saeid raga
کاربر تازه وارد
---------- ---------
دوستان عزیز سلام. همینطور که مشخصه قصد خرید 4s دارم اما قبلش چندتا سوال از دوستان آیفون باز که شکر خدا کم هم نیستن دارم که امیدوارم کمکم کنین
از اونجایی که میگن ندانستن عیب نیست و نپرسیدن عیب است سوال هامو شروع میکنم..:
1: چرا باید آیفون بخرم با این هزینه و مثلاً sIII (البته کلاً تا حالا سامسونگ نداشتمو علاقه هم ندارم بهش) ، وان ایکس یا سنسیشن نخرم؟
2: تفاوت پارت نامبرهای کشورهای مختلف چیه و چرا پارت نامبر امارات رو هیچکس نمیپسنده و بهترین پارت نامبر برای کدوم کشوره؟
3: هدف از جیلبرک کردن چیه و چه معایبی داره اینکار؟
4: تفاوت آنلاک فکتوری و غیر فکتوری چیه؟
5: به نظرتون آیفون5 کی میاد و چقدر اختلاف قیمت داره؟
(ضمناً توضیح بدم که تا حالا با اپل کار نکردم و الان هم hd2 دارم که میخوام بفروشمش)
پیشاپیش خیلی ممنونم از دوستای عزیزی که راهنماییم میکنن
منتظر کمکتون هستم و جبران میکنم در حد توان(بنده تو پاساژ کامپیوتر رضا شاغل هستم و اگه کاری از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم)
دوستان عزیز سلام. همینطور که مشخصه قصد خرید 4s دارم اما قبلش چندتا سوال از دوستان آیفون باز که شکر خدا کم هم نیستن دارم که امیدوارم کمکم کنین
از اونجایی که میگن ندانستن عیب نیست و نپرسیدن عیب است سوال هامو شروع میکنم..:
1: چرا باید آیفون بخرم با این هزینه و مثلاً sIII (البته کلاً تا حالا سامسونگ نداشتمو علاقه هم ندارم بهش) ، وان ایکس یا سنسیشن نخرم؟
2: تفاوت پارت نامبرهای کشورهای مختلف چیه و چرا پارت نامبر امارات رو هیچکس نمیپسنده و بهترین پارت نامبر برای کدوم کشوره؟
3: هدف از جیلبرک کردن چیه و چه معایبی داره اینکار؟
4: تفاوت آنلاک فکتوری و غیر فکتوری چیه؟
5: به نظرتون آیفون5 کی میاد و چقدر اختلاف قیمت داره؟
(ضمناً توضیح بدم که تا حالا با اپل کار نکردم و الان هم hd2 دارم که میخوام بفروشمش)
پیشاپیش خیلی ممنونم از دوستای عزیزی که راهنماییم میکنن
منتظر کمکتون هستم و جبران میکنم در حد توان(بنده تو پاساژ کامپیوتر رضا شاغل هستم و اگه کاری از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم)