• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید iphone 4s -- نیازمند راهنمایی دوستان با کوله باری از سوال

saeid raga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
---------- ---------
دوستان عزیز سلام. همینطور که مشخصه قصد خرید 4s دارم اما قبلش چندتا سوال از دوستان آیفون باز که شکر خدا کم هم نیستن دارم که امیدوارم کمکم کنین

از اونجایی که میگن ندانستن عیب نیست و نپرسیدن عیب است سوال هامو شروع میکنم..:

1: چرا باید آیفون بخرم با این هزینه و مثلاً sIII (البته کلاً تا حالا سامسونگ نداشتمو علاقه هم ندارم بهش) ، وان ایکس یا سنسیشن نخرم؟

2: تفاوت پارت نامبرهای کشورهای مختلف چیه و چرا پارت نامبر امارات رو هیچکس نمیپسنده و بهترین پارت نامبر برای کدوم کشوره؟

3: هدف از جیلبرک کردن چیه و چه معایبی داره اینکار؟

4: تفاوت آنلاک فکتوری و غیر فکتوری چیه؟

5: به نظرتون آیفون5 کی میاد و چقدر اختلاف قیمت داره؟

(ضمناً توضیح بدم که تا حالا با اپل کار نکردم و الان هم hd2 دارم که میخوام بفروشمش)

پیشاپیش خیلی ممنونم از دوستای عزیزی که راهنماییم میکنن

منتظر کمکتون هستم و جبران میکنم در حد توان(بنده تو پاساژ کامپیوتر رضا شاغل هستم و اگه کاری از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم)

saeid raga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه در این زمینه؟

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
1: چرا باید آیفون بخرم با این هزینه و مثلاً sIII (البته کلاً تا حالا سامسونگ نداشتمو علاقه هم ندارم بهش) ، وان ایکس یا سنسیشن نخرم؟
کی گفته «باید» آیفون بخرید ؟ :دی
الان به نظر من خرید SIII بهتره...
به خصوص اینکه به زودی آیفون جدید هم میاد...

با جیلبریک کردن و نصب یک برنامه خاص ٫ می تونین برنامه هایی که می خواین رو نصب کنین... یه چیزی مثل کپی خور کردن...

آنلاک باشه با هر اپراتوری می تونین با گوشی کار کنین
نباشه فقط با یه اپراتور خاص مثل AT&T

معلوم نیست

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
همونجور که پارسا جان هم گفتن الزامی نیست به اینکه آیفون بخرید، آیفون 5 هم انگار قراره مهرماه بیاد (نمیدونم درسته یا نه فقط شنیدم)، قیمتش هم معلوم نیست ولی مسلما از آیفون 4 که گرونتره و فکر کنم نزدیک 2 تومن رو باید براش کنار بزاری (البته با توجه به ظرفیتی که لازم دارید)

saeid raga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کی گفته «باید» آیفون بخرید ؟ :دی
الان به نظر من خرید SIII بهتره...
به خصوص اینکه به زودی آیفون جدید هم میاد...

با جیلبریک کردن و نصب یک برنامه خاص ٫ می تونین برنامه هایی که می خواین رو نصب کنین... یه چیزی مثل کپی خور کردن...

آنلاک باشه با هر اپراتوری می تونین با گوشی کار کنین
نباشه فقط با یه اپراتور خاص مثل AT&T

معلوم نیست

پارسا جان ممنون از راهنماییت.
یکی از دوستان پیشنهاد داد که 4 اس کارکرده بگیرم که بعد از اومدن 5 زیاد برای تبدیل کردنش ضرر نکنم که به نظرم پیشنهاد خوبی بود. فقط اینکه راهی برای تشخیص گوشی سالم و اصل از نمونه قلابی هست؟

saeid raga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونجور که پارسا جان هم گفتن الزامی نیست به اینکه آیفون بخرید، آیفون 5 هم انگار قراره مهرماه بیاد (نمیدونم درسته یا نه فقط شنیدم)، قیمتش هم معلوم نیست ولی مسلما از آیفون 4 که گرونتره و فکر کنم نزدیک 2 تومن رو باید براش کنار بزاری (البته با توجه به ظرفیتی که لازم دارید)

