• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره درمورد خرید یک کامپیوتر مناسب برای محاسبات

mehdi 100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام. من به یک سیستم قوی محاسباتی نیاز دارم که بتونه محاسبات سنگین شیمی رو انجام بده. به cpu و رم بالا نیاز دارم. کارت گرافیک مهم نیست. برای کل سیستم همراه با لوازم جانبی(مانیتور با سایز معمولی یا کوچک) 1.5 تا 2 تومان. میتونم هزینه کنم.(بنظر میاد نتونم cpu هشت هسته ای -واقعی- با این بودجه تهیه کنم درسته؟) چه سیستمی پیشنهاد می کنید؟

با تشکر و درود فراوان

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
مانیتور 20 اینچ 200 تومن
یک کیس معمولی 40 تومن
پاور زیر 500 وات کارتون رو راه مینداز چونکه کارت گرافیک حرفه ای نمیخواین بخرین
اونم زیر 60 تومن
یک هارد 500 در میاد 150 تومن
یک عدد رایتر 35 تومن
یک کارت 210 جیفورس 60 تومن
کیبورد و موس و اسپیکر روی هم 50 تومن
8 گیگ رم دوتا 4 گیگ 90 تومن
------------------------------------
جمع کل 685 تومان
اگر همینطور که گفتم هزینه بکنید
میتونید بهترین cpu و مادربرد رو ببندید
cpu هم 2600 و یک مادربرد p67 بگیرید
که فکر کنم اینا روی هم 900 تومن در میاد
که میشه تقریبا 1 میلیون و نیم

mehdi 100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز شما با این بودجه میتونید یه کامیوتر با cpu i7 4 هسته ببندین. طبق گفته دوستومون. کارتون را راحت جواب میده. حتی اگر بخواین شبیه سازی بکنبن.

من مدت هاست که از قطعات و بازار خبر ندارم. چون به پی سی خوب قبل از این احتیاج نداشتم. اما یادم میاد قدیما طوری بود که اگر یه قطعه خیلی جدید و با کارایی بهتر از بقیه تو بازار بود قیمت کاذبی داشت یجورایی متناسب با افزایش قیمتش افزایش کارایی نداشت. من در مورد سی پی یو های هشت هسته ای واقعی(فیزیکال نه نرم افزاری) از کسی شنیدم و لی قیمتشو درست نمیدونم چقدر در میاد. نمیدونم کاراییشون واقعا چقدر بیشتر از این هایی هست که 4 هسته ای هستندهمینطور چون خودم وارد نیستم نمیدونم چطور با تغییر دادن این لیست پیشنهادی سیستم موزون بمونه یعنی مثلا یک قطعش مثل پاور، مادر بورد و... کم نیاره! اگر از قیمت Intel Core i7 - 3.2GHz - 960 وIntel Core i7 - 2.8GHz – 930 کسی از دوستان خبر داره بیزحمت به من اطلاع بده. معمولا کارای ما با یه پی سی معمولی باید سیستم دو روز روشن باشه تا یه محاسبه انجام بشه.
با تشکر

mehdi 100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سوال فنی دیگه هم داشتم. در صورتی که یه هارد با ظرفیت بالا مثلا 2 ترابایتی داشته باشم و نصف هاردو با فیلم اشغال کرده باشم. ایا این مساله کارایی سیستم رو پایین میاره؟ در کل چه ار تباطی میون ظرفیت بالای هارد(همینطوراشغال فضای هارد) و همچنین کارایی سیستم، سی پی یو و رم وجود داره؟ ایا با خیال راحت میتونم بخش قابل توجهی از هاردو اشغال کنم بدون اینکه افت کارایی داشته باشم؟
با تشکر

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
یه سوال فنی دیگه هم داشتم. در صورتی که یه هارد با ظرفیت بالا مثلا 2 ترابایتی داشته باشم و نصف هاردو با فیلم اشغال کرده باشم. ایا این مساله کارایی سیستم رو پایین میاره؟ در کل چه ار تباطی میون ظرفیت بالای هارد(همینطوراشغال فضای هارد) و همچنین کارایی سیستم، سی پی یو و رم وجود داره؟ ایا با خیال راحت میتونم بخش قابل توجهی از هاردو اشغال کنم بدون اینکه افت کارایی داشته باشم؟
با تشکر

سلام دوست عزیز
شما اگر یه core i 7 ببندی کارت و جواب میده. حتی همون 2.8. و این قضیه با هارد ارتباطی نداره. ( به حجم هارد ارتباطی نداره ). کار شما دقیقا به سی پی یو مربوط میشه.
با همین ای 7 شما سیستمت حدود 1 روز کارش تموم میشه.
2.8 باید تقریبا 600 باشه.

mehdi 100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام. من تا مدتی قبل قصد داشتم برای محاسبات سنگین شیمی یک pcمحاسباتی خیلی خوب بخرم یک core i7 خوب با رم فراوان و بودجه 1.5 تا 2 تومان هم برای اینکار در نظر داشتم. دوستانم اینجا سنگ تموم گذاشتن، خیلی خوب نظر دادن. اما الان کمی تردید دارم آیا یه لپ تاب core i7 با کانفیگ مشابه می تواند همان کارایی را داشته باشد که پی سی دارد؟ البته فکر نکنم بشه مثل پی سی شبانه روز روشن نگهش داشت تا محاسبه کنه. من همیشه تصورم این بوده که لپتاب با کانفیگ مشابه به اندازه یک پی سی کارایی نداره و سریعا داغ کنه و کلا آسیب ببینه!. من یک لپ تاب سونی قدیمی(با صفحه غیر واید دارم مدل SZ740که البته ال سی دیش اسیب دیده!)
موندم چیکار کنم؟! لپ تابمو ارتقاع بدم یا پی سی بخرم. اگر از کارایی لپ تاب مطمئن بودم لپ تاب میخریدم

ببخشید که سئولاتم یکم ابتداییه اما من تو همیناش موندم!:blink:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
با سلام. من تا مدتی قبل قصد داشتم برای محاسبات سنگین شیمی یک pcمحاسباتی خیلی خوب بخرم یک core i7 خوب با رم فراوان و بودجه 1.5 تا 2 تومان هم برای اینکار در نظر داشتم. دوستانم اینجا سنگ تموم گذاشتن، خیلی خوب نظر دادن. اما الان کمی تردید دارم آیا یه لپ تاب core i7 با کانفیگ مشابه می تواند همان کارایی را داشته باشد که پی سی دارد؟ البته فکر نکنم بشه مثل پی سی شبانه روز روشن نگهش داشت تا محاسبه کنه. من همیشه تصورم این بوده که لپتاب با کانفیگ مشابه به اندازه یک پی سی کارایی نداره و سریعا داغ کنه و کلا آسیب ببینه!. من یک لپ تاب سونی قدیمی(با صفحه غیر واید دارم مدل SZ740که البته ال سی دیش اسیب دیده!)
موندم چیکار کنم؟! لپ تابمو ارتقاع بدم یا پی سی بخرم. اگر از کارایی لپ تاب مطمئن بودم لپ تاب میخریدم

ببخشید که سئولاتم یکم ابتداییه اما من تو همیناش موندم!:blink:

تصورتون کاملا درسته.
:D

بالا