• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید گوشی

sata1

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اوضاع مالی بد جوری بهم ریخته است و گوشی فعلی هم متاسفانه افتاد رفت زیر لاستیک ماشین

میخام تا سقف 100 تا 150 تومان گوش بگیرم

خواستم بدونم این گوشیهای چینی که مثلا" برابر اصل است :دی همین مدلهای htc , سامسونگ گالگسی 3 و ... پیشنهاد میشه خرید یا نه ؟

کلا" ارزش 150 تومان رو داره تا یه چند ماهی باهاش کار کرد ؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام
اوضاع مالی بد جوری بهم ریخته است و گوشی فعلی هم متاسفانه افتاد رفت زیر لاستیک ماشین

میخام تا سقف 100 تا 150 تومان گوش بگیرم

خواستم بدونم این گوشیهای چینی که مثلا" برابر اصل است :دی همین مدلهای htc , سامسونگ گالگسی 3 و ... پیشنهاد میشه خرید یا نه ؟

کلا" ارزش 150 تومان رو داره تا یه چند ماهی باهاش کار کرد ؟

درود،

یِ هازل هست. 115 میده فروشندش فکر کنم. صفش خط و خش داره. طالب بودی، پی ام بده تا بِ فروشندش وصلت کنم.

پ. ن. برای مشورت فقط میتونم بگم بهیچ عنوان گوشی چینی نگیرین. موقعِ فروش نمیخرن ازتون.

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوست عزیز گوشی های چینی در ایران که بدل اصلی هستند صرفا بخاطر شباهتشون گرون فروخته میشه و هر مدلی که شبیه تر باشه گرون تر مثلا 4s چینی از 100 شروع می شه و تا 250 هم رسیده در صورتی که همه از بانه وارد میشه و بیشترین قیمتی که هست تا 60 70 تومانه ککه متاسفانه داره سو استفاده میشه

sata1

Registered User
لایک‌ها
0
پس بیخیال چینی بشم :دی

حالا یه گوشی که بین 100 تا 150 باشه چی بگیرم ؟

البته این گوشی رو من موقتا" میخام داشته باشم بعدش تصمیم دارم یه گالگسی اس یا اس 2 بگیریم

فعلا" اوضاع مالی مناسب نیست

به هر حال ممنون از دوستان لطفا" بازم نظر بدید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
پس بیخیال چینی بشم :دی

حالا یه گوشی که بین 100 تا 150 باشه چی بگیرم ؟

البته این گوشی رو من موقتا" میخام داشته باشم بعدش تصمیم دارم یه گالگسی اس یا اس 2 بگیریم

فعلا" اوضاع مالی مناسب نیست

به هر حال ممنون از دوستان لطفا" بازم نظر بدید

دوست عزیزم گشت و گذاری در بازارچه داشته باشید .فقط این نکته که از خرید گوشی های عتیقه پرهیز کنید و گوشیهای بورس بازار مثل کوربی و امثال اون رو بخرید که انشاالله موقع فروش و خرید گوشی بالاتر دچار مشکل نشید و این رو هم متذکر بشم که حتما گوشی دست دوم بخرید تا ضرر نکنید بلکه سودم کنید
موفق باشید

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

جهت اطلاع شما دوست عزیز هم بگم که تمامی این گوشی های چینی جز جنسهای درجه 3 به پایین هستند و این که می گن کیفیت بالا و ... دروغی بیش نیست.خودم به شخصه در سفری که به چین داشتم دیدم جلوی چشمام به یه نفری که برای خرید گوشی های این مدلی اومده بود به دوستش می گفت آشغال خرا اومدن و رفیقم وقتی برام ترجمه کرد واقعا حالم گرفته شد.چرا ایران به این شکوه و عظمت نباید خودش گوشی های با امکانات بسازه؟؟؟

بالا