• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید گوشی xperia z ultra

reza210387

Registered User
لایک‌ها
20
مدل C6833 نسل چهار داره و مدل C6802 فقط نسل سه داره، یه مدل C6806 نسل چهار هم هست که ندیدم اینجا، از لحاظ سخت افزاری فرقی ندارن.
مدل اولی رو چند هفته پیش داشتم، فروختم مدل دومی رو خریدم. هر دوتا رو با نسل سه رایتل استفاده کردم ولی سیم نسل چهار تست نکردم. الانم مدل دومی رو با اینترنت نسل سه ایرانسل استفاده میکنم.

Sent from my C6802 using Tapatalk

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
گوشی خوبیه فقط اندازش یکم ناجوره هرکی داشته میدونه لامصب خیلی حاشیه داره یعتی چه بالاش چه دور صفحه نمایشش اگر حاشیه نداشت ابعادش خیلی بهتر میشد الکی حاشیه داره.ولی خب درنظر بگیرین که گوشی 2-3 سال پیشه و تکنولوزیش یکم نسبت به الان قدیمیه دوربین و ...ولی کلا گوشیه خوبیه

reza210387

Registered User
لایک‌ها
20
کیارش این لامصب اسمش روشه دیگه اولترا
یعنی خیلی خیلی بزرگ، با اندازش کلا حال کردم، حاشیه زیاد داره ولی ضایع نیست، با رابط کاربریش حال کردم، باتریشم بین بد و بدتر بد هست، یه جورایی حال میده، بزرگترین فبلت بازار

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
کیارش این لامصب اسمش روشه دیگه اولترا
یعنی خیلی خیلی بزرگ، با اندازش کلا حال کردم، حاشیه زیاد داره ولی ضایع نیست، با رابط کاربریش حال کردم، باتریشم بین بد و بدتر بد هست، یه جورایی حال میده، بزرگترین فبلت بازار

من جای تو بودم یه نگاه به گوشی جدید سونی میکردم.یکم دست نگه داری میاد:C5 ULTRA

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
Z ultra حرف نداره عالیه
اگر سایز بزرگ میخوای این تنها گوشی بازاره.
پشتیبانی خیره کننده سونی خیلی لذت بخشه، برای گوشی 2013 اندروید 5 داده، کیفیت عالی، صفحه نمایش عالی.
فقط باتری و کیفیت دوربین در حد اعلا نیست وگرنه بقیه موارد فوق العاده
مث این، گوشی دیگه ای نیست، فقط گلکسی مگا سامسونگ هست که سامسونگ مفتش گرونه.

بالا