• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید گوشی

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
دوستان با حدود 1500 چه گوشی مناسبی میشه تهیه کرد؟
ضد آب بودن برام مهم نیست بیشتر کیفیت سخت افزاری مهمه و تا حدودی هم زیبایی.
نظر خودم گلکسی اس 6 هستش.
اگر ایده یا پیشنهاد بهتر دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
سلام
lg g4 نظر بنده هست فقط همینو ذکر کنم که کیفیت ساختشون قابل مقایسه نیست اصلا و ابدا

Y K

Registered User
لایک‌ها
263
درود .دوست عزیز با این پول بهترین گزینه xiaomi mi5 هست 64 گیگ شاید یکم بالا پایین داشته باشه از نظر قیمت

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
به نظر بنده بهترین گزینه باززار در حال حاضر در این رنج قیمتی Samsung Galaxy S6 می باشد .
در حافظه داخلی های 32 و 128 گیگ و در دو مدل تک و دو سیم در بازار موجود است.

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
سلام
lg g4 نظر بنده هست فقط همینو ذکر کنم که کیفیت ساختشون قابل مقایسه نیست اصلا و ابدا
درود .دوست عزیز با این پول بهترین گزینه xiaomi mi5 هست 64 گیگ شاید یکم بالا پایین داشته باشه از نظر قیمت
به نظر بنده بهترین گزینه باززار در حال حاضر در این رنج قیمتی Samsung Galaxy S6 می باشد .
در حافظه داخلی های 32 و 128 گیگ و در دو مدل تک و دو سیم در بازار موجود است.
نظرتون درباره apple iphone SE چیه؟

ممنون از راهنمایی صمیمانتون

Y K

Registered User
لایک‌ها
263
بنظرمن ایفونseاز نظر سایز کوچیکه بدرد اینترنت و فیلم دیدن نمیخوره .امروز قیمت گرفتمmi5تو بعضی فروشگاها 1550 همچیزش از ایفونseسرتره

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
نظرتون درباره apple iphone SE چیه؟

ممنون از راهنمایی صمیمانتون
دروود بر شما
اگر بگم امروز ایفون SE در تهران چند بود الان چون تازه امده در بازار حدود 3 تومن هست البته قیمت قطعا خیلی پایین تر می اید اما باید یکی دو ماه صبر کرد
من هم با نظر دوستمون در خصوص سایز صفحه برای اینترنت موافقم

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
بنظرمن ایفونseاز نظر سایز کوچیکه بدرد اینترنت و فیلم دیدن نمیخوره .امروز قیمت گرفتمmi5تو بعضی فروشگاها 1550 همچیزش از ایفونseسرتره
شیائومی برای بنده شناخته شدده نیست اما خب از لحاظ نرم افزاری مطمئن هست؟ مثلا گوشی هایی مثل هواوی دیدم اپلیکیشین هایی که قبلا درست ساپورت میکرد رو بعد از ی مدت خیلی بد باز میکنه یا وسطش میبنده و اینجور داستانا. هنگ و کندی! حالا هزاریم از اپ هایی مثل کلین مستر و ... استفاده کنیم!
دروود بر شما
اگر بگم امروز ایفون SE در تهران چند بود الان چون تازه امده در بازار حدود 3 تومن هست البته قیمت قطعا خیلی پایین تر می اید اما باید یکی دو ماه صبر کرد
من هم با نظر دوستمون در خصوص سایز صفحه برای اینترنت موافقم
موندم چطوری حساب کردن 399$ و 499$ رو که شده 3 ملیون!
از لحاظ کوچیک بون سایز هم 5 اینچ برام یکم بزرگه و قثط یکم عادت کردم بهش!
اما 4 اینچ راحت تره و یک دستی میشه کار کرد باهاش. مورد بعد این که فیلم که زیاد با گوشی نمیبینم اما وب گردی بعضی وقتا پیش میاد یا دسترسی به کامپیوتر نباشه مجبور باشم با گوشی کار کنم.

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
کسی پیشنهادی نداره؟

wasd76

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من گوشیم huawei ascend g750 هست دوربینش و باتریش راضیم نمیکنه 4G هم نداره OTG هم ساپورت نمیکنه! واسه همین میخوام بفروشمش و یه گوشی جدید بخرم
بودجه ام تهایتش 1/500 هستش...بنظرتون Xiaomi Mi 5 بخرم خوبه؟؟؟ آیا ارزش خرید داره؟ قیمتش پایین تر میاد؟ اگر هم گوشی دیگه ای مد نظرتون هست بگید ممنون میشم!!!

Y K

Registered User
لایک‌ها
263
سلام
من گوشیم huawei ascend g750 هست دوربینش و باتریش راضیم نمیکنه 4G هم نداره OTG هم ساپورت نمیکنه! واسه همین میخوام بفروشمش و یه گوشی جدید بخرم
بودجه ام تهایتش 1/500 هستش...بنظرتون Xiaomi Mi 5 بخرم خوبه؟؟؟ آیا ارزش خرید داره؟ قیمتش پایین تر میاد؟ اگر هم گوشی دیگه ای مد نظرتون هست بگید ممنون میشم!!!
درود.گوشی ارزش خرید داره بنصبت اس7 که2200پولشه قیمتشو چون از همون ورودش به بازار پایین هست به این زودیا پایین نمیاد

wasd76

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میتونه بیاد تلگرام راهنماییم کنه واسه خرید گوشی؟
my telegram
@Alireza_tjk
telegram.me/Alireza_tjk

بالا