• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره خرید Nokia lumia 1020 یا Samsung S5 و یا Sony Z2

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
سلام
دوستان بنظرتون در بین 3 گوشی که اسم بردم کدوم مقرون به صرفه تره که بخرم ؟
اولش میخواستم حتما وینفون بگیرم که قتی شنیدم قراره Android L بیاد دو دل شدم ! از ورژنایی که الان هستش راضی نیستم واسه همین میخواستم وینفون بگیرم ولی الان کمی دو دل شدم !
1-دوربین برام مهمه . کدوم دوربین بهتری دارن واقعا ؟ هم واسه عکاسی هم فیلمبرداری .
2-در زمینه نرم افزار کیفیت نرم افزارای ویندوزی رو چطور ارزیابی میکنین ؟
3-واسه کارای معمولی در حد جوای اس و تل دادن فقط هر کدوم چقدر شارژ نگه میدارن ؟
4-کیفیت بدنه کدوم بهتره در برابر ضربه ؟
5-این تبلیغاتی که برای امکانات دوربینای سامسونگ و سونی میکنن واقعا چقدر تو کیفیت تصاویر ضبط شده توسط این دو مدل تاثیر داره ؟
6-از نظر سرعت کدوم گوشی سرعت بهتری داره به نسبت ؟

arsamari91

Registered User
لایک‌ها
22
s5

Sent from my HTC One X using Tapatalk

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
هیچکدوم _ فقط note 3 ___ واقعا اسطوره است نسبت به قیمتش بعدش z2 شک نکن

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
عزيز اگه دوربين واست مهمه اول ١٠٢٠ بعدش z2 بعدشم s5
ولي اگه يه گوشي عالي ميخاي كه دوربينشم قابل قبول باشه not3 بخر

Sent from my iPhone using Tapatalk

angelical4076

Registered User
لایک‌ها
140
سلام،،،داداش من لوميا ١٠٢٠ رو دارم،،،در كيفيت دوربين اين گوشي به هيچ وجه شك نكن چه عكاسي چه فيلمبرداري،،،خداييش يه پا دوربين ديجيتاله واسه خودش منتهي مراتب توي آپديت بلك يه كم ضعيف شده كه انشاالله توي ٨٠١ رسمي جبران ميشه،،،من قبلا كلا با آندرويد و آي او اس كار ميكردم از وقتي كه رفتم طرف وين فون تازه فهميدم سيستم عامل چيه،،،با كمترين سخت افزار حتي كوچكترين لگي نميبيني ولي توي آندرويد هم از گاهي بايد يه ريسيت بزني كه فضاي خالي رمت رو جبران كني،،،١٠٢٠ ايراداتي هم داره مثلا باطريش با استفاده بايد هر روز شارژ بشه ولي خوبيش به اينه كه زود شارژ ميشه ،،، كيفيت ساخت سريهاي لوميا واقعا مثال زدني و قابل تحسينه هر چند من كيفيت ساخت موتورولا و اچ تي سي رو بيشتر قبول دارم مخصوصا ام٨ كه محشره،،،
به نظر من ام٨ هم به گزينه هات اضافه كن ،،،،باطري ام٨ فوق العادست بدي كه از ام٨ ديدم دوربينشه كه متاسفانه در حد گزينه هاي انتخابي شما نيست ولي جداي از دوربين از همشون توي آندرويد سرتره،،،
اگر نظر من رو بخواي به شخصه اصلا اس٥ رو پيشنهاد نميكنم نميگم بده ولي من اصلا تجربه ي خوبي از اس٤ اش نداشتم و بعد خريدش پشيمون شدم و ديگه هم طرف سامسونگ نميرم،،،،
در مورد زد٢ چون كمپاني سوني توي توليدش به مشكل بر خورده تازه داره به توليد انبوه ميرسه و تجربه ي كاري باهاش رو ندارم متاسفانه ولي اگر بخواد مثل پرچمدار قبليش يعني زد١ باشه كه اصلا حرفي واسه گفتن نداره مخصوصا رزولوشن صفحه كه واقعا افتضاحه هر چند روي كاغذ خيلي حرفها داره،،،

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
نهایت نهایت نهایت 5 اینج !
note3 فبلت خوبیه ولی اندازه بزرگی داره . 5 اینچ نهایت سایزیه که میشه تحملش کرد !!

