• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید گوشی هوآوی Y511

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
سلام
الان هوآوی Y511 تقریبا 370 قیمت میخوره میخوام ببینم تا همین قیمت گوشی پیدا میشه که بهتر از Y511 باشه ؟ چیزی که اولویت دارن سخت افزار گوشیه

خواهشا 370 تومن به پایین

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
توی همین رنج این گوشی خوبه اگه گارانتی دار بگیری بهتره ... چون شاید قطعاتش کم باشه تو بازار

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
من Y511 را حدودا یک ماهی هست خریدم
از نظر ظاهری خیلی میپسندمش واقعا قشنگ زده
دوربین عملا نداره
تو روز معمولا یک بار را هنگ میکن
کیفیت صفحش نسبت به قیمتش عالیه
ویدیو 720 هم پخش میکن
داغ نمیکن
با بعضی از بازی ها مشکل داره

بازم امری باشه در خدمتم
اما در کل من راضیم و به نظرم بهتر از y300

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
من Y511 را حدودا یک ماهی هست خریدم
از نظر ظاهری خیلی میپسندمش واقعا قشنگ زده
دوربین عملا نداره
تو روز معمولا یک بار را هنگ میکن
کیفیت صفحش نسبت به قیمتش عالیه
ویدیو 720 هم پخش میکن
داغ نمیکن
با بعضی از بازی ها مشکل داره

بازم امری باشه در خدمتم
اما در کل من راضیم و به نظرم بهتر از y300
ممنون
روزی یکبار هنگ میکنه ؟ o_O چه بد
دقیقا چه بازیهایی رو نمیکشه ؟ فکر میکردم cpu و گرافیکش قوی باشه شاید هم چون رمش 512 هست اینجوریه
دوربین هم اصلا واسم مهم نیست
باطریش چطوره ؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بخاطر رمش بازی های سنگین رو زیاد نمیتونه اجرا کنه .... صفحه بزرگش یکی از مزیت هاشه
پردازشگرش هم درسته دو هسته ایه ولی زیاد نباید ازش انتظار داشت:)

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
ممنون
روزی یکبار هنگ میکنه ؟ o_O چه بد
دقیقا چه بازیهایی رو نمیکشه ؟ فکر میکردم cpu و گرافیکش قوی باشه شاید هم چون رمش 512 هست اینجوریه
دوربین هم اصلا واسم مهم نیست
باطریش چطوره ؟

باطریش خوب حدودا 1 روز 1 روز و نیم با وای فای همیشه روشن دووم میاره
من کلا 6 7تا بازی روش نصب کردم که دوتاش بالا نیومد اسمش فکر کنم sheep happen بود یکی دیگه هم puo یه همچین چیزی
تازه اگر رمت یک خورده نا میزون باشه روزی 20 30 بار هنگ میکن یه جوری هنگ میکن که فقط باید باطری را دربیاری اما این جوری تقریبا تو روز یک بار گاهی وقتا 3 روز هم هنگ نمیکن اما خوب متغیر
در کل خیلی خیلی راضیم ازش

aminika

Registered User
لایک‌ها
10
گوشی خوبیه من قبلا داشتم. فقط رم کمش اذیت میکنه که بعد از نصب چندتا برنامه کاملا مشخص میشه! برای من که همش 85 تا 90 درصد رم درگیر بود بدون هیچگونه کار خاصی. به هر حال اگه دوریین برات مهم نیست تو این قیمت خوبه

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
y511 نزدیکه 4 ماهه دارم .
یک بارم هنگ نکرده . رم 512 به هیچ وجه اذیت نمی کنه ، اسفالت 8 و real racing و modern combat رو هم خیلی روون اجرا می کنه ،باطری 2 روز فیکس با رایتل و ایرانسل و وایرلس همیشه انلاین نگه میداره .