محسن جان همچنین ممنون از شما

فکر میکنم اگه 4 اس بگیرم بهتر باشه چون تجربه کارکردن با مک رو هم پیدا میکنم و بهتر میتونم از قابلیتهای 5 استفاده کنم.
به یکی از آشناها گفتم از دبی قیمت بگیره واسم،16 گیگ رو 1300 قیمت داده بودن یعنی هم قیمت تهران.. شنیدم تایلند ارزونتره،یه آشنا هم اونجا داریم که امیدوارم اونقدری ارزون باشه که با هزینه پست برام بصرفه

saeid raga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی اگه از تایلند برام بفرستن اینجا جواب میده؟ چه مشکلایی ممکنه پیش بیاد؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
محسن جان همچنین ممنون از شما

فکر میکنم اگه 4 اس بگیرم بهتر باشه چون تجربه کارکردن با مک رو هم پیدا میکنم و بهتر میتونم از قابلیتهای 5 استفاده کنم.
به یکی از آشناها گفتم از دبی قیمت بگیره واسم،16 گیگ رو 1300 قیمت داده بودن یعنی هم قیمت تهران.. شنیدم تایلند ارزونتره،یه آشنا هم اونجا داریم که امیدوارم اونقدری ارزون باشه که با هزینه پست برام بصرفه

خواهش میکنم.
فکر کنم همین جا بگیری بهتر باشه شاید به ریکسش نیارزه و تازه فکر نمیکنم اختلاف قیمت آنچنانی داشته باشه. میتونی همینجا توی فروم از بعضی از بچه ها که کارشون فروش گوشی هست با قیمت خوب پیدا کنی و بگیری.

saeid raga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم.
فکر کنم همین جا بگیری بهتر باشه شاید به ریکسش نیارزه و تازه فکر نمیکنم اختلاف قیمت آنچنانی داشته باشه. میتونی همینجا توی فروم از بعضی از بچه ها که کارشون فروش گوشی هست با قیمت خوب پیدا کنی و بگیری.

البته قیمت بچه ها خیلی هم منصفانه نیست :دی
1270 قیمت آکشه، یکی بدون برنامه و لوازم رو میگفت 1200
آره باید از همینجا بگیرم.فقط امیدوارم مورد مناسبی که کاملاً سالم و بدون خط باشه پیدا کنم
راستی من آخر نفهمیدم چرا پارت نامبر امارات خوب نیست یا چرا آمریکا و انگلیس خوبه. شما میتونی راهنماییم کنی؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
پارت امارات facetime نداره...همین و همین...فقط فرقشون همینه....دیگه هیچ فرقی ندارن...facetime رو هم تازه بعد از جیل بریک کردن میتونید توسط cydia اضافه کنید...کلا چیز خیلی مهمی نیست.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
البته قیمت بچه ها خیلی هم منصفانه نیست :دی
1270 قیمت آکشه، یکی بدون برنامه و لوازم رو میگفت 1200
آره باید از همینجا بگیرم.فقط امیدوارم مورد مناسبی که کاملاً سالم و بدون خط باشه پیدا کنم
راستی من آخر نفهمیدم چرا پارت نامبر امارات خوب نیست یا چرا آمریکا و انگلیس خوبه. شما میتونی راهنماییم کنی؟

به نظرم همون آک بگیرید بهتر باشه. منم منظورم کارکرده نبود چون اکثرا قیمت کارکرده ها بالاست و اختلاف چندانی با آک نداره. کلا اگه از لحاظ مالی مشکلی ندارید میارزه که یه بار خوب خرج کنید و تا مدت ها لذت ببرید.
در مورد پارت نامبر هم که مازیار جان تو پست بالا توضیح دادن.

saeid raga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پارت امارات facetime نداره...همین و همین...فقط فرقشون همینه....دیگه هیچ فرقی ندارن...facetime رو هم تازه بعد از جیل بریک کردن میتونید توسط cydia اضافه کنید...کلا چیز خیلی مهمی نیست.

اها اوکی. ممنون از راهنماییت دوست عزیز

saeid raga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم همون آک بگیرید بهتر باشه. منم منظورم کارکرده نبود چون اکثرا قیمت کارکرده ها بالاست و اختلاف چندانی با آک نداره. کلا اگه از لحاظ مالی مشکلی ندارید میارزه که یه بار خوب خرج کنید و تا مدت ها لذت ببرید.
در مورد پارت نامبر هم که مازیار جان تو پست بالا توضیح دادن.