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
عجب غولیه هاااا !
الان مشخصاتش رو نگاه کردم . ولی حیف خیلی بزرگه . واسه خواهرم میخوام بخرم و به همین دلیل فکر نمیکنم واسه یه خانوم بیشتر از 5 اینچ سایز مناسبی باشه .

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
سلام،،،داداش من لوميا ١٠٢٠ رو دارم،،،در كيفيت دوربين اين گوشي به هيچ وجه شك نكن چه عكاسي چه فيلمبرداري،،،خداييش يه پا دوربين ديجيتاله واسه خودش منتهي مراتب توي آپديت بلك يه كم ضعيف شده كه انشاالله توي ٨٠١ رسمي جبران ميشه،،،من قبلا كلا با آندرويد و آي او اس كار ميكردم از وقتي كه رفتم طرف وين فون تازه فهميدم سيستم عامل چيه،،،با كمترين سخت افزار حتي كوچكترين لگي نميبيني ولي توي آندرويد هم از گاهي بايد يه ريسيت بزني كه فضاي خالي رمت رو جبران كني،،،١٠٢٠ ايراداتي هم داره مثلا باطريش با استفاده بايد هر روز شارژ بشه ولي خوبيش به اينه كه زود شارژ ميشه ،،، كيفيت ساخت سريهاي لوميا واقعا مثال زدني و قابل تحسينه هر چند من كيفيت ساخت موتورولا و اچ تي سي رو بيشتر قبول دارم مخصوصا ام٨ كه محشره،،،
به نظر من ام٨ هم به گزينه هات اضافه كن ،،،،باطري ام٨ فوق العادست بدي كه از ام٨ ديدم دوربينشه كه متاسفانه در حد گزينه هاي انتخابي شما نيست ولي جداي از دوربين از همشون توي آندرويد سرتره،،،
اگر نظر من رو بخواي به شخصه اصلا اس٥ رو پيشنهاد نميكنم نميگم بده ولي من اصلا تجربه ي خوبي از اس٤ اش نداشتم و بعد خريدش پشيمون شدم و ديگه هم طرف سامسونگ نميرم،،،،
در مورد زد٢ چون كمپاني سوني توي توليدش به مشكل بر خورده تازه داره به توليد انبوه ميرسه و تجربه ي كاري باهاش رو ندارم متاسفانه ولي اگر بخواد مثل پرچمدار قبليش يعني زد١ باشه كه اصلا حرفي واسه گفتن نداره مخصوصا رزولوشن صفحه كه واقعا افتضاحه هر چند روي كاغذ خيلي حرفها داره،،،
در کل باهات موافقم . خصوصا Z1 رو خوب اومدی . واسه اون یکی خواهرم Z1 خریدم که واقعا پشیمونم . مخصوصا دوربینش اصلا چنگی به دل نمیزنه . در حد یه پرچمدار افتضاح بود . S4 یه سر و گردن بالاتره ازش . ولی کیفیت ساخت خوبی داره . در کل زیاد با سونی موافق نیستم . دوربینش که افتضاح بود ، UIF هم افتضاحه . در کل Sony رو تو برنامه نویسی با توجه به Open Sourse بودن آندروئد ضعیف دیدم به نسبت سایرین خصوصا HTC . ولی وقتی میای تبلیغات Z2 رو نگاه میکنی یکم دو دل میشی !! :دی
در کل نظرتون راجب به WinPhone / Android چیه ؟ Winphone جدا میشه واسه نرم افزار روش حساب باز کرد ؟؟
یعد تو S5 سامسونگ هنوز اون مشکلاتی که تو آندروئد وجود داره رو میشه حس کرد ؟ مثل کندی سرعت ؟ نیاز به Reset کردن هرز گاهی گوشی ؟ دوربینش تو عکس برداری و فیلم برداری در برابر 1020 حرفی واسه گقتن داره ؟ Z2 چطور ؟

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
اگه میخوای یکم کمتر هزینه کنی جی 2 رو هم در نظر داشته باش.

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
اگه میخوای یکم کمتر هزینه کنی جی 2 رو هم در نظر داشته باش.
اگه واقعا Android L که قرار بیاد فرق چندانی با Android 4.4 نداشته باشه که بیشتر نطرم رو وینفون هست . اینکه دو دل شدم و این تاپیک رو زدم فقط به خاطر Android L هست که مطمئنن واسه این پرچمدارا هم ارائه میشه هست . بنظرم آندروئد الان واقعا ارزش اون بهایی رو که داردن بهش میدن رو نداره . هم سرعتش خوب نیست به نسبت وینفون هم از نظر امنیت واقعا افتضاحه . ولی خوب از نظر نرم افزار قوی هستش . البته نرم افزارش رو میشه یه جورایی باهاش کنار بیام . مخصوصا که میبینم مایکروسافت پشت وینفون ایستاده ! مطمئنا مایکروسافت باید خیلی خیلی از نظر نرم افزاری قوی تر باشه از گوگل و بقیه . بنظرم طی یکی دو سال آینده وینفون به اون چیزی که انتظار میره ازش میرسه . تو امنیت و سرعت هم که یه سر و گردن سرتره از آندروئد .
من اولش اومدم 1020 بخرم . بعد از یه طرف متوجه آندورئد L شدم که قراره به زودی معرفی بشه . از طرفی با هم امکانات S5 و حسگر ضربان قلب و اثر انگشت و دوربین و ... که آشنا شدم دیدم بهتره عجله نکنم ! از یه طرف هم Z2 ! حالا نمیدونم واقعا دوربینشون به پای 1020 میرسه یا نه؟

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
عزيز دوربين ١٠٢٠ را فداي اثر انگشتو ضربان قلبو اين جنگولك بازيا نكن
واقعا توي اين همه نرم افزار كه واسه اندرويد نوشته شده ٥٠تاش شايد بدرد بخور باشه كه اون ٥٠ تاش هم روي وينفون هست

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
عزيز دوربين ١٠٢٠ را فداي اثر انگشتو ضربان قلبو اين جنگولك بازيا نكن
واقعا توي اين همه نرم افزار كه واسه اندرويد نوشته شده ٥٠تاش شايد بدرد بخور باشه كه اون ٥٠ تاش هم روي وينفون هست

به نظر شمام این امکاناتی که میان روش مانور میدن واقعا ارزش اون همه سر و صدا رو ندارن درسته ؟ :دی اصلا کار میکنن واقعا یا چرت و پرته ؟؟!!!

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
به نظر شمام این امکاناتی که میان روش مانور میدن واقعا ارزش اون همه سر و صدا رو ندارن درسته ؟ :دی اصلا کار میکنن واقعا یا چرت و پرته ؟؟!!!