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اگه اشتباه نکنم 2 سیم هستش
کسی میتونه از 2 سیم بودنش بگه چجوریه . مثل بعضی گوشیای بدردخنور الکی 2 سیمه یا اینکه واقعا مثل این میمونه که 2 تا گوشی خوب تو دستته و همزمان فعاله؟
تایپ باهاش چجوریه اس ام اس زیاد دادن هنگ نمیکنه؟
دقت تاچش جچوریه ؟

soheildvb

Registered User
لایک‌ها
85
اگه اشتباه نکنم 2 سیم هستش
کسی میتونه از 2 سیم بودنش بگه چجوریه . مثل بعضی گوشیای بدردخنور الکی 2 سیمه یا اینکه واقعا مثل این میمونه که 2 تا گوشی خوب تو دستته و همزمان فعاله؟
تایپ باهاش چجوریه اس ام اس زیاد دادن هنگ نمیکنه؟
دقت تاچش جچوریه ؟
من فون پد 7 دارم و گوشیمم 511 هستش .
دقت تاچش خیلی خوبه ، خدایی از فون پد بهتره .
دوسیم کارت درست درمونه ، با مقایسه با گوشی 800 تومنی برادرم که سونی xperia c هستش از لحاظ تنظیمات و کارائی هیچ فرقی با هم از لحاظ سیم کارتی ندارن .
تازه xperia c فقط رو سیم 1 میتونه 3g اکتیو داشته باشه اما هواوی 511 رو هر دو سیم میشه رایتل انداخت :D
همزمان هم فعال و میزونه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اوه این تاپیک خودمه که o_O اون موقع قرار بود هواوی Y511 بگیرم ولی پشیمون شدم جاش Nokia x گرفتم و از اونجایی که یکی از بستگان همین گوشی رو خرید تونستم باهاش کار کنم و تستش کنم این نظر منه

موبایل باصرفه اییه از نظر نسبت قیمت به کارایی یکی از بهترینهاست با این قیمت یکی از بهترین سخت افزارها رو داره توی بنچمارک نرم افزار AnTuTu امتیاز شگفت انگیز بالای 11 هزار رو ثبت میکنه cpu دو هسته ایی با فرکانس 1.3 گرافیک قوی mali 400 اندازه صفحه نمایش 4.5 اینچ که بنظرم معقولترین اندازه صفحه نمایشه از نکات مثبت این گوشی هست
اما دوربین خیلی ضعیفی داره با 3 مگاپیکسل حساب ویژه ایی رو عکس گرفتن باز نکنید با کمی کمبود نور کلا عکس گرفتن رو فراموش کنید هر چند که خودم ضعف دوربین رو ملاک نخریدنش قرار ندادم اما واقعا دوبینش ضعیفه
نکته بعدی اینه هرچند که اندازه صفحه نمایش بسیار خوبه اما کیفیت صفحه نمایش و مخصوصا زاویه دید خیلی ضعیفه موبایل رو به هر طرف بچرخونی افت دید زیادی رو مشاهده میکنی بخصوص اگر موبایل رو کمی به پایین متمایل کنی صفحه نمایش فاجعه میشه
در کل من بخاطر کنار نیومدن با برند هوآوی و زاویه دید افتضاح و با وجود قیمت مناسب و سخت افزار خوب قید خریدشو زدم

ahmad-2012

Registered User
لایک‌ها
265
y511 نزدیکه 4 ماهه دارم .
یک بارم هنگ نکرده . رم 512 به هیچ وجه اذیت نمی کنه ، اسفالت 8 و real racing و modern combat رو هم خیلی روون اجرا می کنه ،باطری 2 روز فیکس با رایتل و ایرانسل و وایرلس همیشه انلاین نگه میداره .
داداش واقعا با این گوشی آسفالت 8 اجرا کردی؟
همه مرحله ها رو با میکرد؟
راستی از حافظه رمش چقدر خالی میمونه؟؟؟؟

بالا