..در عوض دوربین خوب و قیمت خوبی داره..
از طرفی اگه برات حافظه داشتن مهمه من گوشی xperia sola پیشنهاد میکنم...
و اگه به آندروید 4 زیاد اهمیت نمیدی من گوشی ace 2 پیشنهاد میکنم که کیفیت دوربین خوبی نسبت به سونی داره...

ahmad-ahmad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دادا این گوشیهایی که معرفی کردی همشون در یه سطج هستن تقریبا و فرق آنچنانی باهم ندارن..فقط توی انتخاب اینها قیافه مدنظر هست و هیچکدومشون دوربین خوبی برای عکاسی ندارن و فقط دوربینشون کار را بنداز هست..
اگه از اینا میخوای انتخاب کنی پیشنهاد من روی xperia e و galaxy young هست..
ولی اگه گوشی کوچک و جم جور قدرتمند میخوای و آندروید 4 باشه و کارت حافظش نداشتن برات مهم نیست من گوشی xperia u پیشنهاد میکنم..در عوض دوربین خوب و قیمت خوبی داره..
از طرفی اگه برات حافظه داشتن مهمه من گوشی xperia sola پیشنهاد میکنم...
و اگه به آندروید 4 زیاد اهمیت نمیدی من گوشی ace 2 پیشنهاد میکنم که کیفیت دوربین خوبی نسبت به سونی داره...
xperia u گوشی خوبی به نظر میرسه. فقط اندرویدش 2.3 هستش که تا حالا فقط 4.0.4 براش اومده. یعنی به 4.1 آپدیت نمیشه و بعد از آپدیت 4.0.4 منوی فارسی نداره. من به منوی کامل فارسی خیلی نیاز دارم. باید چیکار کرد؟

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
xperia u گوشی خوبی به نظر میرسه. فقط اندرویدش 2.3 هستش که تا حالا فقط 4.0.4 براش اومده. یعنی به 4.1 آپدیت نمیشه و بعد از آپدیت 4.0.4 منوی فارسی نداره. من به منوی کامل فارسی خیلی نیاز دارم. باید چیکار کرد؟

خوب دادا میتونی از رامهای کاستوم استفاده کنی که فارسی هم ساپورت کنه..یا اینکه میتونی از همون رام اصلی استفاده کنی و با استفاده از روت فارسی روش بریزی...
پ ن:البته بعید میدونم منو کامل فارسی توی این گوشی پیدا کنی..ولی بازم از دوستانی که xperia u دارن یه تحقیقی بکن حتما...

ahmad-ahmad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دادا میتونی از رامهای کاستوم استفاده کنی که فارسی هم ساپورت کنه..یا اینکه میتونی از همون رام اصلی استفاده کنی و با استفاده از روت فارسی روش بریزی...
پ ن:البته بعید میدونم منو کامل فارسی توی این گوشی پیدا کنی..ولی بازم از دوستانی که xperia u دارن یه تحقیقی بکن حتما...
نظرتون در باره اکسپریا گو چیه؟
کارت حافظه میخوره، قابل ارتقاء به اندروید 4.1.1 هستش. ضد آب و ضد گرد و خاکم هست. دو هسته ای و ...
تازه ابعادشم از اکسپریا یو کمتره. فقط 100 تومن گرونتره.

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
نظرتون در باره اکسپریا گو چیه؟
کارت حافظه میخوره، قابل ارتقاء به اندروید 4.1.1 هستش. ضد آب و ضد گرد و خاکم هست. دو هسته ای و ...
تازه ابعادشم از اکسپریا یو کمتره. فقط 100 تومن گرونتره.

فرق آنچنانی با xperia u نداره دادا و گرونتر بودنش بخاطر همون ضد آب و رم خور بودن..ولی هرکدوم از این گوشیها مثل xpeia u یا xperia go میخری بیشتر از یکسال نگه ندار,چون باطری این گوشیها تعویض نمیشن ممکنه واست دردسر بشه دادا..
بنظر من سعی کن گوشی 4 اینچی از یکی از دوستات بگیری باهاشون کار کنی..چون توی 4 اینچی گزینه های بهتری میتونی بخری دادا مثل y300,g330...

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
تا 800 تومن:اکسپریا ال
تا 550تومن:هواوی جی 510
تا 450تومن:هواوی وای 300
تا 370تومن: lg l3 II
اینا تو رنج قیمت خودشون بیش از همه ارزش خرید دارند

بالا