داشتن اتصال به گوشی برای تریگر کردن شاتر و کنترل دوربین و انتقال فایل مهمه؟والا تفریحی عکاسی میکنم. خانوادگی گاهی هم منظره. یه لنز هم واسه پرتره میخوام
خواستم بدونم با کدومیک از این موارد خروجی با کیفیت تری میتونم داشته باشم
با سلام خدمت شما دوست عزیز!نه خیلی مهم نیست. یعنی به نظر شما خیلی کاربردیه؟
والا میخوام کوچ کنم به نیکون. عکسای شارپتری میگیره به نظرمبا سلام خدمت شما دوست عزیز!
اگه می خوای دوربینی باشه باهاش عکاسی پرتره رو انجام بدی با پولی که شما داری می تونید ۷۰۰ دی کانن بگیری که قیمت مناسبی رو هم داره که با یه لنز ۱۸_۱۳۵ حدودا ۲۱۰۰ در می آید ولی شما توجه کن همه هزینه نمی تونی دوربین بخری چون کیف ، مموری ، محافظ لنز و اینا رو هم نیاز داری دوست عزیز.
اگه امکانش رو داری بودجه رو به ۲۵۰۰ افزایش بدی خیلی بهتره وگرنه بازم می تونی ۷۰۰ دی رو با لنز ۱۸_۵۵ خریداری کنی بعدا یه لنز ۵۰ بگیری یا هر چی که خواستی گرامی.
اگر سوالی بود در خدمتم.
شاد باشید
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
تصمیم گیرنده نهایی شما هستید دوست عزیز نیکون هم دوربین خوبی هستش ولی من خودم کنون دارم و دوستانم نیکون دارن ولی انچنان تغییر محسوسی نیست و لنز های کنون معمولا دیدم تو بازار ارزون تره مثلا ۵۰ با اف ۱.۴ بندرعباس الان ۱۰۸۰ من خریدم ولی نیکون ۱۴۰۰ هستش.والا میخوام کوچ کنم به نیکون. عکسای شارپتری میگیره به نظرم
سلام دوست عزیزسلام
دوستان من با این بودجه میخوام یه دوربین بخرم. نظر خودم دوربین و لنز دست دوم هست واسه خرید. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.