آره اگر اختلافش با کارکرده 70-80 باشه طبیعتاً هر عقل سلیمی آک میخره..

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

خصوصا اگه تمیزی و بدون خط و خش بودن گوشی برات مهمه، چون اکثر آیفون های کارکرده خط و خش دارن (بدلیل جنس بدنه ش که خیلی زود روش خش میوفته).

saeid raga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خصوصا اگه تمیزی و بدون خط و خش بودن گوشی برات مهمه، چون اکثر آیفون های کارکرده خط و خش دارن (بدلیل جنس بدنه ش که خیلی زود روش خش میوفته).

آره تمیز بودنش خیلی مهمه. اگه مورد مناسبی پیدا نکنم همون آک باید بگیرم دیگه

tape

Registered User
لایک‌ها
505

به نظر اگه فاصله آك تا كاركرده 200 هم باشه نو بگيري بهتره چون مي خواي آيفون بگيري و مبلغ هم بالاست پس چه بهتر كه نو باشه و مطمئن باشي از اول دست خودت بوده من موندم اينايي كه آيفون مي فروشن يك قيمت هايي ميدن نزديك خشكش ! بابا بي خيالشون شو.

saeid raga

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر اگه فاصله آك تا كاركرده 200 هم باشه نو بگيري بهتره چون مي خواي آيفون بگيري و مبلغ هم بالاست پس چه بهتر كه نو باشه و مطمئن باشي از اول دست خودت بوده من موندم اينايي كه آيفون مي فروشن يك قيمت هايي ميدن نزديك خشكش ! بابا بي خيالشون شو.

آره قیمت هایی که میگن هرچند هم که گوشی تمیز و سالم باشه اما حس گوشی کارکرده خریدن و به آدم نمیده..

parhammm

Registered User
لایک‌ها
0
بخاطر IOS که سیستم عاملش هست و از هر لحاظ از آندروید و ... بهتر و سخت افزار خوب که البته 4S برای سال پیش که باید از لحاظ سخت افزار با گوشی های سال پیش مقایسه شه.

2: تفاوت پارت نامبرهای کشورهای مختلف چیه و چرا پارت نامبر امارات رو هیچکس نمیپسنده و بهترین پارت نامبر برای کدوم کشوره؟
فرق چندانی نداره فقط پارت نامبر امارات Facetime نداره که خیلی کاربردی نداره و با Cydia میتونی نصبش کنی

اگه جلبریک کنی میتونی برنامه های پولی و مجانی رو بصورت رایگان دانلود و نصب کنی و میتونی Cydia رو داشته باشی که توی Cydia کلی Tweak هست که کلی امکانات میتونی اضافه کنی به دستگاه

آنلاک فکتوری تمام اپراتور هارو جواب میده و قیمت بالاتری داره
لاک برای اپراتور خاصی هستش و قیمت پایین تری داره

کارای اپل چیزیش معلوم نیست ولی اگه قرار باشه طبق روال هرساله معرفی شه قائدتا باید 3-4 ماه دیگه معرفی شه که تا موقعی که توی بازار های اونور عرضه شه و برسه ایران و قیمتش متعادل شه نسبتا زمان زیادی رو میره

در مورد دست دوم خریدن یا نو خریدن نو بخری بهتر چون هم اینکه قیمت نو و دست دومش خیلی فرق نداره کسی که دست دوم رو میفروشه احتمالا اوایل عرضه ی این گوشی این گوشی رو خرید و اون دیگه کاری به قمیت بازار نداره قیمت میزاره که خودش ضرر چندانی نکنه فرضا قیمت بازار 1270 ایشون 1200 میده به دلیل اینکه میگه من خودم زمانی که 1500 بود خریدم :D

از اونور اوردن اگه کسی که برات از اونور قرار بیار اطلاعات داشته باشه ریسک نداره چون میتونه پارت نامبر رو سریع چک کنه که ببنه لاک یا آنلاک فکتوری تشخیص اصل از غیر اصل هم که اصلا کاری نداره اگه آنلاک فکتوری باشه هیچ ریسکی نداره. ولی اگه کسی که برات میخواد بیار وارد نیست ارزشش رو نداره با این اختلاف قیمت مگر اینکه از Apple Store رسمی بخواد بخر

بالا