aquaquest
Registered User
- نوشتهها
- 506
- لایکها
- 25
سلام
بودجه: تا 400-1300 ( هرچی ارزون تر بهتر :دی )
انتظارات:
دو سیم کارته بودن و راحتی استفاده از هر دو سیم کارت برای تماس و اینترنت
کیفیت مکالمه
وب گردی ( روزی دو سه ساعت )
پخش موسیقی ( بیش تر با هندزفری )
صفحه نمایش بزرگ و مناسب جهت خواندن کتاب PDF
خیلی گوشی خاصی نمی خوام باشه، بیش تر برای مکالمه می خوام و خواندن کتاب و چند ساعتم وبگردی، باطریش مهمه که دوام داشته باشه چون وبگردی را به وایفای وصل میشم، صفحه نمایششم چشمو اذیت نکنه.
خودم نظرم روی خرید LG G3 Dual و یا LG G4 32GB Dual SIM هست که قیمت بدون گارانتیشون حدود 260 هزار تفاوت قیمتشونه ولی خب امکانات خیلی ویژه ای ندیدم توی نسخه ی جدیدتر!
یه سوالم در مورد گارانتی از دوستان داشتم که لازمه یا نه! چون خودم که تا حالا با گارانتی نگرفتم و قیمت هایی هم که برای این دو تا گوشی که چک کردم دیدم، حداقل 250 هزار تومان هزینه گارانتیشه!!!
ممنون
بودجه: تا 400-1300 ( هرچی ارزون تر بهتر :دی )
انتظارات:
دو سیم کارته بودن و راحتی استفاده از هر دو سیم کارت برای تماس و اینترنت
کیفیت مکالمه
وب گردی ( روزی دو سه ساعت )
پخش موسیقی ( بیش تر با هندزفری )
صفحه نمایش بزرگ و مناسب جهت خواندن کتاب PDF
خیلی گوشی خاصی نمی خوام باشه، بیش تر برای مکالمه می خوام و خواندن کتاب و چند ساعتم وبگردی، باطریش مهمه که دوام داشته باشه چون وبگردی را به وایفای وصل میشم، صفحه نمایششم چشمو اذیت نکنه.
خودم نظرم روی خرید LG G3 Dual و یا LG G4 32GB Dual SIM هست که قیمت بدون گارانتیشون حدود 260 هزار تفاوت قیمتشونه ولی خب امکانات خیلی ویژه ای ندیدم توی نسخه ی جدیدتر!
یه سوالم در مورد گارانتی از دوستان داشتم که لازمه یا نه! چون خودم که تا حالا با گارانتی نگرفتم و قیمت هایی هم که برای این دو تا گوشی که چک کردم دیدم، حداقل 250 هزار تومان هزینه گارانتیشه!!!
ممنون