حالا شما فرض كنيد واقعا كار ميكنن
چه فايده اي داره بنظرتون؟ ٢روز باهاش كار ميكني خسته ميشي و غير فعالش ميكني

طرف ميره not3 ميخره كه توي هوا ورق بزنه
باور كن دوروز اين كارو ميكنه و بعد به حماقت خودش ميخنده

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
دوستان نرم افزارایه فارسی رایگهن و پولی که تو مارکت بازار هست واسه وینفون هم هست همه شون یا لا اقل اکثرشون ؟

یه مارکتت ایرانی که تمام برنامه هایه ایرانی رو به جز بازار داشته باشه کدومه ؟؟؟ نرم افزارایی که از بازار میگیرم گوشی رو کند کرده نزدیک 200 تان امتحان کردم فقط هم با دانلود از بازار این شکلی گوشی کند میشه

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
بازار مزخرفه
شما هرچي خاستي با كامپيوتر از سايتهاي مختلف سرچ كن
نرم افزار را با كابل به گوشي انتقال بده و نصب كن

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
حالا شما فرض كنيد واقعا كار ميكنن
چه فايده اي داره بنظرتون؟ ٢روز باهاش كار ميكني خسته ميشي و غير فعالش ميكني

طرف ميره not3 ميخره كه توي هوا ورق بزنه
باور كن دوروز اين كارو ميكنه و بعد به حماقت خودش ميخنده

حالا اگه طرف ورزش کار باشه باز یه چیزی . ما که ورزشکار نیستیم :دی
پس شما همو 1020 رو تائید میکنی درسته ؟
وضعیت نرم افزاراش چطوره تا جایی که اطلاع داری ؟

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
حالا اگه طرف ورزش کار باشه باز یه چیزی . ما که ورزشکار نیستیم :دی
پس شما همو 1020 رو تائید میکنی درسته ؟
وضعیت نرم افزاراش چطوره تا جایی که اطلاع داری ؟

نرم افزارهاي بدرد بخور نظير وايبر واتساپ تانگو ياهو و اسكايپ را من فقط نصب ميكنم
ولي خب نرم افزارهايي نظير فوت كردن توي ميكروفون كه شمع توي صفحه نمايش خاموش بشه و يا صداي انواع فارت هارو و اين مسخره بازيها شايد نباشه

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
خوب اگه نظر باشه منم نظرمو بگم
منم از همه سیستم عامل ها استفاده کردم آخرش الان وین فون 8.1 اونم روی یه گوشی ساده مثل 520 لومیا منو واقعا اضی کرده .
اکثر نرم افزار ها رو داره کافیه یه سری به وین فون سنتر بزنی تا متوجه منظورم و رشد زیاد سرعت وین فون بشی
همه نرافزارهاش اورجینال نصب میکنم اگرم پولی باشه یا تری استفاده میکنم یا نهایتش یه گیفت کارت 10 20 دلاری همه کارهاتو راه میندازه .
سرعتش هم که نیازی به تعریف نداره .
آپدیتهاشم سره موقع آماده هستش و کمترین باک رو داره خدا رو شکر
خودمم فقط تو فکر 1520 لومیا هستم که میخوام بخرمش
اینم یه عکس خوشگل از منوی گوشی خودم با وین فون 8.1
1373439859809.jpg

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
نرم افزارهاي بدرد بخور نظير وايبر واتساپ تانگو ياهو و اسكايپ را من فقط نصب ميكنم
ولي خب نرم افزارهايي نظير فوت كردن توي ميكروفون كه شمع توي صفحه نمايش خاموش بشه و يا صداي انواع فارت هارو و اين مسخره بازيها شايد نباشه

نه این نرم افزارای مسخره چیه بابا :))))
منظورم اینا نیست.منظورم بیشتر نرم افزارایی مثل :
Blue Dict : دیکشنری حرفه ای زبان
WiFi Explorer,Share It : ارسال اطلاعات با وای فای
Rec Forge : ضبط حرفه ای صدا
Taptalk که دیگه همه میدونیم چیه !
Runtastic Pro : نرم افزار واقعا حرفه ای ورزشی
Flash Carda : واسه آموزش زبانه که جدیدا نسخه آندرویدیش بعد ios اومده
و از این جور نرم افزاراست . دیگه فوت کردن و شمع و قاشق و چنگال و ... رو میخوام چیکار ?! :دی

Sent from my ST21i2 using Tapatalk 4 Beta

بالا