• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید گوشی !!! کمک کنید دوستان

قسطنطنیه

Registered User
لایک‌ها
19
سلام یه گوشی میخوام بخرم که اولین چیز برام باطری هستش !!! زیاد نت میرم با گوشی میخوام زود خالی نکنه ! ایفون اچ تی سی سامسونگ سونی و.... مدلش رو بگید بهم ممنون
اول باطری
دوربین خوب
صدای اسپیکر خوب

باطری ایفون 5 چطوره ؟

قسطنطنیه

Registered User
لایک‌ها
19
حالا شما نامحدود حساب کن داداش :D ولی 1400-1500

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
برا این نیاز هایی که دارید به نظرم زیاده این همه هزینه کردن.یه گوشی700تومنی هم کارتون را راه میندازه.و حتی گوشی های پایینتر.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
سونی اکسپریا اس پی
باتری قوی
دوربین8 خوب
صفحه نمایش4.6 اینچی اچ دی
قیمت مناسب

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
اگه باطری خیلی مهمه برات ریزر مکس بخر.وگرنه نوت2 هم باطریش خوبه.ولی ریزر مکس خدایه باطریه

Sent from my GT-I8190

قسطنطنیه

Registered User
لایک‌ها
19
ممنون دوستان همونطور گفتم میخوام باطریش قوی باشه ، زیاد نت میرم با گوشی مخصوصا شبکه های اجتماعی میخوام باطریش زود خاللی نشه ! نگفتید باطری ایفون تعریفی هست ؟

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
ممنون دوستان همونطور گفتم میخوام باطریش قوی باشه ، زیاد نت میرم با گوشی مخصوصا شبکه های اجتماعی میخوام باطریش زود خاللی نشه ! نگفتید باطری ایفون تعریفی هست ؟

خب پس همون موتورولا ریزر مکس بهترین گزینست

http://www.mobile.ir/phones/specifications-36817-motorola-razr-maxx.aspx

Sent from my GT-I8190

قسطنطنیه

Registered User
لایک‌ها
19
طی مطالعات اخیر فهمیدم باطری خیلی قوی داره :D 3300 میلی آمپر ساعت

قسطنطنیه

Registered User
لایک‌ها
19
ساپورت موتورولا چطوره ؟ کلا چطور گوشی هایی هستن؟

ashkanshah

Registered User
لایک‌ها
11
دوست گرامی razr maxx گوشی بسیار خوب و خوش ساختی است از موتورولا هم بدنه قوی هم صفحه بزرگ (به اندازه کافی) خود من یکی دارم به علاوه یک atrix 2 که برای نت از ریزر استفاده می کنم همین طور برای بازی با اینکه atrix هم باطری خوبی داره اما اضلا به پای ریزر نمی رسه. تنها چیزی که هست اینه که بسیار نایاب شده این گوشی و خودم که دنبال یکی دیگه بودم آخرش گفتم از خارج از کشور برام بیارند. به هر حال الان رو دست باطری این گوشی نیست چون واقعا ۳۳۰۰ هست نه فقط در حرف. البته razr 910 رو با razr maxx اشتباه نگیری یه وقت. من سیم کارت رایتل رو با ریزر استفاده می کنم ۲۴ ساعته 3g به شبکه وصله نزدیک به ۱ هفته هم شارژ نگه می داره.

قسطنطنیه

Registered User
لایک‌ها
19
دوست گرامی razr maxx گوشی بسیار خوب و خوش ساختی است از موتورولا هم بدنه قوی هم صفحه بزرگ (به اندازه کافی) خود من یکی دارم به علاوه یک atrix 2 که برای نت از ریزر استفاده می کنم همین طور برای بازی با اینکه atrix هم باطری خوبی داره اما اضلا به پای ریزر نمی رسه. تنها چیزی که هست اینه که بسیار نایاب شده این گوشی و خودم که دنبال یکی دیگه بودم آخرش گفتم از خارج از کشور برام بیارند. به هر حال الان رو دست باطری این گوشی نیست چون واقعا ۳۳۰۰ هست نه فقط در حرف. البته razr 910 رو با razr maxx اشتباه نگیری یه وقت. من سیم کارت رایتل رو با ریزر استفاده می کنم ۲۴ ساعته 3g به شبکه وصله نزدیک به ۱ هفته هم شارژ نگه می داره.

واجب شد یکی بخرم :D ساخت کجاست گوشی شما ؟

ashkanshah

Registered User
لایک‌ها
11
واجب شد یکی بخرم :D ساخت کجاست گوشی شما ؟

گوشی من دیزاین موتورولا و مونتاژ چین هست. البته اینم بگم من مکس رو پیشهاد دادم چون این مدل از موتورولا به ایران وارد شد. اما مدل های دیگه هم داره با همین باطری قوی و سخت افزار بهتر مثلا razr maxx hd یا razr i یا razr hd و... که با کمی جستجو در نت می تونید همه گوشی های خانواده razr موتورولا رو ببینید و با هم مقایسه کنید. همون طور که گفتم این گوشی بسیار کم یاب شده اگر فامیلی در خارج از کشور داشته باشید می تونید بگید براتون gsm unlocked یکی از مدل های بالا رو بیارن. همه این مدل ها باطری های نیرومندی دارند. در سایت ebay که پر است از این مدل ها. در کل به نظر من از نظر باطری رو دست موتورولا نیست.

بالا